|
Seat Leon FR ve Style Plus bir üst ÖTV dilimine geçti, fiyatlar yükseldi
-
-
Golf ' e Kurban edildi..
-
çöp
-
231bin e biz aldık. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. 1 günde 60bin tl ötv yüzünden zamlanıyor. Çoğu kişinin kaç yıllık maaşı.
-
Verin yetkiyi bana dolarla faizle nasıl uğraşılır görün
Kendi mercedes maybach v12’ye binsin
Biz burada nelerle uğraşıyoruz :((((((((
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 26 Mart 2021; 12:15:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arabanın hakkı 500 bin TL, psikolojik sınır bu, ucuz şu an. Hedef 500 bin TL, hadi bakalım.
Leon'u 500 bin TL'ye aldığımızda 2023 hedeflerinden bir tanesini gerçekleştirmiş olacağız.
-
1 bardak keyif çayı alabilir miyim ?
-
Armored opsiyonunu eklemeyi unutmuşsun dostum 🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
At arabası sektörüne girmek lazım. İleride çok büyüyecek. Talep sürekli artacak.
-
Bu biraz bana abartı geldi...
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_1 bardak keyif çayı alabilir miyim ?
yanında da bedava kek olsun, değil mi? hani o millet bahçelerinde dağıtılan keklerden isterim...
-
quote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassicyanında da bedava kek olsun, değil mi? hani o millet bahçelerinde dağıtılan keklerden isterim...
Alıntıları GösterKafamiza satranc tahtasi ve isikli top da atsalar keske
Ben leonların fln fiyatı 250 bin tl olucak alan alsn dediğimde dalga geçiyolardı 🤣🤣🤣 şimdi alırsınız
Aaaa neden oyle oldu ya ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPER
Ben leonların fln fiyatı 250 bin tl olucak alan alsn dediğimde dalga geçiyolardı 🤣🤣🤣 şimdi alırsınızBirşey olmaz bu millet nelere alıştı bunada alışır
-
......
Yazdım yazdım sildim, anlayın siz...
-
Zaten daha açıklandığının 3. gününe 1.5 aylık sıra oluşmuştu, o ara alabilen aldı. Yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi: Yeni Golf'e kurban edildi...
-
Seat kesmez, audi lazım. İçinde karbonat içmelik.
Verin yetkiyi bana dolarla faizle nasıl uğraşılır görün
Kendi mercedes maybach v12’ye binsin Biz burada nelerle uğraşıyoruz :(((((((( |
Bu arabanın hakkı 500 bin TL, psikolojik sınır bu, ucuz şu an. Hedef 500 bin TL, hadi bakalım.
Leon'u 500 bin TL'ye aldığımızda 2023 hedeflerinden bir tanesini gerçekleştirmiş olacağız. |
Seat kesmez, audi lazım. İçinde karbonat içmelik.
|
At arabası sektörüne girmek lazım. İleride çok büyüyecek. Talep sürekli artacak.
|
Net fiyat 135(üretici+yerli bayi karı ve taşıma vsler dahil) ama satış fiyatı 289 ben üretici firmaların yerinde olsam bu ülkeye araba göndermem müstehak bize. Yallah deveye binin
|
231bin e biz aldık. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. 1 günde 60bin tl ötv yüzünden zamlanıyor. Çoğu kişinin kaç yıllık maaşı. |
Ben leonların fln fiyatı 250 bin tl olucak alan alsn dediğimde dalga geçiyolardı 🤣🤣🤣 şimdi alırsınız
|
1 bardak keyif çayı alabilir miyim ? |
Bu biraz bana abartı geldi... |
Benzer içerikler
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- whatsapp mesaj düzenleme
- apple müzik öğrenci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X