Şimdi Ara

Direksiyon hissi vasat dediğiniz araçlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
10.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar direksiyon hissini başarılı bulmadıgınız modelleri yazarsanız sevinirim.

İlk ben başlıyım.Megane II serisi gerçekten direksiyonu hissi çok kötü..

• Hyundai Accent Era. murat 124ün daha iyidir accent den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Hyundai Accent Era. murat 124ün daha iyidir accent den.

124'un direksiyonunun hissiz oldugunu kim soyledi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • c5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Hyundai Accent Era. murat 124ün daha iyidir accent den.

124'un direksiyonunun hissiz oldugunu kim soyledi?

124'ün direksiyonu hislidir bence.Nede olsa elektronik veya hidrolik ek desteği yok.direk lastiklerdeki reaksiyonu direksiyona yansıtır.
  • Fluence vasat altı kesinlikle.(1.5 dci 6 ileri-alakası yoktur ama yazmakta fayda var.)

Yeni Civic'i beğendim, Golf 6 iyi, Astra H iyi.

Reno modelleri ise diplerde yer alır bu hususta.
  • Marea liberty.Yuksek hizlarda hissiz ve pamuk gibi.160 dan sonra guven vermiyor direksiyon.Onceki Focus 2 Ghia cok guzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni nesil tüm Hyundai'ler.

İ40'tan ix35'e kadar kullandım. Hissiyatları hele ki Gm grubu araçalara göre epeyce zayıf.

Zaten karakter olarakta yumuşak araçlar. Çok hissiyat beklemek doğru olmaz. Daha konfor odaklı bir yumuşaklık söz konusu.

En iyi hissiyat Focus1 ve İnsignia'da vardı bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Marea liberty.Yuksek hizlarda hissiz ve pamuk gibi.160 dan sonra guven vermiyor direksiyon.Onceki Focus 2 Ghia cok guzeldi.

hissiyat bu degil yalniz. Direksiyon sertligi ve yumusakligi hissiyati olusturmaz.

Marea'nin direksiyonu, yeni nesil cogu aractan daha tepkili.

• Renault Megane II.
    Driving Force GT,Megane'ın direksiyonundan çok daha hisliydi.
  • doblo kadar hissizine daha rastlamadım bilgisayar oyunu gibi kullanması çok basito ayrı o boyuttaki bi araç için gerçekten çok kolay
  • i30.

megane III'un direksiyonu aslinda hic fena degil bu acidan ama direksiyonun cok yumusak olmasi herseyin onune geciyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen C4 picasso. Hiç beğenmemiştim, direksiyon size hiç bir şey hissettirmiyor, güven vermiyor.
  • MEGANE 2 kullandıgım en kötü direksıyona sahip arabaydı full +full dizel otomatıgını alıcaktım test ettım ve arabadan kaçarcasına uzaklaştım
  • Renault Megane 2, 3 ayrıca Fluence kullandığım hissiz direksiyona sahip olan otomobillerdi ...
  • Vw Caddy
  • megane 2 lerin direksiyon hissi bence iyi .yüksek hızda sertleşiyor düşük hızda gayet yumuşak..
  • Fransızların ortak sorunu galiba hissiz olmaları..
  • Alfa 156'ya binin (tercih olarak makyajsız kasa olanları), piyasadaki çok övülen bir çok D sınıfı araçtan daha iyi bir direksiyon hissiyatını alırsınız. Arabayı ilk kaldırdığınızda, düşük hızda bile direksiyonun verdiği tepki bile mükemmel. Eniştemin aracı emaneten bir süredir bende durduğu için 156 ile baya haşır neşir oldum. Dükkana gelen arabaların direksiyonuna oturunca bune lan diyorum direkt.

Vasat diyebileceğim araçlar ise; pug 206,307, reno megane, clio, kurbağa surat.
  • 2001 mercedes e200

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.