Şimdi Ara

Ayak baş barmağımda dolama çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gününün bir gün öncesi dırnağımı keseyim dedim alet çantasından yan keskiyi aldım. Kenardan kenardan keserken şeytan tırnağı çıktı , böyle parmağın kenarın da duruyordu hani böyle kazakların bir yerinde küçük iplik parçası olur da çektiğiniz de kazak sökülür. Dikişi kaçar ha işte aynı o şekilde küçük nasır gibi ölü doku ordan çıkmış. Şu nu çekeyimde kopartıyım dedim. Asıldım çektim yukarıya doğru çektikçe bildiğiniz canlı doku parmağımdan ayrılmaya başladı. Tabi ben durur uyum hiç , acıya raman çekmeye devam ettim parmagın üst kısmında hilal şeklinde olan kısmından ayrıldığı bildiğiniz baya iki parça oldum. Kanamaya başladı üstüne çay bardağında kalan çayı döktüm sabah bir uyandım anam ayağım. Zonkluyor sanki biri avucuna almış sıkıp sıkıp bırakıyor. Uzun süre ayakta durunca beter oluyor.
    Ertesi gün barnagım pempe bir renk aldı çok aşırı duyarlı oldu sanki özel bölge gibi dokununca hemen huylanıyom ağrıyor bir yandan da tatlı tatlı kaşınıyor.
    O pempe yerler rengi beyaz sarıya döndü tereyağ renginde sarımtırak, içi iltiyap doldu boşaltsam mı bilmiyorum antibiyotik kullanıyorum. Tırnagımın alt kısmıda enfekte olmuş ,parmagım derinden etkilenmiş öyle yüzeysel filan değil , endişe etmelimiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foruma mesaj yazacağına hastaneye gitsene kardeş.
  • Aynı durum benimde başıma gelmişti.Yandaki deriyi kaldırdıktan sonra oldu ve şişmişti.Doktora gittim Fucidin Pomad isimli bir krem verdi ve pansuman yapmıştı.Sonra geçti ama çok küçük bir yara izi kaldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.