< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Kontrol ettiğin oyuncunun altındaki o çember fln bildiğin mobil oyun bu ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobili portlamış olabilirler server denemek için de bunlar belli ki aynı eşleştirme sistemine de server olayına da devam edecekler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsine katılıyorum çok yanlış bir stratejik bir hata yaptılar server dene de oyunun grafiğini kıs arti çember koymasi ben oynadığımda büyük ekranda mobil pes oynuyor gibi hissettim ben oyunun betasi çıktığını öğrendim ps5 de bulamadım oyunu meğersem ismi değişmiş daha önce hiçbir oyunda boyle birsey gormedim
Konami bu bilmiyorum demo da değişik olur mu o grafik olayı ve çember o çember olayı saçma olmuş herhalde kaldırırlar açıkçası benim ümidim kalmadı umarım fikirlerimi değiştirecek bir oyun gelir
Yoksa fifa ya geçeriz aynı defans sistemi orda da var konami den herşey beklerim artık bu olaydan sonra arkadaş oyunu yapıyor yapan kişilerden bir kisi 1 mac atmaz mi ondaki göz başka mi kör oldum arkadaş ayıp ya yaptıkları
Takip.
-
Cidden çok kötü şu hali dayanamadım kapattım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GhostofTsushima
Cidden çok kötü şu hali dayanamadım kapattım.Ben sildim az önce kontrast düşürdüm daha beter oldu ps5 deyiz arkadas ya bu görüntü ps1 de bile yok ayıp ya bunu yayınlamaya utanır insan ya tüplü tv de karıncalanma olur ya aynı o şekilde görünüyor insan bir bakar görüntüye bunu yapan kişi bu görüntüye dayandığını ispat etsin 5 oyun parasını vereyim gerçekten ayıp ya kimi görsem sildim diyor mümkün mü silmemek twitter da filan kimse yazmıyor mu ya bu resmen skandal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 25 Haziran 2021; 0:19:10 >
pes 20'yi ilk korona çıktığında karantinada arkadaşlarla sürekli toplanıp oynuyorduk, fifayı beceremiyorlar diye. açıkçası oyun akıcılığı iyiydi ve gelişmeye açık görüyordum önünü.
bu sene fifada devam ettim, seneye pes'e şans vermek istiyordum, sadece gameplay izledim.
oyun aşırı ağır, bazı pozisyonlarda tır döndürür gibi ağır dönüyor oyuncular. görüntüdeki karıncalanma giderilir, büyütülecek bir problem değil bence.
kamerada bir şey denemişler ama böyle kimse oynamaz. zaten illa bunu oynayacaksınız diye dayatma da olmaz, geniş açısı gelir.
defans sisteminin değişmesi bence iyi bir durum, pes'i tek düzelikten kurtarır. tabi arcade tek düze oynayan insanlar için oyuna alışmayı zorlaştıracaktır.
oyuncular kambur duruyor, koşu animasyonları top sürüşler bence kötü. şutların gidişi de yine aynı şekil bence kötü.
iki senede sadece "gerçekten iyi gözüken" sinematikler için uğraştılarsa bence skandal olur.
umarım oyunun eylül-ekim zamanı halini online testi için vermişlerdir.
son yorumum grafik motorunu halletsen bile bu fizik motoru değişiklik istiyor. pes'in grafikleri sevenleri için hiç sorun olmadı, neden konami sürekli buraya takılıyor.
-
Oyunun Pes 2022 ile alakası yok test sürümü bu sadece. Unreal'da online testi yapıyorlar. Hala daha sanki Pes 2022 imiş gibi eleştiri var. Ya bir şeyi anlamak bu kadar zor olmamalı. Kontrast şuymuş da grafik buymuş altında daire varmış. Karşındakiyle oynayabiliyor musun oynayamıyor musun. Tek konu bu. Bu kadar. İnsanlarda idrak problemi var gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Haziran 2021; 0:50:29 > -
Kardeşim şu oyunu oynayanlar zaten tüm saçmalıklarına rağmen oynanış şekli fifadan farklı diye oynuyordu öyle olmasa zaten fifa oynardı. Şimdi sen tuttun fifanın kopyasını getirdin tabi eksileriyle.
Çarpışmalar, ayak altından top kaçırmalar, pasların tıngır mıngır gitmesi, en ufak dokunuşta faul çalmalar, lisans problemleri vs vs hepsi devam ediyor.
Bu aptallıklar yetmediği gibi berbat bir defans sistemini getirdin. 2 yılda mükemmel iş çıkardınız tebrik ederim. Bu mükemmel zihniyet karşısında da bana veda etmek düşüyor bol şanslar konami kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: DanteOyunun Pes 2022 ile alakası yok test sürümü bu sadece. Unreal'da online testi yapıyorlar. Hala daha sanki Pes 2022 imiş gibi eleştiri var. Ya bir şeyi anlamak bu kadar zor olmamalı. Kontrast şuymuş da grafik buymuş altında daire varmış. Karşındakiyle oynayabiliyor musun oynayamıyor musun. Tek konu bu. Bu kadar. İnsanlarda idrak problemi var gerçekten.
