Şimdi Ara

konservatuvar sınavları nasil oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben uzun yıllardir hep oyuncu olmak tiyatro okumak istiyorum ama kurslara ggidip eğitim almadim. Simdi lise sondayim sizce yine de konservatuvarin yetenek sinavina girmeli miyim ? Kendi kendime hazirlanabilecegimi düşünüyorum ama kafam çok karışık. Fazla zorluyolar midir orda genel olarak nasi oluyor sinavlar ?

• Çok zor, almamak için diretiyorlar
  • arkadasında dediği gibi çok çok yetenekli olursan belki,üst düzey arkadaşları tercih ediyolar
  • Yetenek isi hocam. Yetenegin varsa+ bilgin kolay. Piyanodan o sesi cıkartmanı felan istiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: damla1254

Ben uzun yıllardir hep oyuncu olmak tiyatro okumak istiyorum ama kurslara ggidip eğitim almadim. Simdi lise sondayim sizce yine de konservatuvarin yetenek sinavina girmeli miyim ? Kendi kendime hazirlanabilecegimi düşünüyorum ama kafam çok karışık. Fazla zorluyolar midir orda genel olarak nasi oluyor sinavlar ?

Bana p.m yolu ile ulaş. Seni bilgilendireyim. Bende konservatuar sınavlarına giriyorum.
  • Mimar Sinan konsta okumuş biri olarak söyleyebilirimki; Müzik olsun, tiyatro olsun, resim vb. olsun. Hazırlanmaya başlamadan önce mutlaka bölümü ziyaret edin, hocalarla konuşun, ne şartlar aranıyor, sınavlarda neler sorulacak, gerekli sınav öncesi eğitim nerden nasıl alınacak (öğretmen veya öğrenci özel ders verebiliyor). ona göre hazırlanın. Bu tür okulların girmek istediğiniz bölümünde lisans öncesi eğitim varsa, mesela benim konsta ilkokullar ve lise kons vardı. bu öğrenciler lisansa geçerken sınav olurlar tüm sene ve önceki gördükleri derslerden. siz dışardan gelen biri olarak, bu eğitimi almadığınız halde, geçmiş bütün müfredatı vermek zorundasınız. işin zorluğu zaten burda. dediğim gibi mutlaka bölümü ziyaret edin.
  • Zor ve yetenek ariyorlar. Ama calisirsan hicbirsey zor degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.