Valla o kadar beklentiyi yüksek tuttuktan sonra düşük tutamam, böle çıkarsa en ağır linçi yer kusura bakmasınlar :) |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
@Burak2658 hocam oyun icerisinde ayni zamanda "umariz cikacak oyunla ilgili bu ufak onizleme hosunuza gider" tarzi birseyde var. ben cok net buradan cikacak oyunun bu oldugunu anliyorum...
@teknodetay86 hocam haklisiniz ama bu oyunu 2 senedir gelistiriyorlar :), pes 2014 direk 13ten sonra cikmisti...
-
Görünen motor güya yeni motor ama pes 2021den aman aman bi fark göremiyorum ben fizik konusunda 21 temmuzda bu iş kesinleşir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birkaç maç yaptım. Ben fifanın stabilitesini ve pes in de pozisyon serbestisini beğenirdim. Keşke fifa pes gibi daha serbest olsa derdim, ilk izlemimin pes özgürlüğü verilmiş fifa 98 :) ben umutlandım.. hayırlısı..
98 world cup versiyonu.. Yetişenler bilir, keyifliydi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 26 Haziran 2021; 14:23:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E27222C63Kendinizi kandırmayın. 6.6 GB mobil oyunmu olurmuş
PES 2020 demo ise 5.3GB
Hocam bunu anlatmaya çalışıyoruz, PES düşmanı oluyoruz.
Dünyanın hiçbir firması gold olmaya yaklaşmış bir oyunun beta testini tamamen farklı bir oyunla filan yapamaz. Neticede oyunun grafik yapısı, oyun motoru, oynanışı vs. hemen hemen her şey online performansına etki eder. Hesapta oyun Unreal Engine'e geçmiş; ben neyin farklı olduğunu halen çözemedim.
Her şeyi geçtim; bu sadece bir online performans testiyse ve oynanışın PES 2022 ile alakası yoksa yeni kamera açısını niye burada deniyorlar? Mobil oyunda böyle kamera açısı mı olur ayrıca? Forma seçim ekranında tamamen farklı bi sisteme geçilmiş, takım seçme ekranı tamamen farklı... Defans sistemi baştan sona değişmiş. Bu kadar şeyi değiştirelim dediler de bi oynanışı ve grafikleri mi noksan bıraktılar beta diye? Buna nasıl kanıyorsunuz anlamıyorum.
Benim en acı tahminim bu adamların PS5'e veya yeni nesile hiçbir şey geliştirmediği ve yine uygun fiyatlandırma ile hem PS4'e hem PS5'e bu garabeti piyasaya sürecekleri yönünde.
Umudu olanlara şimdiden sabır dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 26 Haziran 2021; 14:36:32 >
-
Beta sürümde dikkat çeken detaylar
1)Oyuncu isimlerinde sadece ilk harf büyük,kalan kısım küçük harflerle yazılmış.
2)Tribünlerde yer alan aile,kadın,çocuk seyirciler
3)Gol sevinçleri gerçek zamanlı gerçekleşiyor
4)Forma desenleri daha simetrik geçiyor,oyuncu ayak bilekleri çimde kaybolmuyor ve kıvrımlar belli oluyor.Ayak bükülmesi gibi.
5)Kale vuruşunda kaleciye top toplayıcı çocuktan top gelmesi.
6)Golden sonra kale arkasında kameramanın oyuncu yönüne doğru koşması
7)Devre arasında bazı seyircilerin yerlerini boşaltması, merdivenlerden aşağıya inme,yiyecek almaya gitmesi vs.
