Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.896
Cevap
214
Favori
880.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yokboylebısey

Oyunun tam sürümünün ücretsiz olması imkansız. Ancak oyunun resmi çıkış tarihinde onunla beraber LİTE versiyonunu da yayınlarlar en fazla olabilecek şey bu olur.

Zaten söylenti diyor arkadas pes 21 paralı çıkmadı mı 125 tl de olsa bir para aldılar oyunun başında beleş çıkmasi imkansız hemde yeni oyunun

21 temmuz da belli olur herşey ama bana bu olay mantıklı gelmiyor beleş vermez oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz mac oynayim dedim pes 21 arkadaş neden böyle yapmışlar anlamıyorum pes 20 de gelen olay hakemler herşeye faul veriyor arkadaş ne kutu tuşuna ne de x tuşuna bastim sadece koşarak adamın önüne gectim topu aldim sırf ayağım adamın ayağına ufak müdahale de faul çalıyor ben topu alıyorum kaymiyorum nasıl faul verebiliyor pes 20 de geldi bu olay umarım kaldırırlar çok saçma bir durum suanki online beta da bu problem devam ediyor umarım gerçek oynayis bu değildir
    İnsanın oynayası gelmiyor böyle olunca
    Anlamıyorum bu olayı neden getirirsin ki pes 19 böyle bir hata yoktu
    Anlamıyorum o zaman topu nasil alacağız yani
    Birde geride pas yapanlara taktik yaparak ona izin vermemesi gerekiyor oyunun

• demonun tek farkı geçiş tuşunu optionsdan X almışlar yıllar sonra bunu akıl edebilmelere büyük başarı. yahu 2 yıl ara vermişin çıkan demo böylemi olmalıydı. seviyoruz ama suyunu çıkarıyorlar artık. herşeyi geçtim artık online adam gibi içerik koysunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 3 Temmuz 2021; 19:58:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

demonun tek farkı geçiş tuşunu optionsdan X almışlar yıllar sonra bunu akıl edebilmelere büyük başarı. yahu 2 yıl ara vermişin çıkan demo böylemi olmalıydı. seviyoruz ama suyunu çıkarıyorlar artık. herşeyi geçtim artık online adam gibi içerik koysunlar.

Gerçek oynayis bu değil demo da belli olacak böyle çıkarsa zaten boş bir oyun oynayis berbat hatta pes 21 den bile kötü

Online test yapmak için çıkarılmış birşey demo gelse de ona göre yorumlar yapabilsek

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt

P2P server sistemine devam işte neyi test ediyorlarsa artık. Ea Fifa online 4 için Türkiyeye server kurduğunu ve oyunda Türkçe Spiker de olacağını açıkladı Fifa 22 de olur büyük ihtimalle . konami boş işlerle uğraşsın dursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 3 Temmuz 2021; 20:41:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

P2P server sistemine devam işte neyi test ediyorlarsa artık. Ea Fifa online 4 için Türkiyeye server kurduğunu ve oyunda Türkçe Spiker de olacağını açıkladı Fifa 22 de olur büyük ihtimalle . konami boş işlerle uğraşsın dursun

Türkçe spiker gelirse alırım ben fifayi

Ayni sistemse neyi deniyor konami böyle kötü bir firma görmedim ben ya server getirmek bu kadar zor mu

Fifa daki gelişmelere bak birde pesdeki

Milattan önce kalma online sistemi kullanıyor lagdan gol yedim mesela bugün

21 temmuz dan da birsey beklemiyorum zaten pes den yine de bekleyelim bakalım

Fifa online 4 için yapılan açıklamada türkçe spiker ve yorumcu için 300 saat kayıt yaptık demişler. Bu 300 saat sadece fifa online 4 için değildir herhalde. Türkçe spikerin fifa online 4 de olup fifa 22 de olmaması da bi garip olur. Konami online performans testini pes 2018 de de yapmıştı. Tam sürümde online kalitesinde değişen birşey olmadıydı. Yine bu test bi kandırmaca değilse en fazla yeni oyun motorunun online performansını testi olabilir. Yoksa server sisteminin değişmesi şimdilik hayal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 3 Temmuz 2021; 21:20:29 >
  • türkçe spikeri önce fifa koyarsa vah konamiye çünkü bu ülkede son bir kaç sene hariç konaminin tee winning elevenden beri ciddi türk oyuncusu var. hatta şimdiki kemik fanatik kitle orta yaş ve 50 yaş üzeri ben dahil geçmişin pes oyuncularıyız. kendi sonunu hazırlıyor bu sene büyük sınav vericek görecegiz.

• kacanga kullanıcısına yanıt

Fifa online 4 ,ps4 ve ps5’te olacak mı?Yoksa sadece pcde mi olacak.

