Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kalel99 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.849
Cevap
212
Favori
877.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burak2658

çok güzel yazmışsınız ,elinize sağlık.

Dünden beri burada olsun,facebook grubunda olsun,kendi whatsapp grubumuzda olsun bu durumu anlatmaya çalıştım ancak kimseye kabul ettiremedim.

21 temmuz tarihinde yeni oyunun nasıl birşey olacağını ilk kez göreceğiz.

Eğer oyun bu demodan çok daha iyi seviyede çıkarsa bileğimi keseceğim.

• U2ME2 kullanıcısına yanıt

bu çıkan demo değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8DDC600D

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Seviyeyi düşürmeyelim. Mesajınız ilgililere şikayet edilmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: U2ME2

Eğer oyun bu demodan çok daha iyi seviyede çıkarsa bileğimi keseceğim.

Alıntıları Göster

Sakla bu mesajı şu an bileğini kaybettin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Sakla bu mesajı şu an bileğini kaybettin.

Alıntıları Göster

Aktimiz var; sen de bi şey koy ortaya madem. :D

• Pes'i bırakıp uzun zamandır Fifa oynayan biri olarak, Pes'in bu oyununu gerçekten merak ediyorum. Bugün yayınlanan demo pek iyi ışıklar vermiyor fakat muhtemelen altyapı testi yaptıkları bir sürümü deniyorlar. Yukarıda çok fazla kişi yazmış, 21 Temmuz'da ortaya çıkacak oyunla bu pek benzer olmayacakmış. O sebeple beklemek gerekiyor sanırım...

Her şeyi bir kenara bırakıp, demoyu ele alırsak aşırı yavaş hatta ağır çekim gibi gözüküyor. Animasyonlar yumuşak değil, sanki futbolcu değil kartondan bir mekanizma dönüyor gibi hissediyorsunuz. Demo özelinde çok konuşulacak mevzu yok, 21 Temmuz'u bekleyip yorumlamak lazım umarım next-gen mevzusunu hissettirirler :)

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt

demo değil hocam.online performans testi.

demo ile ikisi çok farklı kavramlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak2658

demo değil hocam.online performans testi.

demo ile ikisi çok farklı kavramlar.

Anlıyorum hocam, zaten oyunun demosu gibi yorumlamadım, performans testi diye belirtilmiş zaten ve yorumladığımda bu test, 21 Temmuz ortaya çıkacak oyunu yorumlarız. Çok süre yok aslında, umarım beklentileri karşılar ve Fifa'nın yalnız olmadığını hissettirirler...

• RsnCkr R kullanıcısına yanıt
    Kontrol tuşlarını değiştiriyorum örneğin fiziksel temas ile yakın takip tuşlarını değiştirdiğimde değişen bişey olmadı. Diğerlerinde herhangi bir problem olmadı onları değiştirdim. Birde L1 + sağ analogla manuel imleç değişikliği yapamadım sadece kalecideyken işliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyunu bu kamera açısında +1 hızında görmek lazım.

sıfat benzerliği, gerçeğe en yakın olayı hikaye.

bu arada maç bana ait... :)

• mustafa323 kullanıcısına yanıt

L1+sağ test de yok.

Defans yapmak için "yakından takip et" tuşunu kontrollü kullanırsaniz rakive press yapıp faulsüz top alabilirsin.

Oyunda press tuşu yok diyenler denesin.

Yakın takip tuşu L2 de daha verimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RsnCkr -- 25 Haziran 2021; 17:9:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konami neyin ne olduğunu burada bildirmiş direkt bakmadan indirdiğim için baya bi sinir harbi yaşadım

Umarım 2 yıldır beklediğimize değecek bir oyun çıkar ortaya. sabırsızlıkla Temmuz ayını bekliyoruz...

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0101-PPSA02994_00-NFGOPT0000000000

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_lindemann -- 25 Haziran 2021; 17:12:15 >

• murat_lindemann kullanıcısına yanıt
    Burada bi şey yok ki geliştirme aşamasında diyor, tamamen farklı bi şey gelecek haberiniz olsun diye bir not göremedim ben. 2 senede bize sunulabilen şey buysa temmuza kadar 1 ay var ne kadar farklı bir şey olacak göreceğiz. Bunlar baktı herkes ps5 alamadı o yüzden yeni motoru ps4te de deniyolar ki ps4e de çıkarsınlar ve iki ayrı konsolda eşleşme olsun. Yoksa 3 aşağı 5 yukarı bu yayınlanan şeye benzeyecek Pes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokboylebısey -- 25 Haziran 2021; 17:24:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün gece bir saat store da arayarak son anda oyunu demo kısmında bulmamla beraber test etme imkanım oldu.

Öncelikle herkese yenin oyun motorunun hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Bol gollü eğlenceli bir oyun olması dileği ile.

