Şimdi Ara

Konfor Süper Paketine geçiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanda turbo 4 gb paketini kullaniyorum 49 tl. 500 dk 4 gb 1000 sms.

Müşteri temsilcisi ile online görüştüm ben yeni turkcelliydim bana turbo 4 gb vermişler dedim halbuki ayni paraya daha avantajli varmış yazdim diger fatura döngüsünde direk geçiş talebi yapabilirim dedi cayma bedelide odemezsiniz dedi.

Gecegim paket. Sizce nasil arkadaşlar suanda turbo 4 gb kullaniyorum.

Konfor Süper Paket
    Paketiniz isterseniz dursun, isterseniz devretsin! Üstelik zengin servis içerikleri hediyemiz!
    49 TL / AY - YILLIK ABONELİK

https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/konfor-super-paket

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş bende konfor süper paketini kullanıyorum ama bugün Türk Telekom a geçiş için basvurdumm 35 tl kadar taahhüt bedeli odicem Turkcell e . Türk Telekom da 45 tl ye faturasız 10 numara tarifeye geçiş yapicam 600 dk 10gb 6 ay boyunca aylık 2gb hediye .ustelik 1gb kazan kampanyası kredi kartı ile30 tl ve ustu yukleme ye 1hafta geçerli 1gb internet etti 13gb.dahası kredi kartı ile ilk defa35 tl ustu yukleme yapana bir defa ya mahsus aylık 4gb .vs ttnin internet paketleri Turkcell in yarisindan daha ucuz nerdeyse .bence şehir merkezinde operatörler arasında fazla bir fark kalmadı .en azından burda öyle.bulundugunuz yerde Türk Telekom iyi çekiyorsa internet hızı yeterliyse Turkcell e o kadar para vermek israftir .ustelik Telekom 4.5 gden sonra kendini baya geliştirdi.turkcell kendini vazgeçilmez sanıyor .bakın tarifelerine cok pahalı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende pahalli diye turktelekoma geçmiştim işyerinde hic bir operator cekmiyor turkcell zar zor cekiyor. İşimi görüyor genede. Yerde ikikat assagidayiz. Mecburen Turkcell kullanıyorum dışarıda calissam turktelekoma dusunmeden geçeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlıyorum hocam sunuda hatırlatayım konfor süper paketinde 3defaya mahsus 1gb yedek internet var ücretsiz.ayrica Turkcell de yıllık 6gb fırsat kampanyası var müşteri hizmetleri yle bi gorusun belki bu tarife size çıkabilir .... https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/turbo-6-gb-yillik-firsat-kampanyasi?dip=1

• 35 tl olan Konfor paketini kullanıyorum,

Kalan netim devrediyor,sırf bunun için taşıdım Turkcell e.

Bence güzel bir uygulama.

Devretme konusunda Vodafone'u kopyalamış sanki

• beyler bu yedek internet paketini (1gb) nasıl alacagiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.