Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1061. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ozguzel Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.211
Cevap
220
Favori
894.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10571058105910601061
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostlar 25 de, eki oyunlardaki myclup denk gelen bölüm hangisi sanırım tam olarak kariyer mod yok my clup gibi doğru mudur ?

• ozguzel kullanıcısına yanıt
    Hocam bende zaman zaman buga maruz kalıyorum fakat taktikle, değişiklikle önlemeye çalışıyorum, en büyük sıkıntım 3200+ rakibe pozisyona rahat girsemde, rakip kalede kahn vardı geçende 4 net pozisyona girdim penaltı noktası civarı 0 gol. Rakip 2 net pozisyonda 3 gol attı.

2-1, 3-1 kazanacağım maçı 0-3 kaybettim. Çok sık başıma geliyor. Benim kalede 99 neuer vardı.

Bu sezon hedefim vardı. İlk 1000 denemek gibi. O yüzden sıralama kasmaktan vazgeçtim, kaleyi sağlam almadan sıralama kovalamak enayilik geldiği için. div1 yapıp bırakacağım.

Özet: Kaleciniz sağlam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ribery1905 -- 6 Mart 2025; 10:30:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ribery1905 kullanıcısına yanıt

Hocam hangi bölümde online oynuyorsunuz ?

• Pazartesi diyorlar

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cro@oan kullanıcısına yanıt
    ps hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

yok Hocam online olarak hangi mod ? Merak etttiğim eski my clup yerine şu an hangi mod online kariyer yapılıyor ?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Cok sorguluyorum ama uzun zaman oldu, 21 de bırakmıştırm efutbolu... 19-20-21 baya coıns almıştım. cok abartmak istemıyorum malum artık eskisi gibi değil fiyatlar oyun bedava olsada, adamlar oyun içi kazanıyor.

neymar ya da messi paketi alınır mı tavsiye edermisiniz ?

• cro@oan kullanıcısına yanıt

Merhabalar

Öyle bir mod yok hocam. Sadece ligim diye bir bölüm var. Örnek olarak İnter seçtiniz italya ligi sezonu oynuyorsunuz bu kadar. Yine Myclub takımınızla tabiki.

• 1750-60 oralarda biraz oyun yapıyor sistem, oraları berabere ile atlatırsanız sorun olmuyor. Bu gibi maçlarda bazen beraberlik iyidir. Yeri geliyor romario, ariel fort Van dijk ın üstünden falan kafa alıyor yani hem de 1 kere de değil. Zaten bu tarz maçlarda rakibin bağlantı da sizden iyi olur, L2 ye bassan da ayak uzatmazlar kolay kolay. O yüzden bu seriyi işte adına momentum da dahil ne dersen de yenilmeden beraberlikle atlatmak çok önemli. Bu şekilde daha kolay 1. Klasmana atılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

vitor baia geldi gol oldudan ama yetersiz kalıyor ayrıca kantede geldi gol oldudan bence o da yetersiz kafa hiç yok adam kaçırıyor çok bir vieira davids gibi değil açıkcası. kalecili doslu bir paket olsa ben yine girerim ama gördüğüm kadarıyla boşa para harcamış hissediyorum kendimi çünkü oyun daha yeterli bir oyun değil saçma sapan işler oluyor zico nedved forlan gullit falan geldi geçen maç vieirasıda vardı klasmanda 45. eleman çok zorladım ama momentum adam tek ara pasta karşı karşıya kaldı yenildim 2-1. dünde 23üncü sıradakini yendim. 2-0

• 
Sayfa: önceki 10571058105910601061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.