8)Oyunun bu ham hali ve 21 temmuzda bu şekilde görmeyeceğiz.21 temmuzda farklı bir fragman bizi bekliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Otto_Skorzeny
Belki erken olacak ama oynanis gerçekten kötü. Beta oldugunu goz ardi etmek de istemiyorum ama. Bakalim, gorecegiz.Oynayis kötü zaten mobil oyunu entegre etmiş olayını doğru değilse zaten geçmiş olsun 2 yıl uyumuş konami bir kere de şaşırt be arkadaş
Ddoss ve eşleştirme hilesi kalkar umarım
Server filanda gelmemiş gibi görünüyor xbox ile ps aynı serverde bir kisi ye rakip olarak gelmiş demekki crosplay deniyor eğer server yok lag dan oyun oynuyamayiz umarım pc de oynayanlarla oynama durumu olmaz ilk defa daha demo filan çıkmadan oyunun çok kötü olacağı hissi var umarım ben yanılırım
quote:
Orijinalden alıntı: istanblue001Oynayis kötü zaten mobil oyunu entegre etmiş olayını doğru değilse zaten geçmiş olsun 2 yıl uyumuş konami bir kere de şaşırt be arkadaş
Ddoss ve eşleştirme hilesi kalkar umarım
Server filanda gelmemiş gibi görünüyor xbox ile ps aynı serverde bir kisi ye rakip olarak gelmiş demekki crosplay deniyor eğer server yok lag dan oyun oynuyamayiz umarım pc de oynayanlarla oynama durumu olmaz ilk defa daha demo filan çıkmadan oyunun çok kötü olacağı hissi var umarım ben yanılırım
Alıntıları Gösterİnşallah oyunun tam surumu iyi cikar ustad. Yoksa 2021'i bile arariz maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bunu ben de gördüm ama fake olabilir . çapraz eşleşme resmi açıklamada yazmıyor. Bu arada az önce beta da Hasan Mustan Reis denk geldi 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 26 Haziran 2021; 17:31:15 >
Arkadaşlar yaklaşık 20 yıldır pes oynuyorum tüm serileri iyi biliyor iyi gozlemliyorum bu oyuna mobil.versiyon diyenler olmuş alakası yok şu gördüğünüz oyun pes 2022 başka isimlede oyun çıkabilir oyun bariz bi şekilde ben yeni oyunum diyor çim sulamalari maç önü oyuncu isinmalari falan konami ayrıca diyorki umarım beğenirsiniz yani oyun bu diyor hadi grafik falan netleşir oynanış ufak dokunuşlar gelebilir orada eyvallah ama Allah aşkına 2 senedir ne yaptınız siz bu kadar saçma bir oyun olabilirmi 99 yılı sega oyunlari gibi oyuncular kambur gerçekçilik sıfır top kontrolleri hantallik sutlarin kötülüğü saçma saçma oyuncu çarpışmalari yapay zeka daha bir sürü sayılamayacak kadar çok hata sen 2 yıldır yat sonra 3 ay kala oyunu düzelteceğiz geliştirmeye tabi de fox engine ile yapsalar daha stabilize daha göze hoş gelen bir oyun olurdu kim ne derse desin oyun bu grafik netleştirmesi ve ufak tefek dokunuşlar haricinde bu oyun cikacak şimdiden beklentisi olanlar bence beklentiye girmesin ayrıca fifalasiyor pes artık iyice hissettiriyorlar ben artık fifa 21 e başlamıştım yıllar sonra şimdi merakım fifa 22 de ne olacak online kariyer falan geliyor animasyonlar gol.tekknolojisi yıllardır var ofsayt çizgileri hakem replikleri müthiş 21de konamide hiç bisey yok pes böyle çıkarsa artık fifaya tamamıyla göz kırpacagim insallah diyorum yanılırım konami şaşırtır ama oyun bariz bi şekilde bu arkadaslar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kacangaBunu ben de gördüm ama fake olabilir . çapraz eşleşme resmi açıklamada yazmıyor. Bu arada az önce beta da Hasan Mustan Reis denk geldi 😀
Geçmiş olsun; adamlar oyunu sadece eski nesile yapmışlar. PS5 ve PS4 / Xbox One, Series X ve Series S arasında hiçbir şekilde cross-play olmaması gerekirdi çünkü...
PES serisine El-Fatiha.
