Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1047. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.949
Cevap
214
Favori
883.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10441045104610471048
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XBOX'a geçin beyler (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• Düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES dahil hiçbir oyun online bağlanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_lindemann -- 8 Şubat 2025; 22:23:53 >
  • Açıldı server

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Server olmadığı için ofline bir kaç maç yaptım oyun mükemmel yağ gibi valla keşke kariyer modu efsane ol modu gelse oynanış ofline de beni mest etti ah konami ah adam gibi modları getir 70 dolarını al bizden özlettin herseyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Online standart bir takım seçip oynama artık yok mu oyunda

• eddy kullanıcısına yanıt
    Playstation tarafında kullanıcı sayısı baya fazla demek ki ben benzer puanda 10 binlerdeyim şuan.
    2 binlere girmek için 1.900-2000 puan gerekiyo playsation tarafında

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt

Aynen oyle Reis nerdeyse 5 kat fazla oyuncu var..Xbox ve pc tarafinda 1.klasmana cikmak cokta zor degil

• Div. 1 sonunda 😎

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

• ribery1905 kullanıcısına yanıt

Salah dan performans alıyormusun hocam gf-sğa oynatıyorum 18 maç 4 gol 8 asist yaptı, bana 1 tık özelliklerinin altında geldi özellikle topu çabuk kaybediyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 9 Şubat 2025; 18:35:16 >
  • Arkadaşlar 1 aydır falan pc den oynuyorum. Bu canlı güncelleme B C D vs ne işe yarıyor etkisi nedir,

Birde son 1 haftadır ara pası attığımda bazen havadan atıyor ben havadan atmasını istemesem bile,

Yıllarca pes oynadım ben komut vermeden havadan atmasını ilk kez görüyorum

Edit: pes 2021 den sonra ilk kez 1 ay önce başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 9 Şubat 2025; 20:10:47 >
  • daquied kullanıcısına yanıt

Epic-bigtime yada legend ler hep B form gelir böyle olunca formu aşağı bakmaz hiçbi zaman, bunların haricindeki kartlarda haftalık formuna göre A-B-C-D-E gelir. Komut vermeden havadan ara pası atıyosa akıllı yardım açık kalmış olabilir yada havadan ara pası becerisi olabiliyo bazı oyuncularda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 9 Şubat 2025; 20:46:32 >
  • EastbloodRed kullanıcısına yanıt
    Etkisi oluyor mu peki B veya E olmasının.

Tabiki girdiğiniz maçta misal oyuncu B form gelmişse atıyorum 105 lik kart 107 olur gücü yada A form full çıkışta gelmişse 105 lik kart 108 olmuş demektir ratingi, aynı şekilde düşüşte mavi D-E gelmişse maçta özellikleri gücü düşer oyuncunun. Efhub uygulamasından detaylı bakabilirsiniz bu özelliklere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 9 Şubat 2025; 20:53:18 >
    95-100 gibi oluyor yani oyun içi moral olayıyla alakası yok değil mi, ben başta öyle bir şey sandım.

Oyun içi motivasyon moralle alakası yok hocam, direk maça başlamadan önceki oyuncunun o maçtaki form dırumu. Ana menüde kadro içinde oyuncuda yazan A-B-C yada D ise haftalık formu temsil eder, epic-legend-bigtime sabit B olur

Anladım hocam teşekkür ederim. Önemli bi detay değil benim için o zaman.

• Kontrol ayarlarında ,oyuncu değiştirme ayarı hangisi olmalı?Yardımlı,yarı yardımlı,yarı otomatikten bence bir tanesi avantaj sağlıyor.Bu defansta adım attırmayanlar,farklı kontrol ayarı kullanıyor olabilir mi?İyi ,kaliteli paslar için pas yardımı kaç olmalı?

• 
Sayfa: önceki 10441045104610471048
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.