Şimdi Ara

Konsere Fotoğraf Makinesi Nasıl Sokarım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlarım tiesto'nun konserine bilet aldım.Ama pro. fotoğraf makineleri yasakmış.Nasıl sokabilirim? Forumdan sokan arkadaşlar vardı çünkü. Makine de çok büyük birşey değil d3100;  Konsere Fotoğraf Makinesi Nasıl Sokarım?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük boy cips paketinin içinde sokabilirsin. Öncelikle cips paketi boşaltılır ardından kamera güzelce paketlenir ardından paketin en alt kısmına yerleştirilir. Sonra üstüne ciplers serpiştirilir. Cips yerken güvenlik kontrolünden geçersin ama paketin içinden cips yiyerek geç mutlaka adamlar çakozlamasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Büyük boy cips paketinin içinde sokabilirsin. Öncelikle cips paketi boşaltılır ardından kamera güzelce paketlenir ardından paketin en alt kısmına yerleştirilir. Sonra üstüne ciplers serpiştirilir. Cips yerken güvenlik kontrolünden geçersin ama paketin içinden cips yiyerek geç mutlaka adamlar çakozlamasın.

güzel fikirmiş sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Büyük boy cips paketinin içinde sokabilirsin. Öncelikle cips paketi boşaltılır ardından kamera güzelce paketlenir ardından paketin en alt kısmına yerleştirilir. Sonra üstüne ciplers serpiştirilir. Cips yerken güvenlik kontrolünden geçersin ama paketin içinden cips yiyerek geç mutlaka adamlar çakozlamasın.

Hayal gücünüz cok genişmiş hocam guzel taktik Ama yiyecek sokmakta yasak onu ne yapacaz

• Görevliye rüşvet ver
  • Cohen konserine giderken çok götürmek istemiştim ama götürmedim. Kapıda görevliler doğru düzgün aramamıştı bile çok rahat sokardım getirseydim. Ülker Sportstaydı konser Tiesto nerde bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf kağıdı tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Cohen konserine giderken çok götürmek istemiştim ama götürmedim. Kapıda görevliler doğru düzgün aramamıştı bile çok rahat sokardım getirseydim. Ülker Sportstaydı konser Tiesto nerde bilmiyorum

İnönü'de hocam umarım bir sorun cikmaz iceri sokanlar var miydi? en kotu görevliye rüşvet vereceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Cohen konserine giderken çok götürmek istemiştim ama götürmedim. Kapıda görevliler doğru düzgün aramamıştı bile çok rahat sokardım getirseydim. Ülker Sportstaydı konser Tiesto nerde bilmiyorum

İnönü'de hocam umarım bir sorun cikmaz iceri sokanlar var miydi? en kotu görevliye rüşvet vereceğiz.

Hocam izbandut gibi adamlar oluyor genelde yusufluyorsun Ama inönü açık olduğundan halledebilirsin gibi diyeceğim ama rihanna da önemli bir isim güvenlik ++ olur. Kesin bir şey söylemek zor

• konsere götürülen fotoğraf makinaları orda güvenlik alıyo çıkışta al diyo tabiki bulabilirsen alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.