Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.851
Cevap
212
Favori
877.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çoğuna katılıyorum ama mobil oyunu olduğunu öğrendim demoda oynayis değişebilir

Bu oynayis çıkarsa bana göre pes bitmiş demektir erkenden konuşmayim sonradan yorumlarım farklı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa323 kullanıcısına yanıt
    Dün aynı şeyler denemek istedim..ps4 de grafik bu,ister kabul edin ister etmeyin.ps5 de bir beklenti olabilir ama fazla beklentiye düşmeyin ilk seneden..konsolun ilk senesinden,size en iyi grafiği sunmazlar..pes14 den,2021'e kadar geçen seneyi,grafik karşılaştırmasını göz önünde tutun..strajı hep aynı çünkü.

Top fiziği vs ıvır zıvır değişecektir zaten..

Ben tuşlara bile alıştım...yep yeni bir firma yapmış gibi olsun istemiş konami,yeni bir devir başlatmışlar.. demo çıkınca neyin ne olduğu ortaya çıkacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 25 Haziran 2021; 22:25:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Yeni server a geçtiler mi hocam. Bunla ilgili bir açıklama yaptılar mı?

• mustafa323 kullanıcısına yanıt

Tam oyunda ,server işi belli olur.Bu apar topar çıkarılan online beta ile biz,online işine bu sene büyük önem veriyoruz algısını yapmaya çalışıyorlardır veya ps4 ile ps5 oyuncularının online maçlarda eşleşebileceği yeni bir online server kuruyor olabilirler.

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Umarım herkes şu eşşek serverdan kurtulur. Yıllardır bu leş serverı çektik. 2014 ten bu yana serverın düzelmesini umduk. Umarım bu sene bu işi hallederler. Ben 2019 da bırakmıştım pesi bu sene yeni oyun motoru ve yeni server gelirse dönebilirim.

• suÇ kullanıcısına yanıt

Eğer oynanış ,bu sene böyle olursa defans için hangi tuşları öneriyorsun?

• Unreal engine ile futbol oyunu işini ellerine bulaştırmışlar. Fox engineye geçiş oyunu pes2014 bile bundan iyidir.

ARayüz menü tasarımları kötü , taktik ekranı kötü ve anlaşılması zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 25 Haziran 2021; 22:57:1 >
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    Defans değişir moruk,ne desem boş şimdi.demo çıkınca kafa yorarız.bunlar hep değişecek çünkü

• Kendinizi kandırmayın. 6.6 GB mobil oyunmu olurmuş 

PES 2020 demo ise 5.3GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 25 Haziran 2021; 23:4:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

Yeni server a geçtiler mi hocam. Bunla ilgili bir açıklama yaptılar mı?

Konami birseyi hep eksik açıklıyorlar sonra ortalık karışıyor böyle mobil oyununu entegre etmişler filan bunu server deniyorsa bu grafik de mi denenir ben sildim bile oyunu gözümü bozmaya niyetim yok server mi aldılar onu mu deniyorlar belli değil çünkü açıklama yok dediğim gibi

Pes 18 de online beta çıktı orda da pek lag filan olmuyordu sonra full sürüm çok kötü çıktı

Umarim servere geçmişlerdir de lag olayından kurtuluruz oynayisa şuanda birşey demek çok yanlış olur demo da belli olur herşey

Umarim en azından oynanacak bir oyun cikarir da oynarız

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Dün aynı şeyler denemek istedim..ps4 de grafik bu,ister kabul edin ister etmeyin.ps5 de bir beklenti olabilir ama fazla beklentiye düşmeyin ilk seneden..konsolun ilk senesinden,size en iyi grafiği sunmazlar..pes14 den,2021'e kadar geçen seneyi,grafik karşılaştırmasını göz önünde tutun..strajı hep aynı çünkü.

Top fiziği vs ıvır zıvır değişecektir zaten..

Ben tuşlara bile alıştım...yep yeni bir firma yapmış gibi olsun istemiş konami,yeni bir devir başlatmışlar.. demo çıkınca neyin ne olduğu ortaya çıkacaktır..

yeni nesil konsollar piyasaya çıkmasaydı ps4 de daha iyilerini görecektik.

Last of us2, rdr2 gibi grafikleri sıkıntısız çalıştıran bir cihazın bu seviyeden çok daha üst performans vereceği kesin futbol oyunu gibi basit bir oyunda.

Şirketler downgrade bile yapıyor artık strateji gereği

yapımcıları 2 nesile birden oyun çıkartmak çok zorluyor çünkü nesiller arasında çok güç farkı var.Aynı anda 2 oyun yapıyormuş gibi uğraşıyorlar.

Fifa da ps4 geliştirmesini tamamen kesip ps5 için uğraşıyor sanırsam.

• Sürekli ağ hatası diyip menüye atıyor.. Oysa ağ testi 42mbs.. Var mı benzer sorun yaşayıp çözen ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 26 Haziran 2021; 9:25:54 >
  • suÇ kullanıcısına yanıt

Oyunun bu grafiklerle çıkması imkansız bir durum.Ps4 için bile bu şekilde minecraft görüntü seviyesinde böyle bir oyun çıkmaz.

Görüntü kalitesinin çözünürlüğün pes 2021'den düşük olma şansı yok.