Şimdi dün test ettiğim New futbol game adı altında pes 2022 nin demosumu, betasımı yoksa pes 2022 mobil versiyonunun PlayStation a uyarlanmış halimi olduğu belli olmayan bildiğimiz adıyla japon futbolu hakkında izlenimlerimi maddeler halinde yazacağım :)

1- Test server dedikleri için öncelikle server olayından bahsedeyim. Gece saat:02.00 de oynadığım oyunda bazı rakiplerin zart diye çıkması haricinde gayet akıcı maçlar yaptım. Akıcılığı şurdan da tarif edebilirim. Maçta bir ton skili tam zamanında, seri ve etkili bir şekilde kullandım. Bu olay zaten yeni pes serisinde birçok devrimle birlikte başlı başına bir devrim diyebiliriz. Gayet stabil maçlar oynadım. Ama bu demek olmuyor ki oyunun full sürümünde gayet stabil maçlar yapacağız. Muhtemelen yeni oyun motoru ve her sene olduğu gibi çeşitli online problemler olacaktır ki konami bu sene özellikle myclupta getireceği yeniliklerin nasıl bir online sorunları arkasında getirecek hep birlikte göreceğiz. Birde bu test serverının amacını ben anlayamadım i. Konami yeni bir server mi kurdu yoksa eski serverda düzeltmemi yapıyor. Bilen varsa yazarsa sevinirim.

2- Oyun muhtemelen pes 2022 mobil verisiyonunun PlayStation a uyarlanmış hali. Ve buda şunu gösteriyor ki oyunun dinamikleri tam olarak bu test serverındaki oyun dinamikleri olacak. Tabiki oyun bu hali ile en ilkel hali. Birçok düzeltme olacak oyunda ama ana dinamikler bunlar. İster beğenirsiniz ister beğenmezseniz. :) Yani burda oyun bu değil pes2022 çok farklı bir oyun olacak diyenler kısmen yanlış düşünüyor. Oyun tam olarak bu olmasada ana iskeleti bu olacak arkadaşlar.

3- Grafikler hakkında test sürümü için bir yorum yapmak çok yanlış. Dediğimiz gibi mobil üzerinden test amaçlı bir oyun grafikler çok berbat. Ps5 alan arkadaşlar için oyun çok iyi grafiklerle çıkacaktır. İçiniz rahat olsun. Biz PS4 kullanıcıları içinde yeterli bir grafik olacağından eminim.

4- Gelelim oyun dinamiklerine . Oyun dinamikleri başlı başına eski pes serileri ile alakası olmayan dinamikleri barındırıyor. Benim tahminlerime göre özetle konami bolca skill yapabileceğimiz rahat çalım atabileceğimiz kontrolü daha çok bize veren daha akıcı ve bilhassa oyunda yılldardır baltalanan sağ açık ve sol açıkların , hızlı koşma, fiziksel temas gibi etkenlerin yeni oyun motoru ile daha aktif olacağını tahmin edebilirim. Özellikle skill olayı fifadaki gibi çok önemli olacak. Fiziksel teması üst düzey olan yada hızlı nolan futbolcular çok daha değerli olacaktır. Oyunum dinamikleri hakkında sayfalarca yazı yazılabilir. Ben önemli noktalarına parmak basmak istiyorum. Mesela savunma olayı başlı başına değişti. Artık eski pes serileri deki reel futbolda olmayan aptal pres olayı bu oyun da olmayacak. X ile pres yapma olayı da zayıflatılmış durumda. Fiziksel temas diye farklı bir sistem var. Bu defans sisteminizde full sürümde daha net göreceğiz. Ofansif manada birçok varyasyon yapabileceğiz. 4-4-2 / 4-3-3 gibi sistemleri de etkili bir şekilde kullanabileceğiz. Eski serilerde ki gibi aptal saptal taktikler bu oyunda reeel deki gibi bizim farklı mağlubiyetler almamıza sebebiyet verebilir. Mesela ileri 3 SF koymak rakibe çeşitli avantajlar verecek diye düşünüyorum. Yada orta sahayı aşırı boş bırakan sistemler. Yada sürekli tikitaka yapmak için dip dibe bir dizilim gibi. Ayrıca deli gibi pres olmayacağı için daha akılcı oynayanlar daha avantaja geçecektir diye düşünüyorum. Kanatlar daha etkili olacak oyunda her futbolcunun değeri olacak. En ufak bir bozukluk oyuna yansıyacak. Sonuç olarak dinamikler reele çok yakın olacak.

5- Myclub modunda birçok yenilik gelecek diye tahmin ediyorum. Hiç tahmin edemeyeceğimiz yenilikleride bunların içinde. Bu sene her sene olduğu gibi fifada ki gibi futbolcu pazarı olayının gelmesini çok istiyorum. Umarım olur. Tabiki daha stabil bir online ve hile olayına izin verilmemesi de çok fazla önemli. Myclub ta birçok etkinlik olacaktır. Her hafta kullanıcıyı daha çok bağlayacak ve cebindeki parayı almayı amaçlayan etkinlik. Çeşitli kartlar ikonlar zartlar zurtlar bir ton hikaye olacaktır.

