Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.896
Cevap
214
Favori
880.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beta olmamış zaten o oyun gelirse cogu kisi pes oynayan biri bile olsa yüzüne bakmaz çok kötü yapmışlar onu ne şut çektiğini anlıyorsun ne pas attığını bu oyun pes oyunu olamaz pes oyununa ters demoyu beklemek lazım orda net belli olur oynayis nasıl olacak diye

Fifa ya gelince o oynayisa dokunmazlar değil ps5 ps6 bile çıksa bile aynı olur taktiksel defans da değişmez bilmediğim kadarıyla Fifa 20 de geldi o sistem fifa oynayan daha iyi bilir yanlış bilgi vermeyim

Demo çıksinda şu beta yi unutmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt

Umarım ,beta ile demo arasında büyük bir fark olur.

Fifa’ya taktikal defans,Fifa 12 ile geldi, o oyundan bu yana her yıl kopyala,yapıştır tarzında bir oynanış var.

Yapımcılar,Fifa’da oynanışın oturduğunu sanıyorlar ama ortada düzgün bir oynanış yok.

Ceza sahasına birkaç pasla gir,şutunu çek gol.

Eğer pes betadaki oynanış,demo ve tam sürümde de olursa pes yapımcıları da yanlış yolda demektir.

Fifa’daki R2 defans tuşunu kopyala ,biz de Fifalaştık,biz de iyi oyun yaptık!

X ve kare tuşu ,niye bu kadar değişim gerektirecek kadar küçümseniyor,sevilmiyor!

Bu tuşlar,Pes 6 ‘da da vardı ama o oyunda öyle zombi pressi yapmak için kullanılamıyordu.Pes 6 ,Pes 2013 oynayan gayet güzel bir şekilde defansını yapabiliyordu.

Artık, yeni nesil konsollarla birlikte ,futbol oyunlarında, özellikle yapay zeka anlamında büyük değişimler olmalı.

Yukarıdaki mesajımda belirttiğim gibi yeni nesil bir futbol oyunu demek ,defansı güya taktikal hale getirerek rakibin yanına gidip top kapmayı zorlaştırmak değildir.

Yeni nesil futbol oyununda ,kontrolümüz dışındaki oyuncularımızın defansif ve ofansif yapay zekası çok yüksek olmalı,bu oyuncular, dünyaca ünlü,iyi oyuncularsa misal ,defansta kontrolümüz dışındaki Ramos ,kendiliğinden kademede kalmalı,kontrolümüz dışındaki Messi’nin player idsi yüksek olmalı yani gerçekteki Messi’nin oyuncu kimliğini yansıtmalı.Oyuncumuz,tam pas verecekken Messi,boş alanlara öyle kaçmalı ki bu ,gerçekten Messi ,diyebilmeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 6 Temmuz 2021; 10:27:17 >

• Beta beta dediğiniz server test sürümü neden anlaşılması bu kadar zor oldu anlamadım. Test server ile serveri test ettirdiler oynanışı değil. Beta başka şey server test sürümü bambaşka. Açıklamada yazdığı gibi oyun oynanış grafik bu şekilde olmayacak dendi...

