< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Ben koşmayı dahi bulaşmışken, rakip oyuncunun kendini yere atmayı bulup maçta 2 tane penaltı alması ilginç geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EneSerhat
Ben koşmayı dahi bulaşmışken, rakip oyuncunun kendini yere atmayı bulup maçta 2 tane penaltı alması ilginç geldi.Niye hocam bence gayet normal. Nerde yamyam, oyun açığı kovalayan tipler varsa bu oyunda o yüzden çok normal geldi bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil oyunda o forma seçme ve maç öncesi animasyonları olmaz. Kendinizi kandırıyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Burak2658Beta sürümde dikkat çeken detaylar
1)Oyuncu isimlerinde sadece ilk harf büyük,kalan kısım küçük harflerle yazılmış.
2)Tribünlerde yer alan aile,kadın,çocuk seyirciler
3)Gol sevinçleri gerçek zamanlı gerçekleşiyor
4)Forma desenleri daha simetrik geçiyor,oyuncu ayak bilekleri çimde kaybolmuyor ve kıvrımlar belli oluyor.Ayak bükülmesi gibi.
5)Kale vuruşunda kaleciye top toplayıcı çocuktan top gelmesi.
6)Golden sonra kale arkasında kameramanın oyuncu yönüne doğru koşması
7)Devre arasında bazı seyircilerin yerlerini boşaltması, merdivenlerden aşağıya inme,yiyecek almaya gitmesi vs.
8)Oyunun bu ham hali ve 21 temmuzda bu şekilde görmeyeceğiz.21 temmuzda farklı bir fragman bizi bekliyor.
- Müthiş bi yenilik.
- Harika, tribünde yer alan aile, kadın ve çocuk seyirciler uzun süredir beklediğim bi haberdi.
- FIFA bunu 15 senedir yapıyor.
- Formalar sallanmıyor bile; resmen kütük gibi... Ondan da bahsetseydin keşke.
- Offf harika bi yenilik.
- Vay vay vay vay... Golden sonra kameraman oyuncuya koşmayınca nasıl üzülüyorum.
- Devre arasında seyirciler yerlerini boşaltmıyor, o bi bug. Golden sonra da tribünleri boşaltıyor seyirciler. Çünkü onu bile becerememişler. :D Adamlar oyuna top koymayı unutsa öveceksiniz anasını satayım kesin bir olayı vardır diye.
- Oyunu tam olarak bu şekilde göreceksin, geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 27 Haziran 2021; 11:22:45 >
-
2014 te olduğu gibi bu sene de oyun birçok eksiği ile çıkacaktır. Nasıl ki 2015 te oyun oynanabilir bir seviyeye geldiyse pes 2023 tede oynanabilir yeni nesil bir oyun haline gelecektir. Hatta 2022 nin sonuna doğru birçok güncelleme ile oyun kendisini toplayacaktır diye tahmin ediyorum. Bu sene tavsiyem pes 2021 bırakmamanız yönünde. Eğer aktif bir oyuncuysanız bu sene pes 2021 ile devam edin pes 2023 te ağız tatdıyla geçiş yapın derim. Çünkü bu sene bu oyunun çilesi bitmez. Kobay olmayın. Hali hazırda oturmuş bir oyunla devap edip 2023 te önsipariş edin. İyi eğlenceler...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet kafayı yemiş lan.beta da adam top çeviriyor geride😂
Ultimate Team ile ölmeye başlayan FIFA'nın, e-sporun yaygınlaşmasıyla fişi çekildi maalesef. EA bu kadar para basarken formülü değiştirmez, KONAMI de kendine bu pazarda yer edinemez. KONAMI'nin tek yapması gereken FIFA'nın arcadeliğinden kaçan oyunculara bir futbol simülasyonu deneyimi sunmasıydı. Onlarsa oyunu FIFA'ya benzeterek EA ile rekabet etmeye çalışıyor. Hiçbir zaman gerçekçi bir futbol oyunu göremeyeceğiz sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa323
2014 te olduğu gibi bu sene de oyun birçok eksiği ile çıkacaktır. Nasıl ki 2015 te oyun oynanabilir bir seviyeye geldiyse pes 2023 tede oynanabilir yeni nesil bir oyun haline gelecektir. Hatta 2022 nin sonuna doğru birçok güncelleme ile oyun kendisini toplayacaktır diye tahmin ediyorum. Bu sene tavsiyem pes 2021 bırakmamanız yönünde. Eğer aktif bir oyuncuysanız bu sene pes 2021 ile devam edin pes 2023 te ağız tatdıyla geçiş yapın derim. Çünkü bu sene bu oyunun çilesi bitmez. Kobay olmayın. Hali hazırda oturmuş bir oyunla devap edip 2023 te önsipariş edin. İyi eğlenceler...Hocam ben en son PES 2008 oynadım; her seriyi açar bakarım ne olmuş diye...
PS2'de ilk aldığım oyun PES 4'tü benim; ISS ile futbola tekrar aşık olmuş biriyim. İnsanları kandırmalarına tahammül edemiyorum.
-
Haklısın hocam. Çok vasıfsız, vurdumduymaz, beceriksiz bir şirket. Ama oyunu eskiden beri seviyoruz ne yazıkki :)
Konaminin bu son oyunla iyice bocalaması,Fifanın oyunculara zevk vermeyen tactical defanslı bol gole ,sokak futbolu tarzı abartı özel çalımlara dayalı bir oyun olması ,yeni bir futbol oyunu çıkartmak isteyen oyun firmaları için büyük bir fırsat.
