Şimdi Ara

Konsantre arttırıcı ilaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
7.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okul sınavlarında dikkatimi sorulara toplayamıyorum, kendimi veremiyorum kağıda. Hep başka olaylar zihnimde oluyor kafamdan atamıyorum. 20 dk çözüp yarısında bırakıyorum. Sınav haftası alıp faydasını görebileceğim bir hap, antidepresan vs. bildiğiniz bişey var mı? Dikkat arttırıcı bişey yani. Teşekkürler.

• anti depresan dikkat artırmaz daha beter olursun.. kafeinli şeyler içsen yararı olmaz mı ?
  • nootropil al dostum hayatta dikkatsizlikten ders çalışamayan ben 30 40 dk ders çalıştım
    yada concerta ritalin gibi ilaçları almaya çalış bunlar pahalıdır ve kırmızı reçete ile verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 6 Kasım 2009; 17:56:42 >
  • Mesajım Dursun
  • Böyle bir ilaç var mı bilmem ama sana var deyip de vermidon bile verseler emin ol bu ilaç iyi geldi dersin.

Kendini ilaçla hallolur gibi şartlandırma. Ben de dediğin dertten çok sıkıntı yaşıyorum ama yapacak bir şey yok. Çalışma konusunda ısrarcı ve kararlı davranırsan sorununun hallolacağını düşünüyorum.
  • Concerta almak için uzman bir psikiyatriste başvurun. 18 yaş altı iseniz devlet öder. 18 yaşından büyükseniz ritalin yazdırmaya çalışın ucuzdur aynı etken maddeyi içerir ama günde 2-3 tane almanız gerekir.
  • msjım olsun banada lazım
    10 dk tan sonra kopuyorum dersten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesajım olsun atolyede acaip dalgın oluyorum konsantre olamıyorum.
  • Mesajim olsun icimden geldi
  • böyle ilaçları kafanıza göre almayın tehlikeli
  • ben doktora gitmiştim Arcalion diye bir ilaç vermişti.Tamamen bitkiselmiş hiç bi zararı yokmuş istersen onu al
  • propofol dene istersen
  • Sonra bakıcam mutlaka silmeyin forumu
  • Concerta veya ritalin kırmızı reçete ile alınır söyleyim... Eczaneye gidip isterseniz vermezler isterse babanız olsun veremez...
  • Konsantrasyonda en etkili ilaç ritalindir fakat :
    - Uzman yetişkin veya uzman çocuk ve ergen psikiyatristi yazabilir.
    - Herkese yazmaz birsürü test doldurursunuz ona göre değerlendirme yapar
    - Kırmızı reçete ile satılır almak için tüm şehri dolaşırsınız.
    - Bazı eczaneciler sorun çıkarır adam gibi işini yapan yokki.
    - Ritalini kullanırken konsantrasyonunuz artar ama sinirlilik,panik,terleme,kalp çarpıntısı vb. birsürü yan etkisi vardır.
    - Ritalin ders çalıştırma ilacı değildir ritalin alıp saatlerce bilgisayarda oyun da oynayabilirsiniz.
    Ve en önemlisi çok zor yazar doktorlar ritalini belki de 4-5 doktor gezmeniz gerekecek.
    Ve sakın antidepresan kullanmayın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Konsantrasyonda en etkili ilaç ritalindir fakat :
    - Ritalini kullanırken konsantrasyonunuz artar ama sinirlilik,panik,terleme,kalp çarpıntısı vb. birsürü yan etkisi vardır.
    - Ritalin ders çalıştırma ilacı değildir ritalin alıp saatlerce bilgisayarda oyun da oynayabilirsiniz.
    Ve en önemlisi çok zor yazar doktorlar ritalini belki de 4-5 doktor gezmeniz gerekecek.

Konuyu acan almıssa ılactan bunları yazmanız cok gec oldu arkadas sımdıye olmustur :D

• Nero Nutriens var baya yararını gördüm ve de pharmaton ve de balık yağı ücünü iç bayağı artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Konsantrasyonda en etkili ilaç ritalindir fakat :

niye antidepresan kullanmayın diyon la

• mesaj bulundu
  • lunsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.