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Üstad çok doğru şeylere parmak basmışsın. Pes 14 ile yeni oyun motoru tam bir fiyaskoydu. Dün pes 21 lite ı indirdim. Bi oynayım dedim. Yok abi 2018 de iyi ki bırakmışım bu oyunu. Aga zaten maç ağır işliyor. Artık lagdan mıdır poktanmıdır. Yıllardır çözemedikleri server yüzünden birde amansız hunharca press yapanları gördüm bıraktım joysticki lan dedim size verdiğim paralar burnunuzdan gelsin. Bu oyuna 2014 ten beri ne kadar boşa para vermişim zaman harcamışım. Ve bir yandan da zararın neresinden dönsen kardır deyip kendimi avututtum. İyiki 2018 de bıraktım lanet oyunu. Böyle bir oyun yok. Rakip deli gibi press yapıyor ben topu alıp şöyle aklımla bir iki pozisyona gireyim derken patara kütere birde bakıyorum top rakipte. Oyun 2014 te bozuk çıktı ve bu oyun motoru ile 2021 e kadar gram ilerleme kaydedemediler. Açık ve net. Şimdi ise akılları başlarına daha yeni geldi. Yeni oyun motorunda hunharca yapılan presi kaldırdılar. Benim anlamadığım bu prese adapte olup 1500- 2000 puan yapan oyuncular bunu nasıl başarıyor. Sonrasında baktım oyunlarına onlarda hunharca press yapıp topu kapar kapmaz ya kontra dan hızlı hucumla ilerdeki santraforlara top atıp orda gol kaçırmıyorlar yada hile yapıyorlar. Başka birşey gelmedi aklıma. Ama bunu yaparken de oyunları hiç zevk vermiyor. Hep aynı pozisyon hep aynı gol. Ben o şekilde 50000 puan yapsam ne yapmasam ne. Akıl yok futbol yok bir pok yok. Hep aynı futbol.Ya dünyanın hangi yerinde 4-3-3 taktiğini kullanamazsın. Reel futbolda bir ligde 18 takım vara 12-13 ü 4-3-3 ve türevlerini oynar. Hızlı açık oyuncuları iş yapar. Pes te bu olayı bitirdiler senelerdir. Şaka gibi. Bu oyun nasıl bir futbol oyunu olabilir. Onun için en azından yeni dinamikler oyunda çok şey katacak. En azından futbol oyunu oynuyorum diyebileceğiz. Tabi serverı düzeltirlerse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa323 -- 6 Temmuz 2021; 15:35:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yaklaşık 2 aydır 2vs2 ve 10 vs dışında oyunu bırakmıştım son 2 gündür online klasman match day de Fransa ile oynamaya başladım günlük 3 mac ve bugün 3.gun yaklaşık 12 mac filan oynadım gerçekten çok yazık ya zamanımıza arap rakip geldi böylesine ezik bir kişilik olamaz ya 770 küsür myclub puani klasman puani 670 küsür ayıp yani yaptığı 2 kırmızı 2 sari kart gördü full defans da pas yapti topu kapamadik topu almak için uğraşırken 2 pas ileri atti üstüne golu yedim 1-0 yenildim
    Pes 22 beklentim böylesi ezik kişilere fırsat vermesin ne güzel ya geride pas ama o topu kapma şansın yok nerde görülmüş bu olay

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Beta olmamış zaten o oyun gelirse cogu kisi pes oynayan biri bile olsa yüzüne bakmaz çok kötü yapmışlar onu ne şut çektiğini anlıyorsun ne pas attığını bu oyun pes oyunu olamaz pes oyununa ters demoyu beklemek lazım orda net belli olur oynayis nasıl olacak diye

Fifa ya gelince o oynayisa dokunmazlar değil ps5 ps6 bile çıksa bile aynı olur taktiksel defans da değişmez bilmediğim kadarıyla Fifa 20 de geldi o sistem fifa oynayan daha iyi bilir yanlış bilgi vermeyim

Demo çıksinda şu beta yi unutmak istiyorum

Hocam ben boşuna söylemiyorum. PES artık son hamlelerini yapıyor. Şu PESin (NFG) neresi PES, neresi NFG... Mobil oyun olsa bir nebze para vermeden 1-2 ay alır oynar bırakırım.

FIFA Frostbite'a geçti o zamandan beri aldı başına gidiyor. PESin son hamleleri. Bakın artık ara açıldı. Gelin bu kervana siz de katılın.

Hangisi daha gerçekçi? (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

• onur89tr kullanıcısına yanıt

Her sene aynı şeyi diyordun ama hiç olmuyor oyle bir bitiremedin pesi

Bak sana resim buldum bak bakalım hangisi gerçek messi ye benzemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 8 Temmuz 2021; 5:55:43 >

Bu resim yalanlandı hocam. bir grafik tasarımcısı yapmış. Unreal engine 4 ile yapmış ama o doğru

• pc ye gelmicekmi tam sürüm

• Oyun belli ki ana dinamikleriyle bu şekilde çıkacak. Ancak iki senede koskoca ekip hiç mi yeni animasyon, ses eklemez. Adeta yeni motorla Pes2021 oynanıyor havası var.

Eski yılların PES efsanesinin bitmeye yakın olduğunu ilk kez bu kadar fazla hissettim. Çünkü onlar da oyunu kafada bitirmişler gibi duruyor.