Mesela Pesin efsane eski oyunlarını yapan yapımcı Seabass ve ekibi,farklı bir firmayla anlaşıp Pesin eski efsane oynanış şeklini,yeni nesil grafiklerle,myclup veya Fut tarzı içeriklerle harmanlayıp yeni bir futbol oyunu yapmalılar.
Neden Seabass diyorum çünkü Ps1’deki eski Winning Elevenlardan başlayarak Playstation 3’teki Pes 2013’e kadarki genelde çok başarılı olan Pes oyunlarını bu yapımcı yaptı ve bu işte oldukça tecrübeli!
Konaminin artık mide bulandıran her yıl geriye giden Pesine,Ea Games’in sırf içeriğe ,Futa ,lisansa sırtını dayamış berbat oynanışlı Fifasına mecbur kalmamalıyız!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 27 Haziran 2021; 20:7:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yıl boyu yapacağı için şimdiden antreman yapıyodur😀 Bir hata farkettin Maça başlanadan önce kadrodaki oyuncuları yedeklerle değiştirirsen ve o oyuncularla gol atarsan . Oyundaki değil Yedeğe çektiğin o oyuncuların adı anons ediliyor .
quote:
2014 te olduğu gibi bu sene de oyun birçok eksiği ile çıkacaktır. Nasıl ki 2015 te oyun oynanabilir bir seviyeye geldiyse pes 2023 tede oynanabilir yeni nesil bir oyun haline gelecektir. Hatta 2022 nin sonuna doğru birçok güncelleme ile oyun kendisini toplayacaktır diye tahmin ediyorum. Bu sene tavsiyem pes 2021 bırakmamanız yönünde. Eğer aktif bir oyuncuysanız bu sene pes 2021 ile devam edin pes 2023 te ağız tatdıyla geçiş yapın derim. Çünkü bu sene bu oyunun çilesi bitmez. Kobay olmayın. Hali hazırda oturmuş bir oyunla devap edip 2023 te önsipariş edin. İyi eğlenceler...Tamam da pes 14 ile suanki sistem aynı değil ki pes 13 çıktı arkasından 14 çıktı şimdiki olay pes 20 çıktı 21 yeni oyun olarak çıkmadı yani 2 yıl süre kazanmış oldu bu sürede bile oyunu yapamıyorsan pes 23 nasıl olacak birde pes 21 ile devam edin diyorsunuz öyle bir oyun mu olur oyunun hatalarini say say bitmez
Görünün o ki pes 22 de pes 21 den beter olacak gibi görünüyor umarım yanılırım
-
Dostum söz konusu şirket konami. Her sene beklentilerimizi yüksek tutup her sene aynı pokla karşı karşıya kalıyoruz. 2014 te bir örneğini yaşadık. Ben üfürmüyorum burda. Olmuş bir olaydan yola çıkarak tahminde bulunuyorum. Bu şirketin cürümü belli. EA gibi bir şirket olsa hep birlikte beklentimizi yüksek tutalım. Ama yok işte eldeki bu. Bu sene yeni bir oyun motoruna geçtiler ve bunun oturması en az bir yılı bulacak. Yıllardır hile olayına çözüm bulamayan serverini düzeltmeyen mal bi şirketten bahsediyoruz. Ben daha önce yazdığım yazıda tek tek anlattım. Muhtemelen de o şekilde olacak. Ama dediğim gibi bir yıldan önce oyunu stabil bir hale getiremezler.
quote:
Dostum söz konusu şirket konami. Her sene beklentilerimizi yüksek tutup her sene aynı pokla karşı karşıya kalıyoruz. 2014 te bir örneğini yaşadık. Ben üfürmüyorum burda. Olmuş bir olaydan yola çıkarak tahminde bulunuyorum. Bu şirketin cürümü belli. EA gibi bir şirket olsa hep birlikte beklentimizi yüksek tutalım. Ama yok işte eldeki bu. Bu sene yeni bir oyun motoruna geçtiler ve bunun oturması en az bir yılı bulacak. Yıllardır hile olayına çözüm bulamayan serverini düzeltmeyen mal bi şirketten bahsediyoruz. Ben daha önce yazdığım yazıda tek tek anlattım. Muhtemelen de o şekilde olacak. Ama dediğim gibi bir yıldan önce oyunu stabil bir hale getiremezler.Bende biliyorum konami nin yaptıklarını ama pes 22 de kötü olursa 23 iyi olsa ne olur cogu kisi oyunu bırakır gider sen 2 yıl oyun çıkarmayıp yeni oyun motoru daha oturmadı diyemezsin
Pes 21 es geçtiler pes 22 de oyunu kötü yapma şansları yok zaten süper birşey olsun kusursuz bir oyun beklemiyorum elbette hatalar olacak ama pes 14 gibi facia hatalar olmaması gerekiyor
Yine de erken belki de demo da daha farklı şeyler görebiliriz fikirlerimiz değişebilir
Umarim iyi olur en azından oynanayacak düzeyde olur da oynarız fifa ya mecbur bırakmasinlar tek istediğim bu
Server yine gelmiyorsa bu eşleştirme hilesi ve ddos yapanlara izin vermemeli resmen hakkımızı yiyorlar bakalım neler olacak
-
Fifa 2008 senesiyle devrim yapti ve o seneden beridir tahti birakmadi bu senede malesef yine fifa oynanacak ama bu seneki oyun ileriki oyunlar icin olumlu sinyaller vericektir buna inanmak istiyorum.
Selamlar,
yaklaşık 10 senedir devam eden ve ısrarla çözmedikleri hükümsüz yapan hilecilere çözüm bulunmuş mu :P
-
Aslm O hile 2 yıldır yok zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 27 Haziran 2021; 20:54:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X