1 yıl ihtiyaç var dediğiniz kısım çoktan geçti ve gelişti. 16 gün daha sabredin. 21 temmuzda oyunun hangi seviyede olduğunu göreceksiniz. |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2022 için full free2play modeline geçtiğine dair söylenti var Konami'nin. Her zaman söylerim her yıl yeni oyun çıkarmak yerine gameplay üzerinde uğraşılmış f2p bir base oyun geliştirip her yıl bu tek oyun üzerinden sezonluk, grafiksel değişiklikleri vs. güncelleme şeklinde yayınlansın, o futbol oyunu en iyisi olur.
https://www.gfinityesports.com/PES/pes-2022-reportedly-plans-to-go-full-free-to-play-later-this-year/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suanki oynadığın oyun gibi çıkarsa zaten kimse almaz konami bu belli de olmaz demo yu bekliyorum bakalım suanki oynayis ile aynı mı 1 yil bekleyip böyle bir oyun çıkması konami ye zarar
Bende diyorum birebir aynı çıkarsa boşuna oyunu almayın zaten
Online test beta daki oyun filan değil ben mobil pes oynadım o oyun bile suanki oyundan güzel birşey var bu işte ama konami net açıklama yapmıyor her zamanki gibi
PES'ten ümidi olmayanlar 👍 çömkürün. 😃
-
quote:
Orijinalden alıntı: onur89trPES'ten ümidi olmayanlar 👍 çömkürün. 😃
Sana da fırsat dogudu fifa tek kalırsa düzgün oyun oynuyamazsin rekabet olmazsa oyuncuların yararına birşey olmaz
Aynen üstad bu haliyle çok kötü oyun. Grafikler ve birkaç oyun dinamiği değişikliği ile biraz toplar. Server durumu çok önemli bu sene. FIFA ile yarışmak için en az FIFA kadar iyi bir server olması gerek. Ümidimiz sıfır sorunlu bir oyun çıkması ama zor görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben beta haliyle çıksa, yine alır oynarım :)
Tiksindim artık fox engine ile çıkan serilii pesten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 5 Temmuz 2021; 20:21:36 >
quote:
Orijinalden alıntı: suÇ
Ben beta haliyle çıksa, yine alır oynarım :)
Tiksindim artık fox engine ile çıkan serilii pestenHocam şu gördüğün grafiklerin nesi farklı Allah aşkına... Geri bile gitmiş. Taktik ekranı değişmiş, birkaç özelliği -bana kalırsa bozarak- FIFAdan almışlar. Lisans sorunu aynen devam ediyor. 4 takımla oyun mu olur. Şu haliyle PESin mobil oyununu anımsattı bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 5 Temmuz 2021; 20:33:43 > -
Pes bir devri kapattı,yeni bir devre imza attı...illaki full sürümde bir kaç şeye el atacaklar ama oyunun kimyası bu.. ben beğendim!
Tam bilek oyunu olmuş işte😁
quote:
Pes bir devri kapattı,yeni bir devre imza attı...illaki full sürümde bir kaç şeye el atacaklar ama oyunun kimyası bu.. ben beğendim!
Tam bilek oyunu olmuş işte😁KONAMIye de hak veriyorum teslim olmamakla doğrusunu yapıyor senin gibi kemik kitlesi olduğu sürece her sene satar. Tabii buna ilk satışlar ve son pişmanlıklar da eklenince kervan yürüyor bir şekilde
-
Balon topu olan,ruhsuz pinpona dönen futbol oyununa mı para yatıracaktım birde
quote:
Balon topu olan,ruhsuz pinpona dönen futbol oyununa mı para yatıracaktım birdeBak bu kapışma bu şekilde yürümemeli. Bu sene FIFAda Türkçe spiker gelme mevzusu var. Gel 22 Temmuzu iple çekelim. FIFA 22 tanıtımı olacak. Eğer FIFA22 Türkçe spiker ile gelirse bence ilk ipini çekenlerden biri olacak ve EAnın karşısında saygı duyuşunda bulunacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 5 Temmuz 2021; 20:57:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: onur89trHocam şu gördüğün grafiklerin nesi farklı Allah aşkına... Geri bile gitmiş. Taktik ekranı değişmiş, birkaç özelliği -bana kalırsa bozarak- FIFAdan almışlar. Lisans sorunu aynen devam ediyor. 4 takımla oyun mu olur. Şu haliyle PESin mobil oyununu anımsattı bana
Alıntıları GösterŞaka mı yapıyorsun o grafik ile oyun çıkarmı hiç kendileri de biliyordur farkındalar yani o görüntü de gözün bozulur bunun farkında
Demo da gerçek grafik görürsün mümkün değil kotu çıkması grafik bakımından diyorum yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Peste beni bağlamıyor o mevzular.bak bizde lisans yapılıyor ama ben onu bile yapmıyorum,takım ismi blue white olmuş,london fc olmuş hiç farketmezbenim için. önemli olan şey oynanış.gerisi olsa da olur,olmasa da olur
quote:
Peste beni bağlamıyor o mevzular.bak bizde lisans yapılıyor ama ben onu bile yapmıyorum,takım ismi blue white olmuş,london fc olmuş hiç farketmezbenim için. önemli olan şey oynanış.gerisi olsa da olur,olmasa da olurFanatizm sendeki hocam. Ülkemizde bir kesimin dininin müslüman bir kesimin mezhebinin sünni oluşu gibi senin fanatizmin PES. Takım adı fark etmez Türkçe spiker fark etmez oynanış desen sana göre oynanış mükemmel ama esasında birçok sorun mevcut oynanışta da, FIFA almış oynanışta yürümüş, aradaki fark uçurum. Balon dediğin top çoktandır insana zevk veren bir oynanış sunuyor kaç sene önce çözdüler o sorunu. Şu PESin demoyu full halde almak bence akıl karı iş değil. Bedava olursa alır oynarım para verilecek bir oyun değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: istanblue001Suanki oynadığın oyun gibi çıkarsa zaten kimse almaz konami bu belli de olmaz demo yu bekliyorum bakalım suanki oynayis ile aynı mı 1 yil bekleyip böyle bir oyun çıkması konami ye zarar
Bende diyorum birebir aynı çıkarsa boşuna oyunu almayın zaten
Online test beta daki oyun filan değil ben mobil pes oynadım o oyun bile suanki oyundan güzel birşey var bu işte ama konami net açıklama yapmıyor her zamanki gibi
ne 1 yılı 2 yıl oldu.. PES serisinin son oyunu 2019 da çıktı..
