Şimdi Ara

Konfor .Rahatlık . Güvenlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabala Arkadaslar Bende suan Megane Sport Tourer var Biliyorum daha önce defalarca tartısıldı ama artık hem benım kafamda hemde aynı oldugumuz kisilerin aklında tam netlesmek için son kez bu soruyu soruyorum ...

Skoda:Superb mi Ww;Passat mı Cıtroen: C5 mi Opel İnsigna mı Peuguet:5008 mi Ford:Mondeo mu

Konfor .Rahatlık . Güvenlik Ön planda tutuldugunda bu arabalardan hangisi ve hangileri önde veya geride artıları eksileri nedir .. Açıklarsanız Çok Memnun olurum...

• Sizi güç, prestij, güvenliğe davet ediyorum(belkide daha iyisi)
     Konfor .Rahatlık . Güvenlik Konfor .Rahatlık . Güvenlik Konfor .Rahatlık . Güvenlik

• Detaylıca yazarım ama şu an üşeniyorum bu araçlardan birini alacak olsam C5 yada Mondeodan 2sini fiyat,donanım,motor olarak kıyaslarım hangisi daha avantajlı ise onu alırım.
    Yanlız konforda C5 bu araçları ezer onu belirteyim.

Düzeltme:İkinci elciyim ikinci el alacağınızı düşünerek yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 4 Ocak 2014; 14:25:32 >
  • Bütçenizi, motor türünü, istediğiniz donanım seviyesini yazmamışsınız ama ben şahsi fikirlerimi sunayım. Hepsini dizel olarak ele alıyorum.
    " Yayla " tabir edilen bir arabanız olsun, konfor olsun istiyorsanız SuperB tercih edin. Arka diz mesafesi 757 mm. Bu mesafe kardeşi Passattan 100mm daha fazla olduğu yazıyor kaynaklarda. 1.6 TDI Dizel çilek tadında.

Konfor, sessizlik, güvenlik, uzun ömür ve 2.elde ölücüler uzak durmak istiyorsanız VW Passat tercih edin. 1.6 TDI çilek tadında.

Yakışıklı bir arabam olsun, her geçen bana baksın, yeni teknoloji motor-vites kombinasyonu olsun, uzun süre makyaj yemesin istiyorsanız Opel İnsignia trrcih edin derim. 2.0 CDTI motoru OTV ve MTV sorunu yaşatır. 1.6 170 SIDI benzinli motor tercih edilir buda üstteki 2 araçtan daha fazla yakıta neden olur.

C5 geniş değil, diğerlerine nazaran içeri sesi daha fazla alıyor ama o 1.6 115BG E-HDI motor yokmu mazotu kokluyor ( arkadaşımda vardı sadece bunun için bile tercih sebebi diyordu.) yakışıklı araba, kaslı görüntüsü kendine baktırıyor. Ama bu aracın fiyatı son tercih edileceklerden biri haline getiriyor.

Ford Mondeo kasası değiştiği halde Türkiyeye gelmedi hala güncel kasayı tercih etmenizi kesinlikle önermem. Yeni Mondeo'yu beklemenizi tavsiye ederim. Yeni Mondeo hakkında bir şey söyleyemem diğerlerini denemiş ve canlı görmüş olsamda Yeni Mondeoyu test videolarında gördüm.

Aciliyetiniz varsa Passat ya da İnsignia öneririm. Fiyat-performans(performans derken vaatettikleri sundukları anlamında) arabası istiyorsanız SuperB öneririm. Mondeoyuda beklemeden araç almamanızı öneririm :) İyi günler. Genel değil. Şahsi fikirlerimdir.

Düzeltme: Yanlış bilgi düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35turka -- 4 Ocak 2014; 14:48:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenliği ön planda tutuyorsan neden Volvo yerine yada alternatif olarak Subaru- Honda yerine bunlara bakıyorsun ki ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 4 Ocak 2014; 13:57:12 >
  • 35turka 3 kullanıcısına yanıt
    Bir yanlışlık var heralde 4.8 metre arka diz mesafesi mi olur
  • Konfor: Opel İnsignia
    Rahatlık: Ford Mondeo
    Güvenlik: Opel İnsignia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkmavy -- 4 Ocak 2014; 14:13:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aveo yol tutuşu yetersiz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Bir yanlışlık var heralde 4.8 metre arka diz mesafesi mi olur

Yanlış hatırlamıyorsam demiştim evet yanlış hatırlıyormuşum arabanın uzunluğu 4838mm miş :) arka diz mesafesi 757mm miş SuperB'in. Teşekkürler.

