Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.949
Cevap
214
Favori
883.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Video gösterimi olmayacak sanırım değil mi? Az da olsa gameplay gösterselerdi iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıtım için hala 349089876x zoomlanmış oyuncu yüzü gösteriyorlarsa, Konami hala akıllanmamış demektir. Hayret verici gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Öğlen 12 de açıklama var

Muhtemelen oyun çıkış tarihi, ön siparişler vs. Açıklanacak.belki demo tarihini de açıklarlar

Bi süpriz ile demoyu perşembe verseler bayramda oynardık

• Bugün yani 21 temmuzda demo gelecek diye bekleyenler hayal kırıklığı yaşayacak. Demonun ve oyunun tarihini açıklayacaklar ve oynanış videosu gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Öğlen 12 de açıklama var

Muhtemelen oyun çıkış tarihi, ön siparişler vs. Açıklanacak.belki demo tarihini de açıklarlar

Bence sadece oynanış videousu gelir demo ve ön sipariş agustos ortası nı bulur diye düsünüyom

• arkadaşlar ben heyecandan uyuyamadım bu saatte ayaktayım.

• mascbluefb M kullanıcısına yanıt

oynanış videosu bugün gelmeyebilir sadece trailer gelebilir. Ön sipariş için geç bile kaldılar bugün açılmasını bekliyorum tabi Freetoplay olmayacaksa. F2P olacaksa da ücretli paketler koyarlar

• Banada süslü, biraz sinematik bir trailer yayınlayıp ön sipariş tarihini açıklayacaklar gibi geliyor. Demoyu çıkışa bir ay kala sürerler diye tahmin ediyorum. Keşke gameplay de yayınlasalar çok iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 21 Temmuz 2021; 9:47:30 >
  • PES Adı tarih oluyor YouTube kanalı adından falan çıkardılar yeni logo böyle olacak deniyor

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

• Trailer geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 21 Temmuz 2021; 11:2:16 >
  • Çok ümitliydim fifadan kurtulacağım diye ama kapaktaki messi yüzünü görünce bi gülme aldı (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

Oyun içi görüntüler çok kötü duruyor çimler çok kötü sanki 10 yıl öncenin oyunu gibi bana mı öyle geldi bilmiyorum ama olmamış maalesef gene Fifaya kalıcaz bu sene...

• https://www.konami.com/efootball/tr/

Oyunun adı PES değil artık Efootball olacak

• Cross platform ve F2P hayırlı (geçmiş ) olsun

• Eveeeet herkese geçmişler olsun Konamiye tapan arkadaşları sahneye bekliyorum. PES bu sene itibarıyla tarih olmuştur. Konami için cross-platform intihar demek arkadaşlar. PC ile Playstation eşleşecekmiş helvalar kavrulsun. Hilenin önüne Konami'nin feriştahı gelse geçemez artık. Ayrıca bu beta beta beta diye atıp tutanlar da trailer'a baksın çok da bi fark yok ne oynayış ne grafik açısından ben fark göremedim betayla.

• Oyunun ücretsiz olması, Ps5-ps4-xbox- ve pc karşılıklı oynayacak olması kafamda soru işareti yaratıyor. Bir demo vs yayınlansa İyi olurdu. Ek olarak oyunun adının PES olmaması içimi burktu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_lindemann -- 21 Temmuz 2021; 11:27:26 >
  • Adamlar, FIFA ile rekabet edemiyoruz diyip fişi çekti resmen. Yazık oldu. FIFA da artık tek kaldığı için yıllarca yerinde saymaya devam eder nasıl olsa alternatif yok diye.

• Aklı olan firma çat diye yeni futbol oyunu çıkarır tam zamanı

• Çıldıracağım ya PES ismi nasıl terk ediliyor abi böyle bir şey olabilir mi? Bu isim marka ya yılların efsaneleşmiş ismi bunu nasıl yok ediyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Aklı olan firma çat diye yeni futbol oyunu çıkarır tam zamanı

Öyle çıkartıp masaya vurabilmesi için önceden yapmış veya son demlerinde olması lazım.

Edit:Bu arada ben yeni oyunu beğenmedim.Çimler çok kötü duruyordu videoda.Ayrıca oyun ücretsiz çıkış yapacak sanırım.Pes artık mazide kalıcak gibi duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 21 Temmuz 2021; 11:31:22 >
  • Buraya kadarmış... Ozleyeceğiz wining elevenleri iss futbollari ozledigimiz gibi pes i de.

Bu yeni oyun da hiç umut vermedi. Hadi capraz platforma he diyelim de mobille diger platformlarin aralarinda mac yapabilecek olmasi ve ucretsiz olmasi kalitenin yerlerde olacagini isaret ediyor gibi. Fifa da pc ye eski nesil geliyor. Biz pc ciler bu sene futbol oyunsuz kalacagiz sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 21 Temmuz 2021; 11:33:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.