Şimdi Ara

Konoplyanka yı destekleme ve bekleme merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler adam twitter da sağlı sollu sinyal i veriyor.. Sneijder gitti gibi,Kono bitti gibi söylentiler var. Kendisinin schalke ile sözleşmesi maç başı üzerinden, sanırım sıkıntısız transfer edebiliriz.. Severim kendisini yıllardır takip ederim.. Stili beladır, önemli maçlarda hevesle oynar.. avrupa ligi adamı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sne gittiyse bu adamın kiralanması lazım harbiden anca taraftarın sinirini böyle alırlar.4-3-3 e döncek gibi Tudor.Adettendir bi kadro da ben yapıyım Muslera Clichy Maicon Serdar(Transfer yapılmaz ise) Tete Lemina Belhanda Vanqueire Kono Gomis Sinan
  • Harika bi topçu.Allah'ım inşallah
  • Sanki bugün itibariyle Schalkeye transfer olmus gibi anlaşılıyor ama oyle değil suraya yazayim da bulunsun kiralıkta sozlesmesi otomatik olarak belli maç sayısına ulastigi için kalıcı hale gelmiş.

Sonra schalke teknik direktörü hakkında Ukrayna basınına

https://www.google.co.uk/amp/www.cnnturk.com/amp/spor/futbol/konoplyanka-o-korkak-gitmezse-kume-duseriz su demeci verince işler karismis Schalke 6 haziranda konoplyankayi satis listesine koymuş. Schalke td degismis ama oyuncunun da kalmasini istemiyor daha once stoke city ve slavia prag ile anlasamamislar uygun bir teklifte gonderecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kono hem haklı hemde haksız . Onun durumunu Fenerden wiel'e benzetiyorum , her şey var ama kafa futboldan uzaklaşmış durumda .

Sezona çok iyi girdi sonrasında bir anda bıraktı her şeyi ve oynatılmadı . Taraftar olarak #konomustplay başlatıldı ve bir şekilde kazandırılmaya çalışıldı ama kafacak kopmuştu Ben böyle hocaya küstüm haydi size kolay gelsin tarzı oyuncuları sevemiyorum .

Bu arada hoca ile sıkıntı da haklı olan kono idi sonrasında haklı olan da hocaydı .
  • Yeni hoca geldi,tedesco.Kono schalkede kalıcak gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kono son 1-2 sezondur kayıp. Eğer bize gelirse Schalke bittiğini doğruluyordur. Yoksa kolay kolay bırakmazlar. Sevillada tutunamadı zaten..
  • Bence Fehgouli daha iyi olur. Daha az maliyetli olur ve geçmişi daha sağlam. Konolplynka sadece Dinipro'da parladı çok abartılıyor çöpden biraz üstün bir futbolcu bana göre.

Ne Sevilla'da ne de Schalke'de bir şey yaptığını göremedik. Feghouli de West Ham'da tutunamadı fakat Valencia'da yardırıyordu.

Ek artısı olarak Feghouli'nin daha az maliyete patlayacağını düsünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.