Hazır yeni nesil konsollar çıkmışken piyasaya yeni bir futbol oyununun katılmasının tam zamanı bence. Umarım yeni gelişmeler olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: limonlusoda10

Bu resim yalanlandı hocam. bir grafik tasarımcısı yapmış. Unreal engine 4 ile yapmış ama o doğru

Hala bunun gibi yıllarca öncesine dayanan amatörlerin yapmış olduğu resimlere inananlar var. PESi bu sayede alıyorlar. Ancak sonuç hüsran. Benim verdiğim ekran görüntüleri oyun içinden alınma. istanblue arkadaşınki nereden geldiği belirsiz. Yıllarca avuttular bu yalanlarla sizleri. Ancak 2 oyunu da satın alacak olanlar görüyor her şeyi. Ve sabır tası çatlıyor bir gün.

FIFA 21 nextgen versiyonunda oyuncu yüzleri ve maç içerisindeki terlemeler vs acayip iyi. 22 de bunun üstüne de çıkarlarsa aradaki fark çok net açılır. Oynarken oyuncu yüzleri net gözükmediği için oyuncu yüzlerinden çok oynayış daha önemli orası ayrı olay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Oyun belli ki ana dinamikleriyle bu şekilde çıkacak. Ancak iki senede koskoca ekip hiç mi yeni animasyon, ses eklemez. Adeta yeni motorla Pes2021 oynanıyor havası var.

Eski yılların PES efsanesinin bitmeye yakın olduğunu ilk kez bu kadar fazla hissettim. Çünkü onlar da oyunu kafada bitirmişler gibi duruyor.

Hazır yeni nesil konsollar çıkmışken piyasaya yeni bir futbol oyununun katılmasının tam zamanı bence. Umarım yeni gelişmeler olur.

Hocam 3. bir futbol oyunu çok zayıf kalır. EA ve KONAMI lisansları topladıktan sonra ne kaldı ki, lisanssız olsa olsa GOLEY gibi bir oyun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Hala bunun gibi yıllarca öncesine dayanan amatörlerin yapmış olduğu resimlere inananlar var. PESi bu sayede alıyorlar. Ancak sonuç hüsran. Benim verdiğim ekran görüntüleri oyun içinden alınma. istanblue arkadaşınki nereden geldiği belirsiz. Yıllarca avuttular bu yalanlarla sizleri. Ancak 2 oyunu da satın alacak olanlar görüyor her şeyi. Ve sabır tası çatlıyor bir gün.

Alıntıları Göster

Kendi konuna gitsene ne işin var pes konusunda bir beklentin hicbirseyin yok neden böyle şeyler yapıyorsun eline ne geçiyor ki bunu yapınca anlatsana derdin ne

Sizin attığınız resim hangi pes serisinin yüz modelleri

Demo da ne diyeceksin acaba o zaman o resimleri görmek isterim sizden

Kim kandırıyor kim avutuyor kafa mı buluyon burda kim oyunu denemeden yoruma bakarak oyun alıyor adamın aklı yok mu demo çıkar indirir beğenirse devam eder beğenmezse almaz

Birde pes olmazsa rekabet olmaz sizin oynadığınız fifa da kendini geliştirmez sizin burda pes de iyi olsun rekabet olsun daha iyi oyunlar oynuyalim demen gerekirken böyle yorumlar yapıyorsun

Alıştık zaten sizin her sene pes konusuna gelip böyle yorumlar yapmana zaten oyun çıkana kadar buradasın sonrasında burda olmayacaksın

Birde demo da görürüz sizin gibileri full sürüm çıkana kadar katlanmak zorunda kalıyoruz

Pes konusunu fifa pes mi konusuna çevirmek den bıkmadınız mı hem fifa hem de pes konusu var fifayi merak etsem fifa konusuna yazarım buraya değil ben burda pes de gelişme var mı diye takip ediyorum adı üstünde pes ana konu

O arkadaşı ciddiye alıp cevap verme. Her sene aynı muhabbeti yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @istanblue001 "Sizin attığınız resim hangi pes serisinin yüz modelleri

Demo da ne diyeceksin acaba o zaman o resimleri görmek isterim sizden"

PES açısından daha iyisi değil daha kötüsü olacak PES bir gün pes edecek.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 9 Temmuz 2021; 17:19:42 >

Blokluyorum sizin amacınızi biliyorum o oyuna gelmiyecem her sene yazıp duruyorsun boşa alıntı yapma blok

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.