• Verdıgınız araclardan yol'a cıkarak,superb ve mondeo araclarını deneyın her ıkısı de dedıgınız krıterlere uyan araclar,zaten D segmentınde bası ceken modeller superb,mondeo.

• Bıraz daha butceyı artırarak S60 ve yenı ınsıgnıa modellerınızı lıstenıze ekleyebılırsınız lakın dedıgım gıbı superb ıle mondeo'nun 2.0 dızel versıyonlarından bıle yenı ınsıgnıa ve s60'ın aralarında kı fıyat farkları 30-40bın tl'ı bulabılıyor..

• Fiyat donanım Analizi yaparsan c5 i kimse geçemez ikinci el fiyatı tabikide...takasa bi c5 almıştım ama yakıt ekonomisi kötü:)

• yazdıkların arasından passat
  • Dostum konu dışı araba değiştiriyormuşsun gene ? jazz ne oldu
  • Gopluumit kullanıcısına yanıt
    JAzz Derken ustad anlamadım ?
  • Arkadaslar anladıgım kadarıyla 508 kimse saymıyor sahsen ben kendim olarak superb ön planda neden çünkü araba tam makam arabası gibi görüntü olsun içi olsun hosuma gitti bunların yanında c5 aklımda ama fransız oldugu için senelerdir megane 2 vardı ondan sonra tekrar megane sport tourer aldım artık olaya fransız kalmak istemıyorum biraz geride kafamda superb passat ve insignia da var sizce bu 3 lüden konfor ve yakıt ve ağırlık olarak superb perfonmas olarak insignia aynı zamanda çok soprtif heybetli ama piyasası oturmus olarakda passat öne cıkıyor biraz kafa karıstı açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmgranit -- 4 Ocak 2014; 17:44:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Güvenliği ön planda tutuyorsan neden Volvo yerine yada alternatif olarak Subaru- Honda yerine bunlara bakıyorsun ki ??

Honda guvenli bir araba degilki

• Honda Subaru tarzında arabalara fazla bakmıyorum zevk meselesi göze fazla gelmiyor :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmgranit

Merhabala Arkadaslar Bende suan Megane Sport Tourer var Biliyorum daha önce defalarca tartısıldı ama artık hem benım kafamda hemde aynı oldugumuz kisilerin aklında tam netlesmek için son kez bu soruyu soruyorum ...

Skoda:Superb mi Ww;Passat mı Cıtroen: C5 mi Opel İnsigna mı Peuguet:5008 mi Ford:Mondeo mu

Konfor .Rahatlık . Güvenlik Ön planda tutuldugunda bu arabalardan hangisi ve hangileri önde veya geride artıları eksileri nedir .. Açıklarsanız Çok Memnun olurum...

Dostum skoda superb hepsinden kalitelidir bunuda anlamak istiyorsan hepsinin icine bin hangisinin kaliteli oldugunu anlarsin bence superb iclerinde en kalitelisi
    Ayrica hic birinin sunmadigi arka diz mesafesi ve bagaj hacmi sunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expen -- 4 Ocak 2014; 17:47:10 >

• expen E kullanıcısına yanıt
    Kardeş banada öyle geldi ama isde almısken hem danısım hemde iyi bisi alım diyorum 0 düsünüyorum ve dizel olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmgranit

Kardeş banada öyle geldi ama isde almısken hem danısım hemde iyi bisi alım diyorum 0 düsünüyorum ve dizel olucak

Valla passt ve bmw kullandik suanda ailevi durumumuz sikisik esiminde istegi uzerine honda civic kullaniyoruz ve sana objektif olarak soyliyim hepsinden daha kaliteli konforlu ve guvenli ben test surusune ciktim arabayi iyice mincikladim test ettin arabayi benim gozlemimden gecti

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.