< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1058. sayfa)

-
-
Bölgeyi orda bulunmadığınız farklı ülke seçmek ping olayını dahada yükseltiyo diye duymuştum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben öyle bir şey yapmadım ama çok ağır anlamadım. İlk defa bu kadar kötü görüyorum uzun zamandır. 1000 mbit ile oynayamıyorsak artık daha bi şey yapmaya gerek yok.
-
Şu dizilişin hücumda hiç bir varlık gösterememesi lazım ama sırf kolekif güç düşük diye oyun destekliyor muhtemelen böyle bir dizliş şekli yok.
-
Sağlam bir 4231 açıktacı da bunu kevgire çevirir. Özellikle Nico tarafından.
-
Arkadaşlar herkes momentumdan şikayetçi, bu sezon iyice abarttılar az çok demeden şikayetimizi belirtelim. İngilizce öneri istek yazarsanız kabul ediliyor. Aşağıya linki bırakıyorum sesimizi duyurmamız gerekiyor. Ülkemize sunucu getirmeleri gerekiyor!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeDo_Efendi -- 1 Mart 2025; 22:9:24 > -
Niye hep İtalyan rakip geliyor lan? Her maç laglı, özellikle takılalım diye yolluyor resmen yani Türk rakip yok mu yani bu saatte oynayan? Hem server yapmayı beceremiyor hem de stabil bağlandı sunmuyor bana aptal firma ya.
bu türkçe spiker iğrenç olmuş, başka seçenek yok ama. ekstradan oyun ayarlarına girince anlatım verisi indir seçeneği yok bende çıkmıyor ..pc oyuncusuyum bilgisi olan var mı dostlar spikeri değiştirmek istiyorum ...
-
İğrenç bir oyun ilk 5 maçta 6 gol 4 asist yapan vilahovic 10 maçtır ayakta duramıyor, fiziksel teması yüksek her gelen yere seriyor, konami istatistikleri iyi takip ediyor biraz sivrilen yan kart olunca nefesini kesiyor.
Oyunda ciddi anlamda momentum var. Artık oynarken gol yiyeceğimi fark ediyorum ardından gol yiyorum. Top sürekli birilerinin ayağına takılıyor. Rakibin forveti bomboş kalıyor sen gol için yırtın adamın önüne düşüyor top. Forvetin bomboş topa bakıyor hareketlenmiyor. Tamamen momentum yönetiyor. Lig sisteminde de sizin yetersiz olduğunuzu düşündürtüp yeni oyuncu almanızı istiyor. Oyuncularınız isterse 200 olsun hiçbir anlamı yok. Bu oyuna para veren enayidir. (Benim gibi)
Selam arkadaşlar kadrom bu şekilde. Bayadır oyun parası biriktiriyorum son indirimde satın da aldım, sizca maldini thuram paketini açmalı mıyım? O paketi açmazsam bir tek gelecek olan Gullit-Rijkaard görünüyor güzel paket olarak (ki onlar da aynı pakette mi gelir bilmiyorum). Sizce beklemek mantıklı mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cro@oanbu türkçe spiker iğrenç olmuş, başka seçenek yok ama. ekstradan oyun ayarlarına girince anlatım verisi indir seçeneği yok bende çıkmıyor ..pc oyuncusuyum bilgisi olan var mı dostlar spikeri değiştirmek istiyorum ...
Steam'de ayarlardan oyunun dilini ingilizceye çevirmeniz gerekiyor. Ben başka yolunu bulamadım. Bu sefer de oyun içi tamamiyle ingilizceye dönüyor. Konami sayesinde ingilizcemizi geliştirdik. Early crosser, pinpoint crossing felan 😀
-
arkadaş birşeyi de tam yapsalar şaşardım,spikeri ingilizce yapmak için menü dilini ingilizce yapmak nedir yahu ..
eyvallh kardeşim bakıcam artık bir yoluna
-
Bence önce defans. Maldini-thuram cuk oturur bu kadroya. Gullit de iyi bir oyuncu ama her zaman bence önce defans bu oyunda, forvetler bir şekilde atıyor.
Bende pc de oynuyorum. Sesi kapadım daha iyi oynamaya başladım. Sadece top sesi var çok güzel odaklanıyorum 🙏🏻
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar
Farklı spiker için vidyodaki yolları deneyebilirsiniz. Tavsiyem Japon efsane içlerinde.
Azedrockyoutube
#azedrock #efootball Salut a tous. Comment ajouter d'autres langues des commentaires sur efootball 2023 PC version Steam. How to add other languages of commentary on efootball 2023 PC Steam version. 😍 Oubliez pas de 👍🏻Liker - Partager et bien sûr Abonnez vous 😍 Merci a tous.https://www.youtube.com/watch?si=_OFIXt5iIEUXD0iR&v=63LgM1uj2PY&feature=youtu.be -
Arkada bencede nerf buff olayı kesinlikle işliyor. İlk fark ettiğim oyuncu Son; gayet süratli oyuncuyken adamın hızını 90 üzerine çıkardığm halde çok yavaş kalıyor gitmiyor oyuncu. İkinci oyuncu Brezilya ligi kartı Romario acayip oyuncuydu şimdi yedeklere bile almıyorum bu kadar fark edemez hani :) Bir tane daha söyleyeyim aklıma geldi. Bale paketindeki Baggio ilk çıktığında silecektim. 2 hafta sonra oyuncu o kadar iyileşti ki hep ilk 11 başlatıyorum. Acayip hani başkası söylese pek inanmam ama başımdan geçenler fark ettiklerim bunlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X