< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oyunun sadece online çıkmasını anlıyorum.zaten burada zamanında hep tartışmıştık.çok az kesim dışında,offline oynayan yok artık..neden online olarak sade çıkmıyor demiştik.. devir özelikle futbol oyunlarında,online oynama devri.bu kaçınılmaz sondu..beni şaşırtan çapraz platform eşleşmesi oldu Bir tek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 21 Temmuz 2021; 11:58:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wwertt
Ps5 boşuna almışız. ps5 oynarken mobille oyuncusuyla karşılaşacam adam bide beni yenecek .kol fazla dayanmazhocam ps4 kolu var bende kutuda vereyim pesi onunla oyna yanacaksa onun canı yansın ahahah
-
kudurtucaklar seni
-
Videoyu izlerken birşey daha dikkatimi çekti.Adamlar fifadaki gibi kayarak gidiyor.Fifanın oyun kodlarını mı arakladılar naptılar :D ulan japon askerleri....
Edit: mesela Videonun 5.20 5.22 arasını bi izleyin.Messinin golü atarken ki über süper gerçek ayaklarını..Bu sadece bir tanesi.Daha tonla var videoda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 21 Temmuz 2021; 12:4:8 > -
-
Rekabet kalmadığı için fifadanda ümitli olmamak lazım, multiplayer oynamayan bizler için artık futbol oyunlarının yavaş yavaş anlamı kalmıyor,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstad;
Bizim gibi eski pes oyuncularını sadece online oynamak kesmez ama. Arkadaşlarla ps kafede yada evlerde buluşup sohbet muhabbet edip offline oynamanın keyfi başkadır. Bence çok yanlış yapıyorlar.
Ben anlamadım şimdi eFotbaal oyunu evde arkadaşımız ile oynanmayacak mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ps sahiplerine Allah sabır versin :D şahsen pc oyuncusu olarak benim işime gelir. umarım en azından pc tarafındaki hileyi tamamen engelleyebilirler de sinirden ps5 kıran olmaz. mobille diğer platformların karşılaşabilmesini aklım almıyor. mucize gerçekleşir de düzgün bir şekilde olursa bu iş acayip bi oyuncu havuzu oluşur. bekleyelim belki olumlu bişey çıkar ortaya.
-
Online iniza ne diyim ben. Neredeyse her oyunu forrtnite pubg tarzi cikaracaklar . Ne hikaye kaldi ne kariyer kaldi nba pes fifa hepsi online çöp oyunlar oldu. Oyunculugu sadece klavye veya gamepadde karsisindakini vurmak sanan cok adam vuranin yada cok mac kazananin oyuncu sayildigi hikayesi olmayan dumduz oynayanlarida tekduze bir kurguda ilerleten ve oynayana hiçbirsey katmayan ve anlatmayan bomboş oyunlar piyasanin anasini aglatti. Micro odemeli bol hirsli sinir krizli oyunlar dilerim. Ah be master league ler nba de takim kariyerleri hepsi bitti. Varsada gostermelik bomboş içerikler.
master lig ne oldu şimdi yalan mı oldu?
-
"eFootball ilk olarak 9 takım seçeneği ve hazırlık maçları seçeneğiyle birlikte çıkacak. İleride farklı oyun modları opsiyonel DLC olarak satılacak ve böylece oyuncular yalnızca oyunun oynamak istedikleri kısımlarını oyuna ekleyebilecekler." hazır olun bedava diye demodan hallice bir oyun verecekler sonra da "sen istiyor duj verecek 10 lira daha" diyecekler. O takımla mı oynayacaksın al o takımın dlc si, bu futbol topunu mu seçmek istiyorsun al top dlc si şu kadar lira diyecekler. Mobil oyun kalitesindeki oyuna para saçmamızı bekliyorlar hey Allah'ım. Gerçi saçarlar, oyuncu kitlesi maalesef pubgci futçu forniteci tayfalardan ibaret olmaya doğru gidiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: suÇ
Yahu sadece xbox-ps eşleşseydi bari.pc nedir kafayı yiyeceğimhilecilerin atası pc de hep..ne alaka!
Pes ismi de yokmuş...Şu pc eşleşmesi harbi canımı sıktı.
Belki bir umudum.rakip arama ayarlarında,bir seçenek yaparlar,kendi platformun da ara diye vs.Oyuncu olarak ps ve xbox kitlesi bile yeterli gelir diye güvenmiyor. türkler ve araplar harici kitlesi yok. avrupa çok çok az zaten içerik yok maçta oyuncu arada dur. işleri artık çok zor. yazık fifada beş para etmez kaldık futbol oyunsuz.
-
dostum mesela online müsabakaları ayrı satacaklar, öyle bir şey mi?
pes can çekişiyordu bununla beraber öldürdüler.. offline oyuncusu olarak pes21 ile devam ederim ben master lige.. online severlere ise şimdiden sabırlar diliyorum..
-
Dediğiniz gibi bir zamanlar futbol oyunları içinde oynanış kalitesiyle,top ve şut fiziğiyle,doğaçlama golleriyle birçok oyuncunun saygı duyduğu bir oyun,bundan sonra bu free haliyle, birçok platformun bu oyunda ,online eşleşmesiyle“Futbol oyunlarının Pabcisi”olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 21 Temmuz 2021; 12:46:24 >
Ps4 kafeler var,onlar hep eskisini oynayacaklar
Belki offline modu koyarlar,dlc paralı şekilde.ozman oynanır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki yıldır yaptıkları oyun bu muymuş ? :) Yazık gerçekten , koskoca “Pes” adını nasıl bırakırsınız hiç mi kafanız çalışmıyor ? Beta dedikleri oyunun aynısı olmuş resmen. Grafikler , hareketler , formalar , oyuncu yüzleri hepsi rezalet. Birde sadece online ne demektir ? Herkes online mı oynuyor ? Çevrimdışı modlar ne oldu ? Koskoca ana lig’i nasıl yok edersiniz ! Her sene pes iyi olsunda fifayı zorlasın fifa kendini geliştirsin rekabet olsun son kullanıcıya yarasın diye bekliyorum ve bekliyoruz ama 2013 senesinden sonra zaten fifa lehine dönmüş olan rekabet 2021 temmuzu ile sona erdi. Buyrun cenaze namazına...
master lig i para ile satarlar mı acaba??
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X