Hem adı neden online 4? Oyun,4 e 4 online maçlar üzerine mi kurulu?

Türkçe spiker ve online kendi ligimiz güzel olacak gibi.

• Türkçe spiker olacağına dair kaynak nedir beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

Fifa online 4 için yapılan açıklamada türkçe spiker ve yorumcu için 300 saat kayıt yaptık demişler. Bu 300 saat sadece fifa online 4 için değildir herhalde. Türkçe spikerin fifa online 4 de olup fifa 22 de olmaması da bi garip olur. Konami online performans testini pes 2018 de de yapmıştı. Tam sürümde online kalitesinde değişen birşey olmadıydı. Yine bu test bi kandırmaca değilse en fazla yeni oyun motorunun online performansını testi olabilir. Yoksa server sisteminin değişmesi şimdilik hayal

Evet gördüm haberi fifa 22 ye de gelir Türkçe spiker bu gelirse cogu pes oynayan kisiler bile fifa yi alır birde pes oynayisi fifa ya benzetirse özellikle savunma sistemini o zaman pesi oynayan sayı baya azalır şuan da görünün o ki fifa ya doğru kaymalar çok fazla olacak gibi duruyor

Pes 22 demo yu deniyecem oynayis fifa ya benziyorsa özellikle defans sistemi direk fifa 20 yi indirip oynamaya başlarım fifa daki defans sistemini çözdün mu her türlü golu alabiliyorsun

Fifa 20 de fut da 20 mac filan attim her maçta gol attim ama savunma sistemi zor olduğu için çok gol yedim bunun aynısı pes de olursa pesi oynamanın pek bir mantığı yok gibi bakalım fikirleri mi değiştirebilir belki konami

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Türkçe spiker olacağına dair kaynak nedir beyler?

Resmi bir açıklama yok mu hocam?

• neo23 kullanıcısına yanıt

Sadece pc de olacak . ücretsiz bir oyun . 4 olmasının nedeni daha önce 1-2-3 ün yayınlanmış olması 4 ile Türkiye de ilk defa gelecek. Hangi modlar olacağı yakında açıklanacakmış ama fut tarzı bi mod olacakmış

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Resmi Ea fifa online 4 sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 3 Temmuz 2021; 21:56:1 >

Seneler önce sadece pcye özel,online tabanlı Fifa World diye bir oyun oynadığımı hatırlıyorum.Bu oyun ,galiba o oyunun yenisi.

Umarım,konsola da çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 3 Temmuz 2021; 22:8:44 >
  • neo23 kullanıcısına yanıt

Olabilir bilgim yok. fifayla hiç ilgili değilim ama Türkiye ye server kurmaları ve türkçe spiker olması benim bile ilgimi çekti. Fifa 22 de de olursa konami Türkiye de ağır darbe alabilir

Fifa 22’de bence Türkiye serveri olmaz,Fifa online 4’e özgü bir durumdur.

Türkçe spiker ,Fifa 22’de de olursa büyük ilgi görür.

• Türkiyeye server kurmaları ve Türkçe spiker çok önemli gerisi fasa fiso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 4 Temmuz 2021; 23:25:45 >
  • Daha önce de yazdığım gibi bu oyunun adam olması için en az 1 yıla ihtiyacı var. Dün baya bi oynama fırsatım oldu. Ve oyun tüm oyun dinamikleri ile birerbir FIFA . Ve bu hali ile eksik bir oyun oynamaktansa FIFA ile devam etmek çok daha mantıklı. Bir yıl bu oyunun kobaylığını yapmak aptallıktan başka bişey değil. Yanlış anlaşılma olmasın oyun yeni oyun motoru ve dinamikleri ile doğru yolda. Ama şuan için çok eksikleri olacak. Defansif manada çok saç baş yoldurur bu oyun. Şu haliyle FIFA daki taktikal defansın ilkel hali yani.
    Pes açısından bu tarz bir oyun dinamiğine geçilmesi çok iyi oldu. Aptal hunharca pres yapanlar, futbolla alakası olmayan taktikler falan hepsi bu oyunla bitti. Şimdi onlar gidip kumda oynasın. Ayrıca yıllardır anası bellenen 4-3-3 taktiğide geri dönmüş oldu. Açık oyuncularının iş yaptığını görünce duygulanmamak elde değil :)
    Ama bu güzel gelişmeler bu sene kobay gibi pes alacağım anlamına gelmiyor. Hazır dinamikler hatta şutlar bile FIFA ya dönmüşken pes alıp rezilliğini çekmeyin. Bu mesajıda buraya sabitleyin de 5-6 ay sonra ah kafam vah kafam derseniz bakarsınız. :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.