+1
-
Gosterilen oyun Pes mobile'in portlanmis hali. Connectivity test yapiliyor. Linçlemeden önce iki dakka okuyun.
evet Durandil in aciklamasina gore bu beta versiyon buyuk olcude hafif bir yazilim ustune sadece baglanti test etmek amaciyla mobil versiyon ustune kurulmus.. sonraki aciklamalarinda bunun bizim oynayacagimiz oyunlar hic alakasi olmayacagindan falan bahsediyor. kontroller dinamik oyun yapisi grafikler oynanis vb. her sey su anda test asamasinda oyundaki reklam panolarinda da 21 temmuz u bekleyin deniyor sadece 2 haftalik bir baglanti testi uygulamasi deniliyor
Konaminin amacı bağlantı test etmek mis o yüzden bu görüntüye aldanmayın oynayisa da aldanmayın herşey demo da belli olacak
Bende oynayis aynı kalacak zannettim pardon fikirler geri değişir
Aynen katılıyorum size, bazı arkadaşlar gerçek oyun buymuş gibi yorum yapmış, oyun içerisinde gerçek oyun değildir yazıyor zaten.Online için yeni bir şey deniyor firma inşallah düzeltirler.Eger oyun unreal engine 5 ile çıkarsa tam simülasyon olarak çıkabilir 4K da efsane grafikler olur.21 temmuzda belli olur herşey bekleyelimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-BE4136C48
Gosterilen oyun Pes mobile'in portlanmis hali. Connectivity test yapiliyor. Linçlemeden önce iki dakka okuyun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar oyunu dün akşam itibari ile Series S'te test edip oynayabildim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, dün burada yaptığım yorumlar için herkeseten özür dilemem gerekiyor kimseyi yanlış yönlendirmek kimsenin hakkı değil. Maalesef videolardan ön yargıya kapılıp hatalı yorumlar yaptım.
oyunu oynadıktan sonra fikirlerim şöyle burayı büyük harflerle yazmam gerekiyor bu test teki bir arayüz taslak, kesinlikle ''PES 22 DEĞİL'' bu çok net anlaşılıyor hersey minimize edilmiş ve minecraft gibi zaten.Sadece bağlantı ve server testi gibi birşey. Bir evin tuğlalı kaba inşaatı gibi düşünün sadece deprem testi yapılıyor. O yüzden dün hayallarim yıkılmıştı sonradan müthiş bir mutluluk geldi içime .Defans sistemi tamamen fifaya dönmüş bu çok iyi bir yenilik artık çarpışan arabalar gibi çarpışarak top kapma gitmiş. Defanstada yetenek ön plana gelicek. Tabiki oyuun minimize bir taslak olduğu için oynanabilirlik için yorum yapmak çok yanlış o yüzden kaosa ve endişeye gerek yok oyun güzel olucak NEXT GEN sahipleri ayrıca heyecanla 21 temmuzu beklesin.
Ancak şu yanlışı söylemeden geçemem. Böyle bir teste gerek varmıydı. Varsa bile bunu oyunculara büyük harfler ile bu test kesinlikle PES 22 DEĞİLDİR. 21 TEMMUZU BEKLEYİN gibi net açıklama yapmaları gerekyordu ki böyle bir bilgi kirliiliği oluşmasın.
Çünkü bir çok fifa oyuncusu bende dahil Unreal 5 den çok ümitli şu açköz ve tekelcilik bir firma olan fifadan kurtulmak istiyor.Adamların gözü paradan başka bir şey görmüyor 6 yıldır aynı motoru önümüze, kadrolarını güncelleyip koyuyorlar. Konamide saçma oyunlar yaptıgı için biz futbol severler takılıp kalıyoruz Fifada.
Arkadaşlar artık dünyada global olarak insanlar bütün oyunları online oynamayı tercih ediyor hatta bu yüzden konsol platforlarına ekstra üyelik parası ödeniyor Konaminin Özellikle şu MYCLUP modunu kapatıp komple yeniden tasarlanıp interaktif bir takım kurma modu getirmesi gerekiyor. Ultimate Team modundan esinlenebilir artısı eksisini iyice analiz edip güzel bir çalışma yapması gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmountain -- 25 Haziran 2021; 10:25:54 >
-
Dün oynadigim seyden benim tek anladigim defans sisteminin degisecegi. Gerci Konami bu. O bile belli olmaz. 2 yil bekleyipte buna benzer bir oyun sunamazlar. Mobil oyunun portunu server denemek icin kullanmislar sanki. 21 Temmuz'a kadar bir aciklama bile yapmaz bunlar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DanteOyunun Pes 2022 ile alakası yok test sürümü bu sadece. Unreal'da online testi yapıyorlar. Hala daha sanki Pes 2022 imiş gibi eleştiri var. Ya bir şeyi anlamak bu kadar zor olmamalı. Kontrast şuymuş da grafik buymuş altında daire varmış. Karşındakiyle oynayabiliyor musun oynayamıyor musun. Tek konu bu. Bu kadar. İnsanlarda idrak problemi var gerçekten.
Oynanış bile böyle değildir de.. Adamlar grafik berbat diyor ya komedi. Online test için full grafikli beta vereceklerdi zaten oldu canım
-
Evet..
Şunu bir kez daha gördük ki
Öyle bir genclik geliyor ki
Okumadan,araştirmadan,neyin ne olduğunu anlamadan,hemen eleştirmek için birbiri ile yarışan vb.
..
Oyuna gelirsek ki buna tam bir oyunda diyemeyiz.
O yüzden elestirecek bir durum yok..
Testin tadini çıkarın ve yeni özelliklere hazırlanın.
Defans yapamiyorum diyen arkadaşlarda
Kontrol ayarlarında defans tuşlarina baksınlar
çok güzel yazmışsınız ,elinize sağlık.
Dünden beri burada olsun,facebook grubunda olsun,kendi whatsapp grubumuzda olsun bu durumu anlatmaya çalıştım ancak kimseye kabul ettiremedim.
21 temmuz tarihinde yeni oyunun nasıl birşey olacağını ilk kez göreceğiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X