Pek sanmiyorum insallah sasirtirlar beni. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Genelde pc için beta demo vs çıkarmak istemiyorlar. çünkü pcde müdahaleye açık . bir sürü yeni takım vs ekliyorlar tam sürüme çeviriyorlar :) o yüzden beta çıkmamış olması bir anlam ifade etmiyor. ve ben Pc için yeni oyun motoruyla oyun çıkmaması için bir neden göremiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 29 Haziran 2021; 13:29:36 > -
doğru söylüyorsun hocam.pc için aynı şekilde olması muhtemel.
-
tek diyebileceğim bu denediğimizin demo dahi olmadığını ummak hızlı koşması r1 olmayan pes mi olur :D ayrıca bu fifaya benzeme olayı iyice sıktı fifayı beğensem gider fifa oynarım lisansmış anımasyonmuş zaten önde pesten. Peste sevdiğim bi oynanış oda son demoda pesle sıfır alaka konami yazısı görmesem fifa demo oynuyorum sanırdım.
-
Pes 22 ile falan uğraşmasınlar.Pes 18 beta'nin ismini pes 22 diye değiştirip çıkarsınlar saatlerce oynarım.Cok mükemmeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pes 2022 icin kurt bonusu veya diger bonuslar olabilirmi hocam birde ps4 için yeni bir oyun çıkcakmı yoksa biz gene sezon update mi oynuycaz
kurt bonusu her sene oluyor bu sene de olur ama içeriği ne olur bilemem . bu sene geçen seneki kadar icon falan vereceklerini sanmıyorum. geçen sene yeni oyun çıkmadığı için öyleydi. ps4 için yeni oyun çıkıp çıkmayacağı net değil ama ps5 kullanıcı sayısı az olduğundan ps4de çıkacak gibi duruyor. betada ortak test olması da bunu destekler yönde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 2 Temmuz 2021; 9:16:48 > -
Tsklr hocam umarım yeni oyun gelir o zaman ps5 i 1 sene sonra alabilirim
Pes 2015 ve 2019 un üzerine geliştirseler yeter. 2020 ve 2021 çöp oynanabişirlikten uzak dursunlar.
Myclub da tamamen değişecektir.fifa fut gibi olur bence artık..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak2658 -- 3 Temmuz 2021; 8:50:54 >
-
İnşallah boyle bir sey yapmazlar ya. Zaten cok ozenli oyunlar yaptiklarini soyleyemeyiz, ucretsiz olacaksa iyice bastan savma takilirlar kalite duser de duser. Oyun ici odeme alacagiz diye sacmaladikca sacmalarlar bir de ustune.
ücretsiz olabileceği pek mantıklı gelmiyor bana.Bu haberi özellikle myclub ve master ligdeki beklediğim yeniliklerden dolayı paylaşmak istedim.
-
Oyunun tam sürümünün ücretsiz olması imkansız. Ancak oyunun resmi çıkış tarihinde onunla beraber LİTE versiyonunu da yayınlarlar en fazla olabilecek şey bu olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim anladığım artık oyunda offline mod olmayacak..zaten lite beleş çıkıyordu,bu mantık ile myclub modu çıkabilir..ama bazı şeyler paralı olacakmış..mesela extra master lig olabilir,onu para ile alıp offline oynanmasını sağlayabilirler...zaten offline oyun oynayan pek kalmadı..ne için alıyorduk bunu? myclub için...3 ay sonra lite çıkıyordu,tam sürüm alanlar küfür ediyorlardı..bunu düşünerek alınmış bir karar olabilir belkide
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyunu zaten online olması oynatıyor.
offline oynasak maksimum 1 hafta sonra sıkılırız.
pes 2021'i o kadar eleştirdik,oyun bitti dedik ama mesela kaka iconu geldi diye halen top açanlar,coins alanlar var.
istediğim her saatte online 1 vs maç yapmak ve myclubda takım kurma işi beni çok cezbediyor.
-
Lite bekleyen beleşçi ben oluyorum sanırsam
Oyun ,bedava bir oyun haline gelemez.Oyunun satışından da belli bir para kazanıyorlar.Oyun ,ücretsiz online tabanlı bir oyun olursa kalite hepten düşer.Beleş oyun,kalitesiz ,özensiz yapılan oyundur.
Playstation cafeler,offline Pes üzerine kurulu.Beleş olursa tüm offline içerik de oyunda olur mu?
Oynanışı ,öyle güzel hale getirsinler ki eskiden olduğu gibi offline ana lig de oynayalım ama ne mümkün!En zor seviyede cpu,topu vermiyor ,her takım ,Barcelona futbolu oynuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: neo23Oyun ,bedava bir oyun haline gelemez.Oyunun satışından da belli bir para kazanıyorlar.Oyun ,ücretsiz online tabanlı bir oyun olursa kalite hepten düşer.Beleş oyun,kalitesiz ,özensiz yapılan oyundur.
Playstation cafeler,offline Pes üzerine kurulu.Beleş olursa tüm offline içerik de oyunda olur mu?
Oynanışı ,öyle güzel hale getirsinler ki eskiden olduğu gibi offline ana lig de oynayalım ama ne mümkün!En zor seviyede cpu,topu vermiyor ,her takım ,Barcelona futbolu oynuyor.
PES ve FIFA'da zorluğu ayarlayamadılar bir türlü. En zor çok zor bir altı çok kolay. PES'in zorluğu rakibin top çevirmesinden gerçi. Yine kolay kolay gol atamıyor yapay zeka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 3 Temmuz 2021; 13:34:35 >
Hocam o zaman
"Karşındakiyle oynayabiliyor musun oynayamıyor musun."
Tek konunun bu olduğu oyunlar satın alınsın başka bir değerlendirme yapmadan. Yok böyle bir şey
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X