Şimdi Ara

Seat Leon FR ve Style Plus bir üst ÖTV dilimine geçti, fiyatlar yükseldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
13.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pek kurla alakası yok gibi daha çok satış stratejisine benziyor. Golf’ü törpülemesin diye olabilir. Çünkü Golf DSG 300, Leon DSG 230 idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • “Zaten bu araca bu para verilmez” diyen kimse göremedim neden öyle oldu

Edit: Yalnızca 72 bin TL farkla aracınız otomatik olsun ister misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 26 Mart 2021; 15:0:23 >
  • Zaten alamıyoduk şimdi hiç alamıyoruz gelecekte de alacak halimiz yok.... Verdiler yetkiyi gördük etkiyi sağolsunlar...
  • İhtiyacınız yoksa araba almayın .Aldığımız sürece yükseliyor fiyatlar .Kâh otv kâh dolar farketmez

• Bilmem nere uk sinin bilmem nere adlı sömürü devletinde normal bir gün daha.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakında ben hep 200 liralık araba alıyorum da diyemicez. Güzelim memleketim.

• Net fiyat 135(üretici+yerli bayi karı ve taşıma vsler dahil) ama satış fiyatı 289 ben üretici firmaların yerinde olsam bu ülkeye araba göndermem müstehak bize. Yallah deveye binin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSalute -- 26 Mart 2021; 15:36:4 >
  • Deveye binin kardeşim araba sizin neyinize (!)

• seckinkoybasi kullanıcısına yanıt
    içmelik bakıyorsan porsche ve range roverın varsa audi alabiliyorsun.

• Yaşıtlarım yurt dışında telefon alır gibi araba alıp değişiyorlar ben araba alma hayali bile kuramıyorum artık. En son 2012 yıllarında araba alma hayalim vardı, şimdi bilgisayar bile almıyorum. En son 2014 de sattım yenisini almak için bir daha toplayamadım.

Seat gibi ucuz ekonomi sınıfı bir araba bile servet değerinde artık. Yurt dışında yüzüne bakan bile yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 26 Mart 2021; 15:53:6 >
  • Fiyat arttığı için sevinenleri anlamak mümkün değil sadece fiyatı yükselen araçlar değil herşeyin fiyatı yükseliyor 2-3 kar edicem derken hertürlü batıyoruz haberi yok

• Çok iyi harika, Allah reyizi başımızdan egsik etmesin, kılışdar sskyı batırdı bide yetmez ama evet

• sanki bu vergilendirme sistemi doların yükşelişini ön görülüp yapılmış gibi duruyor dolar yükselir üst vergi dilimine girer nasıl bir mantıkdır lan bu gerçi arba ğeçmeyen köprü ve yollara geçiş ücreti garantisi sunan bir yönetimden herşey beklenir

• Bu arabada kullanılan her aksam malum kişilerin....

• Eskiden F/P Otomobili olarak baya ses getirmiş vede iyi satış rakamları yakalamıştı.

Şimdi ise işi çok zor vede fazla satacağını düşünmüyorum.!

• Beyler bardağın hep boş tarafına bakıyorsunuz.

Leon alayım ama gafamıda sunrooftan çıkarıyım desen 230 binlik araç oluyordu sana 280 kağıt. 5 binlik Sunroofa insanın 50 bin lira veresi gelmiyordu. Şimdi haşmetlimiz sayesinde sunroof farkına 50 bin falan vermeyeceksiniz. Alacaksınız 290 e arabanızı 5 binede sunroof. Mis gibi dolu araç almış oldunuz.

Nankörsünüz nankör. Hepiniz.

• Uza -00- kullanıcısına yanıt

Sunroof 5 bin mi ? opsiyon fiyatları varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: bamorex

Eskiden F/P Otomobili olarak baya ses getirmiş vede iyi satış rakamları yakalamıştı.

Şimdi ise işi çok zor vede fazla satacağını düşünmüyorum.!

6 ay sonra piyasanın dengeleri bir değişir yine satar hocam. Birkaç ay önce ibizada fiyatı yüzünden satmamıştı şuan satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 26 Mart 2021; 17:40:5 >
  • Fakir misiniz arkadaş? Seat nedir ya? Hahahahha. Alsanıza bir Audi, bir Mercedes falan. Şaha kalktık, binmeyi unutmuşsunuz herhalde (!)

• Bizim halk hak ediyor bunları insallah en ucuz araç 400k olur ülkede..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.