quote:
Orijinalden alıntı: onur89trFanatizm sendeki hocam. Ülkemizde bir kesimin dininin müslüman bir kesimin mezhebinin sünni oluşu gibi senin fanatizmin PES. Takım adı fark etmez Türkçe spiker fark etmez oynanış desen sana göre oynanış mükemmel ama esasında birçok sorun mevcut oynanışta da, FIFA almış oynanışta yürümüş, aradaki fark uçurum. Balon dediğin top çoktandır insana zevk veren bir oynanış sunuyor kaç sene önce çözdüler o sorunu. Şu PESin demoyu full halde almak bence akıl karı iş değil. Bedava olursa alır oynarım para verilecek bir oyun değil
Alıntıları GösterArkadaş hiç bıkmadın mı bunu yapmaktan her sene aynı şeyi yazıp duruyorsun eline ne geçiyor ki yok lisans yok london fc arkadaşın dediği gibi yama bile yapmadım yama yapsan lisanslı gibi oluyor pes oynayan biri bunlara taksaydı pes olmazdı zaten böyle yaparak Fifa ya getiremezsin kimseyi sana göre bana göre bu tür şeyler boşuna çabalıyorsun pes dener sevmezse fifa konusuna gider bakar her sene aynı şeyi yapmaktan bıkmadınız daha demo gelmedi demo gelince diğer fifaci fanatiklerde gelir
-
quote:
Orijinalden alıntı: onur89trFanatizm sendeki hocam. Ülkemizde bir kesimin dininin müslüman bir kesimin mezhebinin sünni oluşu gibi senin fanatizmin PES. Takım adı fark etmez Türkçe spiker fark etmez oynanış desen sana göre oynanış mükemmel ama esasında birçok sorun mevcut oynanışta da, FIFA almış oynanışta yürümüş, aradaki fark uçurum. Balon dediğin top çoktandır insana zevk veren bir oynanış sunuyor kaç sene önce çözdüler o sorunu. Şu PESin demoyu full halde almak bence akıl karı iş değil. Bedava olursa alır oynarım para verilecek bir oyun değil
Alıntıları GösterSen git kumda oyna, madem bedavacısın kova ile kürek benden sana bedava:/
-
Şu an Ps5’im yok ama Fifa yapımcıları,Ps5’te yapay zeka olarak büyük yenilikler yaparsa misal ,benim kontrolümde olmayan defans ve ofans oyuncularının yapay zekası ,iyi olursa Pesin yanında Fifa’ya da şans vereceğim.
Ama yeni nesilde ,Fifa’da ,top ve şut fiziğinde, oynanışta,yukarıda bahsettiğim yenilikler olmazsa yeni Fifa, sadece Fifa 21’in janjanlı hali olursa Fifa oynamanın anlamı olmaz.
Pesin bu beta hali, oyunun tam halini yansıtmasa da oynanış olarak R2 kare savunmasının zorluğu,pressten kurtulduk derken dakika başı gol yeme ihtimaliyle vasat sönük şut fiziğiyle yeni oynanış şekli bana pek güven vermedi.
Fifa yapımcılarının yerinde olsam eski Peslerin ve Fifa 09,Fifa 10’un defans şeklini temel alan bir defansif oynanış ve eski Peslerin ruhunu yansıtan genel bir oynanış şekli,oyuna eklerim.
Pes yapımcıları,oynanışta nasıl köklü bir değişim yaptıysa Fifa yapımcıları da yapmalı!
Nedir yani bu tactical defans,yetmedi mi neredeyse 10 yıldır aynı oynanış şekli!
Fifa yapımcılarının değişime yanaşmaması ve her yıl benzer oynanış şeklini ısıtıp getirmeleri,sadece Futa,lisansa,pro cluba odaklandıklarını gösterir!
Türkçe spiker,bir ihtimal Türkiye serveri,güzel hamleler ama oynanış vasat olursa bunların hiçbir anlamı kalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 6 Temmuz 2021; 1:15:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X