Şimdi Ara

Konsol fiyatları düşmeye başladı: Xbox Series X, 7.499 TL; Xbox Series S, 4.499 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
20.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6300 TL’ye düşmesi gerekiyordu. Boşuna milleti kandırmaya çalışmasınlar. Yediler vergi düşüşünü. O fiyat düşmeli. Vatandaşı aptal yerine koymak bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darısı PS5'in başına.

• nick mesaj uyumu

• mokinto kullanıcısına yanıt

Hangi kredi arkadaşım ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun? Olmayan TL ile borçlanıp senin parana saldırı yapıyor adamlar. Ben bunu söylüyorum. Para Türkiye'den alınmıyor, yurtdışından borçlanarak ABD doları alıyor olmayan borçlandığı Türk lirası ile. Bir iki gecede 7 liralara nasıl çıktı dolar? Hangi ekonomik modellemede yazar böyle birşey? Bugün 3-3,5 lira iken 1 sene sonra 7 lira olsa anlarım derimki "kötü yönettin sonu böyle oldu" ama 2-3 gün içinde oldu bu 2018'de. Zaten birkaç saldırı daha oldu geri geldi düştü sonra tekrar çıktı.

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt

Ümitsiz

• bu reklam yöntemi de iyimis
  • Düşüş yok stok eritme çabaların da herkes. Ellerinde kalmadan en uygun şekilde nasıl satarız derdine girdiler. Yeni gelecek stoklar la fiyatlar 600 - 800 TL arasında daha düşük olması gerekiyor. Aynı durum Ps5 için de geçerli yeni gelen stoklar 6500 TL max Ps5 5000 5500 max digital olacaktır. Almayin aldırmayın bekleyin. Ekmek su değil zaruri ihtiyaç hiç değil. Yaz a kadar beklemek le birsey kaybetmezsiniz. Ha benim param çok bana dokunmaz 15 bin TL de olsa alırım diyor saniz oda sizin bileceğiniz iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 18 Ocak 2021; 23:16:32 >
  • Güncel dolar kuruyla %18 kdv + %20 Ötv 3500₺ olması gereken aletin 4500₺'ye ''düşmesinin'' haberi, haber niteliği taşımaz. Hala Hans'a 300Euro, Jhon'a 300dolar. Müslüman bizlere 4.5K.

• Ps3 alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakalll

Tabi burdaki gençler 99 depremi döneminde eceviti yaşamadığı için istediğin gibi algı oluşturursun,, tabi yine...

Ya girmeyin foruma ya girmeyin. Gerçekten girmeyin. Küfür yiyorsun işte. Bile bile yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakalll

Bak güzelim oraya "at yalanı s.. İnananı,"ı misali sıraladın palavraları yok uçak filosu yok iki saray yemezler yavrum yemezler.. Ama 99 daki depremde afet buyuklugunu pandemiyle karşılaştırdım ben senin gibi palavracımıyım izmirle kıyaslayayım. Her brokrat yer buna senin palavralarını katmazsak bende boyle dusunuyorum ama sadece yiyor diyecek kadar kör değiliz yada vatan haini..

Ya bir yürü git. Her yerde sırığı övmeyin ya. Xbox konuşuluyor burada. İstilacı çekirge gibi her yere zıplıyorsunuz. Yeter ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Bir bitmediniz, euro bölgesindesin dolar'dan söz ediyorsun. 600 euro desen hadi bir nebze olsun anlayacağım. Bunun vergisi, kazancı, gümrük masrafı, nakliyesi var. Mevcut rakam çok geliyorsa, ben dahil bir çok kişinin yaptığı gibi amazon.de üzerinden 658 euro ödeyip alırdın olur biterdi. O zaman ki euro kuru ile 5900tl ödedik, buradaki kan emicilere de paramızı kaptırmadık. Ama çıkıp TR girişi 600 dolar diye de sallamadık.

Alıntıları Göster

Beyaz Büyü orası da muamma. Neden euro bölgesinde sayılıyoruz, anlamak mümkün değil. Avrupa'da değiliz. Euro doların çok altına düşse, bu sefer dolar bölgesi sayar bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mokinto

Evet haklısınız ama o sonuç. Neden ise niye bu adamlara sorgusuz sogalsiz ucuz krediyi (reel olarak negatif faizli) verdiniz. Mesela o parayı nakit ellerine vermek yerine, millete stoktaki evleri alması için gene bedava kredi dagittiracagina, işçi ve memura karşılıksız para ve işverene de sgk desteği verseydi, en azından o para dövize kaçmazdi.