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt

Bu mobil oyunu entegre edilmesi olayına pek inanmıyorum. Tam sürümde grafikler falan illlaki bundan iyi olacaktır. Fakat oynanış yüzde 90 bu sekilde olacaktır. Zaten ankette sadece online performansı değerlendirmemizi istememişler. Oynanış kamera atmosfer vs ilgili sorular var. Yeni server aldıklarını da sanmıyorum dediğin gibi 2018 de online beta ile server testi yaptılar. Hiç sorun yoktu. Tam sürümde yine server sprunları devam etti. Bunun nedeni de bu testte eşleştirmede tek kriter bağlantı. Tam sürümde diğer kriterler girince sorunlar yine olacaktır. Kaldıkı bunda 2018 deki tam sorunsuz bi bağlantı bile yok lag yine oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 26 Haziran 2021; 10:50:27 >
  • Abi bu ne yaaa leşş hiç beklediğim gibi değil kapkaranlık görüntüler soluk böyle oyun çıkmayacaktır dimi
    Ps5i sırf pes için aldım

• pesci87 kullanıcısına yanıt

şuan nötr kalarak 21 temmuzu beklemek en doğrusu.

konaminin resmi açıklamasını alta bırakıyorum.

eleştirmek için en azından 21 temmuzu bekleyelim.

KONAMI, yeni bir futbol deneyiminin yolda olduğunu duyurmaktan gurur duyar!

Lansmanına hazırlanmak için, oyunun resmi lansmanından önce aşağıda açıklandığı gibi bir açık beta çalıştıracağız.

Bu beta testinin amacı, çevrimiçi eşleştirmenin ve sunuculara bağlantının kalitesini değerlendirmektir.

Lütfen oyun mekaniğinin, dengelemenin, animasyonların ve grafiklerin geliştirme aşamasında olduğunu ve resmi lansmandan önce iyileştirileceğini unutmayın.

Tüm bunların dışında, sizi bu açık betaya katılmaya davet etmek istiyoruz ve deneyimlerinizle ilgili düşüncelerinizi ve geri bildirimlerinizi bizimle paylaşırsanız çok memnun oluruz.

Bu testin amacı nedir?

Yeni Futbol Oyunu Çevrimiçi Performans Testinin temel amacı, çevrimiçi maçlar sırasında sunucularımızın kararlılığını ve bağlantı kalitesini değerlendirmektir. Resmi sürüm ve oyunun kendisi hakkında daha fazla ayrıntı için 21/07/2021 için planlanan duyurumuzu takip etmeye devam edin!

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak2658

şuan nötr kalarak 21 temmuzu beklemek en doğrusu.

konaminin resmi açıklamasını alta bırakıyorum.

eleştirmek için en azından 21 temmuzu bekleyelim.

KONAMI, yeni bir futbol deneyiminin yolda olduğunu duyurmaktan gurur duyar!

Lansmanına hazırlanmak için, oyunun resmi lansmanından önce aşağıda açıklandığı gibi bir açık beta çalıştıracağız.

Bu beta testinin amacı, çevrimiçi eşleştirmenin ve sunuculara bağlantının kalitesini değerlendirmektir.

Lütfen oyun mekaniğinin, dengelemenin, animasyonların ve grafiklerin geliştirme aşamasında olduğunu ve resmi lansmandan önce iyileştirileceğini unutmayın.

Tüm bunların dışında, sizi bu açık betaya katılmaya davet etmek istiyoruz ve deneyimlerinizle ilgili düşüncelerinizi ve geri bildirimlerinizi bizimle paylaşırsanız çok memnun oluruz.

Bu testin amacı nedir?

Yeni Futbol Oyunu Çevrimiçi Performans Testinin temel amacı, çevrimiçi maçlar sırasında sunucularımızın kararlılığını ve bağlantı kalitesini değerlendirmektir. Resmi sürüm ve oyunun kendisi hakkında daha fazla ayrıntı için 21/07/2021 için planlanan duyurumuzu takip etmeye devam edin!

Çevrimiçi/Online betası olduğu söyleniyor fakat oyunun temeli bu olacak, yani bunu kenara atıp önümüze yeni bir şey koymayacaklar sadece bunun üzerine geliştirme yapacaklar. Bence yeni motora geçiş dönemi sıkıntılı olacaktır, Pes bu sıkıntıyı her motor ve nesil değiştiğinde yaşıyor. O sebeple beklentiyi biraz düşürmek lazım, siyahla beyaz kadar fark edeceğini sanmıyorum. Tabi yine de 21 temmuz beklemek lazım

• Mobil oyun falan değil olsa idi aciklamada belirtleleri lazimdi, oyunun kaba insaati bu sekilde bunun uzerine insa ediliyor grafikler gelisecektir oynanis oturacaktir bu oynadigimiz belkide aylar once üretilen bir icerik ben yinede eskisinden cok daha iyi bir oyun olacaği kanaatindeyim pes oyunculari insallah keyifli vakit gecirir malasef pes bana hitap etmiyor ama rekabet iyidir pes iyi olsunki fifada rahat olmasin

• Yeni oyun motoruna geçiş hep sancılı olmuştur. Herşeyi sil baştan sıfırdan yaparsın ayrıca yazılımcının yeni oyun motorunu öğrenmesi yıllar alır.

fox engine ilk oyunu Pes2014 bile bunun kadar kötü görünmüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 26 Haziran 2021; 12:57:42 >
  • Belki erken olacak ama oynanis gerçekten kötü. Beta oldugunu goz ardi etmek de istemiyorum ama. Bakalim, gorecegiz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.