-
Beta'yı oynamadım, açıkçası gerek duymadım. Adamlar zaten açıklamışlar oyun bu değil, online altyapı test ediliyor diye. Yalnız can sıkan nokta oyunun iyiden iyiye fifa'ya evrilmesi. Defans sisteminin değişecek olması, işte L2'ler vs bunlar fifa göstergesi hep. Yani oyunun içi, gameplay elbet değişecektir ama tuş kombinasyonları vs hep fifa'yı işaret ediyor.
Burda sorun şu, bu oyun fifa'ya doğru evrilirken yani aynı defans sistemi vs alıştıktan sonra ben açıkçası fifa'yı da denerim diye geçirdim içimden. Bu oyundan çok daha fazla stabil bir yapıda olacaktır gibi. Hayır fifa'dan kaçıyoruz kaç yıldır ayakta kaldık ama sevdiğimiz oyun iyiden iyiye oraya evriliyor. Yani aynı sistemdeki, işte atak, defans vs bir pes mi yoksa birbirine benzer ama online altyapıyı çözmüş zengin içerikli bir fifa mı sorularına doğru gidiyoruz gibi. Bu oyunla alakalı açıkçası çok umut dolu değilim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kacangaBunu ben de gördüm ama fake olabilir . çapraz eşleşme resmi açıklamada yazmıyor. Bu arada az önce beta da Hasan Mustan Reis denk geldi 😀
sony'nin buna izin vereceğini zannetmem.
quote:
Orijinalden alıntı: Kalel99Beta'yı oynamadım, açıkçası gerek duymadım. Adamlar zaten açıklamışlar oyun bu değil, online altyapı test ediliyor diye. Yalnız can sıkan nokta oyunun iyiden iyiye fifa'ya evrilmesi. Defans sisteminin değişecek olması, işte L2'ler vs bunlar fifa göstergesi hep. Yani oyunun içi, gameplay elbet değişecektir ama tuş kombinasyonları vs hep fifa'yı işaret ediyor.
Burda sorun şu, bu oyun fifa'ya doğru evrilirken yani aynı defans sistemi vs alıştıktan sonra ben açıkçası fifa'yı da denerim diye geçirdim içimden. Bu oyundan çok daha fazla stabil bir yapıda olacaktır gibi. Hayır fifa'dan kaçıyoruz kaç yıldır ayakta kaldık ama sevdiğimiz oyun iyiden iyiye oraya evriliyor. Yani aynı sistemdeki, işte atak, defans vs bir pes mi yoksa birbirine benzer ama online altyapıyı çözmüş zengin içerikli bir fifa mı sorularına doğru gidiyoruz gibi. Bu oyunla alakalı açıkçası çok umut dolu değilim.
Eğer böyle bir durum olursa neden kötü bir ve hileli olan bir oyunu oynuyalim ki orda da defans sistemi aynı çok yanlış sularda yüzüyor konami kendini bitirmeye oynuyor
Fifanin defans sistemini uygula içerik fifa dan az olsun lisanslar az olsun server olmasin gel pes oyna böyle bir durumda istemeye istemeye fifa daha ağır basar umarım bu duruma düşürmez konami düşünürse kendi de kaybeder bizde çünkü rekabet azalacak eğer bu durum olursa pesden fifa geçen baya olur
Demo yu merak ediyorum neler olacak
-
Sony ile alakası yok ki bu durumun apex cod bu tür oyunlarda var crosplay
Evet fake çıktı haber..
Bu konami ne zaman açıklayacak, resmi çıkış tarihi,fiyat ön sipariş demo vs. Kanser firma harbiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 26 Haziran 2021; 22:59:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
21 temmuzda oyun duyurulucak o gün ön sipariş falan başlar herhalde. Tüm detaylar belli olur
İki senedir yapıyorlar oyunu, Ağustosun son günleri full sürüm çıkar belki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eylül ortası diye tahmin ediyorum ama konaminin işi belli olmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X