Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1048. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.949
Cevap
214
Favori
883.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10441045104610471048
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Batistuta gelmiş Van basten in kurnaz değilde fırsatçı golcü olanı gibi duruyor. Top sürme olmayınca zor bu oyunda. Owen a ise tam bakamadım ama iyi gibi duruyor.

şimdi baktım Liverpool owen dan aman aman iyi değil, hatta hız vs düşük bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 10 Şubat 2025; 10:0:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

Evet oyuncu sayısı fazla ve ilk 1000'e girmek çok daha zor fakat 1. klasmana çıkmak bence daha kolay. Sonuçta her platformda 1. klasman için 1800 puan istiyor. Oynayan sayısının fazla olduğu platformda bu sayıya ulaşmak daha kolay.

• neo23 kullanıcısına yanıt

Üstüne gelince yazıyor hocam birinde defansta oyuncu değiştirmelerini sen yapıyorsun oyun karışmıyor. Birinde hücum defans hepsini sen yapıyorsun. Birinde de hiç birine karışmıyor hepsini sen yapıyorsun. Ben defans kendim seçip hücumda yardımlı olanı seçiyorum.

• complete_ kullanıcısına yanıt

Sf yada gf oynatıyorum hocam, kaleye ne kadar yakınsa o kadar etkili. son 30 dk alıyorum genelde skor yapıyor. .

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

Salahla bugün attığım bir gol.

• ribery1905 kullanıcısına yanıt

Brocum paket etkisi olmasın ilk hafta beni de oyuna koysalar uçar kaçar göl atarım. İnşallah etkisi devam etsin tabi o ayrı ama verimli kanat yani yapacağı etki belli normal koşullarda.

• Kalel99 kullanıcısına yanıt

99% Öyle olacak bro, haftaya yanına pas atamaz.

• Ne zaman klasman 2 de 1600 yaklaşsam ilk 10000 den fıul momrntumla bir takım karşıma koyuyor , adamın yaptığı sadece pas, bazı takımları korumaya almış konami.normalde orada olmaması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 11 Şubat 2025; 14:4:41 >
  • complete_ kullanıcısına yanıt

İşte ben bu yüzden 2'ye çıkıp bırakıyorum. Strese gerek yok

• 
Sayfa: önceki 10441045104610471048
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.