Şimdi Ara

Konsol fiyatları düşmeye başladı: Xbox Series X, 7.499 TL; Xbox Series S, 4.499 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
20.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: miko_miko

bilen birisi yorum atabilir mi?

simdi bu konsol avrupada kdv dahil 500 euro

yani kdv dahil bizde de 500 euro olmasi gerekir ek vergiler haric

ek vergi sadece %20 mi var yoksa %20 x %50 mi var?

%20 ve %50 varsa 8100 TL civari yapiyor

eger sadece %20 varsa fiyat cok yuksek

%20 x %50 varsa fiyat normal

500 Euroya ek %20 ötv+ %20 gümrük vergisi var. Evet yeni fiyatlar daha açıklanmadı bundan da düşük olması gerekiyor.

• Fiyat 2000 tl bandına düşmediği sürece almak pek mantıklı değil şimdi diyeceksiniz kur yüksek o bizim problemimiz olmamalı bunu sayın devlet büyüklerimiz düşünsün hakkı 2000 tl dir.

• Bu ülkeden hiçbir halt olmaz. Tuttuğunuzu öpün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

500 usd
    +%20=600
    +%20=720
    +%18=849,6 usd

Güncel kur ile zaten 6400 liraya dayaniyor. 7000 liradan aşağı satılmaz trde

Hesaplamaniz yanlış. 500 dolar euro pound artık her ne ise onun içine vergi ve bayi kar oranı dahil zaten. 500 un üzerime sadece otv ve gümrük vergisi eklenecek o kadar. Herkes sürekli yanlış hesaplıyor sonra diyorlar ki xbox ve Sony tr ye özel fiyat politikası kullandı sagolsun lar. Yok öyle bir dünya. Tr umurlarında değil 8300 den de fazla fazla aldılar alacaklarını, Ps5 in geleceği fiyat max bu kür ile 6300 TL dir. Digital de 5000 5300 arasında olur. Ha olması gereken tutar bu. Buna rağmen Sony ve Microsoft nasılsa tr de para bol. Yok satıyoruz millet kapışıyor. 8300 e biz satıyoruz millet 2 ay beklemek yerine 14 15 bin e stokcular dan alıyor bizde indirim yapmayalım derse o başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 19 Ocak 2021; 16:34:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ülkeden ümidimi kestim
  • shankssan kullanıcısına yanıt
    Abicim abd de vergi sonradan eklenir ab de ise vergi dahildir fiyata. Yıl 2021 bir zahmet öğrenin bunları (genel konuşuyorum)
  • acayip düşmüş. 500 dolar olan konsol bizde 1000 dolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakalll

Şimdi anladım seni,şöyle anlatim sana o ilk mesajımda altara cevap yazmıştım çok bel altı resim paylaşmıştı o resimi silmiş adi herif. Haliyle sadece benim paylaştığımı görünce millet bu ne gereksiz adam diyor bundan sonra ekran resmini paylaşacağım anasını satayım ben senin gibi bu sitenin eski haline dönmesinden yanayım ama göründüğü üzere bu site algı aracı olmuş artık geri dönüşü zor.

İnsanlar mevcut hükümetin hareketlerinden mutsuz. Realist bakan insanlar hükümetin yaptıklarını görüyor. 2 lokma ekmek ile mutlu olup, öbür dünyada Cennet'e gideceğini düşünen insanların optimistliğinden sıkıldı artık. Mevcut hükümeti övmeyin. Övülecek bir tarafları yok. Üzerine pandemi de gelince, insanların nefretini ve karşı görüşünü anlamanız lazım. İstediğinizi destekleyin. İster hdp, ister mhp, ister akp. Beni ilgilendirmiyor ancak 30 sene önce şöyleydi, şimdi yol yaptılar gibi söylemler daha fazla kafa attırıyor. Bu cihaz Avrupa'nın 2 katı fiyata satılıyor mu? Satılıyor. Gerisi boş. Ülke yönetimine talip olduysan, inanılmaz şatafat içinde yaşıyorsan, mazaret uydurmayacaksın. Bunu hükümeti yönetenlere söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

N11 sepette 300tl indirim veriyor 7189tl ye geliyor

Ben burdan aldım, 7189tl'ye 3 ayda game pass ultimate koduda gönderdiler. 7000liraya geldi sayılır fena değil bence.
  • Ben kararsız kaldım şahsen.Kabaca amd 2600x işlemci 1080 ekran kartı 16 GB ram PC sahibim.Ekran kartını mi yükselt sem konsol mu alsam bir türlü karar veremedim

• omerf kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun bende alacaktım da alacaksam digital edition modelini bekleyeceğim hiç olmadı çok para vermeyeyim yada ps5 digital alacağım çünkü beni idare edecek elimde xbox one x im var .

Hiç xbox ım olmasaydı bende alırdım sonuçta güzel cihaz. hayırlı olsun 7000tl iyi cihaz 7 yıl rahat oyun oynatır sana takılma donma derdi olmadan

• Hâlâ 1000 dolar ödüyoruz, düşmüşü buysa sıçmışız.
  • fakafuka kullanıcısına yanıt

Pc candır. 30 fps çekilmez. Gamepad ile nişan almak da ilginç geliyor bana. Hem işlerini yapabiliyor hem oyun oynayabiliyorsun. Öbür türlü ayrıca pc lazım olur, iki cihazla uğraşılmaz bence. Sağlam olsun, tek cihaz olsun diye düşünüyorum. Bir gün sabit bir yerim olursa öyle yapmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 19 Ocak 2021; 21:54:23 >
  • series x'in 6.700 tl ye bi ara düştüğü oldu zaten şu anda 7.500den ucuza ilanlar da var hâla

https://www.epey.com/oyun-konsolu/microsoft-xbox-series-x.html daha da düşer zaten amaaan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 19 Ocak 2021; 22:59:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Pc candır. 30 fps çekilmez. Gamepad ile nişan almak da ilginç geliyor bana. Hem işlerini yapabiliyor hem oyun oynayabiliyorsun. Öbür türlü ayrıca pc lazım olur, iki cihazla uğraşılmaz bence. Sağlam olsun, tek cihaz olsun diye düşünüyorum. Bir gün sabit bir yerim olursa öyle yapmak isterim.

Bende senin gibi düşünüyorum.oyun fiyatlarının pahalı olmasida cabası.amd 6800xt düşünüyorum yurt dışından inşallah.sonrada işlemci güncellemesi .

Teşekkürler görüş için

• 6900 olmali ps5 cdli 5500 digital olmali

• Xbox series x geçen gün gördüm 6,700 küsüre düşmüştü almadım o parayı edecek makine değil.

• avrupa çıkış fiyatı olan 500 euro yu kenara koydum. Bilin bakalım ne eksik?

• almanyada xbox series s 2500 tl ve series x 4500 tl

burda kollar 900 tl orda 400 tl ye fenk geliyor,

almanyadakı karantina mevzusu bitince direk gidicem hem döner yemeğe hem konsol almaya devlete niye paramı yedirim

• myfranco kullanıcısına yanıt

yahu arkadaş vermeyin şu asslan parçacıklarına cevap. belli işte kendisine de bi yerlerden faydası var. blokla geç

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.