6- Kamera açısının değişmesi de harika bir yenilik olmuş. Bunun amacı da ilk başta yazdığım gibi bu sene skillerin önemi için bir ipucu. Bire bir deyken skilleri göze daha yakından ve daha hoş göstermek için böyle bir olaya girdiklerini tahmin ediyorum.

7- Offline modlar içinde çeşitli yenilikler gelecektir. Ana Lig baştan düzenlenmiş olabilir.

8- Oyun menüsününde baştan aşşağıya değişeceğini düşünüyorum. Daha hareketli menüleri kullanacaklardır. Test server da maç ta bekleme menüsünde antrenman yapan futbolcular bu olaya ipcucu veriyor aslında.

9- fifadaki pro klup moduna yakın bir modda gelecek diye tahmin ediyorum. Orası da muhtemelen Myclub modunu aratmayacaktır.

10- Online modlarda daha çok filtre kullanılacağını düşünüyorum. Eşleştirmeler daha kullanıcıya yönelik olacak diye düşünüyorum.

Bu kadar olumlu gelişmeler den sonra olumsuzlukları yazmamak olmaz. Sonuçta konami dayı bu ne yapacağı belli olmaz. Eski server üzerinden gene lag kasma vb problemler olabilir. Yani yeni bir servere geçmemişlerse. Yeni servere geçerlerse de gene çeşitli problemler olacaktır.

Yeni oyun berberinde birçok bugu da yanında getirecek ve bu bugları kullanıp milletin canını sıkacak insanları türeyecektir. :)

Yeni pes serisi için dediğim gibi daha sayfalarca yazı yazılabilir. Bunlar benim naçizane düşüncelerim arkadaşlar. Yıllardır bu oyunu oynayan bir oyuncu olarak. Herkese iyi eğlenceler.

• Arkadaşlar bu oyun demo filan değil sadece baglanti yi test etmek için kurmuşlar ve bu oyun mobil oyunuymus yazdığımız tüm yorumlar boşa çıktı
    Suanki oynadığınız şeyi sadece lag var mi yok mu tuş gecikmesi var mi bağlantıda sıkıntılar var mi bunları eleştirecegiz

Oynayis grafik animasyonlar filan bunları da demo çıkınca iyi yada kötü olarak elestirecegiz

Ben suanki ni denemem orası ayrı görüntü yu çok kötü yapmışlar biraz iyi olsaydı online denemis olurduk bağlantıda sıkıntı var mı yok mu belli yeni server filan aldılar yaptıkları iyi birşey de mobil oyunu olduğunu belirtse ler kimse bu kadar yüklenmezdi

Lütfen burayı okuyun ona göre yorum yapın şuanda sadece bağlantıyı eleştirebilirsiniz
    Boşuna aynısı çıkacak bileğimi keserim filan böyle yazmayın mümkün değil bu görüntü de oyunun çıkmasi

• yokboylebısey Y kullanıcısına yanıt

"New Football Game Online Performance Test'in (Yeni Futbol Oyunu Online Performans Testi) ana amacı, sunucularımızın stabilitesi ile bağlantı kalitesinin yanı sıra eşleştirme sistemimizin performansını değerlendirmektir.

Tüm oynanış unsurlarında (kontroller/denge vb.)ve tüm görsellerde çalışmaların hâlâ devam ettiğini lütfen unutmayın. Her şey değişikliğe tabidir ve bu unsurların pek çoğu önümüzdeki süreçte geliştirilecektir."

Burada yazmışlar. Bundan tamamen farklı olacak vs gibi bişey demeyeceklerdir tabikide. Bunu geliştirip daha stabil bir oyun çıkartmaya çalışıyorlar diye anlaşılıyor

Bakalım hep birlikte göreceğiz. Benimde çok ümidim yok ama artık inanmak istiyorum...

• mustafa323 kullanıcısına yanıt
    En doğru yorum bu tebrik ederim hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokboylebısey

Burada bi şey yok ki geliştirme aşamasında diyor, tamamen farklı bi şey gelecek haberiniz olsun diye bir not göremedim ben. 2 senede bize sunulabilen şey buysa temmuza kadar 1 ay var ne kadar farklı bir şey olacak göreceğiz. Bunlar baktı herkes ps5 alamadı o yüzden yeni motoru ps4te de deniyolar ki ps4e de çıkarsınlar ve iki ayrı konsolda eşleşme olsun. Yoksa 3 aşağı 5 yukarı bu yayınlanan şeye benzeyecek Pes

Mobil oyunu olduğunu söylüyorlar

Bilmiyorum oynayis değişir mobil deki oyunla normal oyunun oynayisi aynı değil

Demo da göreceğiz bana bu oyun da iyi olmuyacak gibime geliyor umarım yanılırım güzel bir futbol oyunu olurda futbola duyarız

• yokboylebısey Y kullanıcısına yanıt
    Eyvallah :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.