Yok öyle bir şey. Bu ilkerinanç çok bilmişinin dediği gibi olsaydı, 120 milyar dolar sattıklarında dolar 4 liraya inerdi. Kredi alanların hepsi döviz büfesinden dolar alsa, dolar 0.1 lira bile yükselmez. Dolar/TL paritesi borsada belirlenir. Benim 10.000 liraya dolar almamla değil.

• myfranco kullanıcısına yanıt
    Ulan bu cevaplar kime verilmiş ne yazmışta verilmiş bak öyle konuş tabi eleştiren olursa sıkıntı yok ama biri eleştirilere cevap verince o kadar zorunuza gidiyor ki anlatamam yani ayrıca o sırık var ya o sırık..
  • Şimdi ben yorum yapıcam ; Bir ton laf yiyeceğim ama olsun .

Bu süreçte şirket olarak , 10 Adetten fazla PS5 sattım ( Faturası kesilerek )

Maddi durum olarak bakınca şükürler olsun ki alım gücüm, Türkiye şartlarından bir tık üstte.

İyi ve eski bir oyuncuyum. 11 senedir dolu dolu DonanımHaber üyesiyim. Türkçe oyun , Türk oyun sektoründe oluşan gelişmelere her zaman destek verdim .

23 Studios’un burada oyun çevirileri için bizden destek beklediği zamanlardan tutunda , Cevahir Teknosa’da satılan PS4 sırasından , Diablo 3’ün taksim lansmanına kadar ... Herşeyde olmaya çalıstık.

Şimdi 27 yaşında , işinde gücünde bir adamım. Resmi olarakta ticaretle uğraşıyorum.

Başta yazdığım üzere +10 adet PS5 sattım . Belki az ama benim gibi küçük yatırımcı - işletme - için iyi bir rakamdı.

Bir oyuncu olarak tek bir an saniye bile PS5’im olsun diye düşünmedim.

Yılların koleksiyoncusuyum . Özel sürüm cihazlar , figürler , sideshowlar vs vs . Aklınıza gelecek her türlü hobi sektöründe aktifim.

Oyun konsolu olan cihaza , 8.299₺ vermem , vermedim de . Satarken de fiyatım o günkü piyasa şartlarından 300,400₺ kadar uygundu.

Almak isteyen alır arkadaşlar. Siz cihazlara bu paraları verdiğiniz sürece , oyunlar 500₺’de olur , 750₺’de , 1099₺’de.

Çünkü alıyorsunuz. PS5’i alıp ne oynayacaksın ? FIFA 21 mi ? TLoU mu veya XBOX alıp Gamepass’te her gün oyun mu bitireceksin?

Türkiye’de oyuncular enayidir. Sen , ben , bu mesajı okuyan , bu fiyatları elestiren vs. Hepimiz enayiyiz. Çünkü hesap ve vergi yaparken bile , elin memleketinin “ PERAKENDE “ satış fiyatından vergilendiriliyoruz , hesaplamalar yapıyoruz.

Bu kerizliğe kendi adıma son verdim.

2020 yılında FIFA’ya (ultimate edt) +650₺ odeyip , bir hafta sonra %50 indirime girince “ enayi “ olduğumu anladım.

Tepki vermediğiniz ve fiyatları eleştirmediğiniz sürece burda birbirimizi yemeye devam ederiz.

18.000₺’ye satılan IPHONE 12 PRO MAX’i bu fiyata satmaya cesaret edenler , konsolları da bu fiyattan satmaya devam edecekler

Sevgi ve sağlıkla herkese hayırlı günler dilerim.

• myfranco kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladım seni,şöyle anlatim sana o ilk mesajımda altara cevap yazmıştım çok bel altı resim paylaşmıştı o resimi silmiş adi herif. Haliyle sadece benim paylaştığımı görünce millet bu ne gereksiz adam diyor bundan sonra ekran resmini paylaşacağım anasını satayım ben senin gibi bu sitenin eski haline dönmesinden yanayım ama göründüğü üzere bu site algı aracı olmuş artık geri dönüşü zor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.