Şimdi Ara

Konsol Killer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük ve şık bi oyuncu pc si toplamam gerek.Bunun için istediğim performansı verecek cihazlar var fakat benim toplamamla birlikde fiyat sınırımı aştı.Pc yi teknobiyotikden topluyorum bu arada
    Parçalar
    -intel pentium g4560
    -asrock h110tm-itx r2.0
    -corsair 8 gb ddr4
    -gigabyte 4 gb 1050ti
    -toshiba 1 tb 7200rpm
    -silverstone rvz02b 450w

Parçalar bu şekilde. Sistem 2600 tutuyo. Her türlü önerinize açığım.
    Bu parçalar daha ucuza toplanırmı.Cizce daha iyi bi tercih ne olur.

• İşlemci: Intel Pentium G4560 3.5 GHz Soket 1151

Anakart: MSI H110M Pro-VD Plus DDR4 Soket 1151

RAM: Corsair Vengeance LPX 8 GB DDR4 2400 MHz CL14

Ekran Kartı: Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4 GB GDDR5 128 Bit DX 12

Hard Disk: WD Blue 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm
    www.ebrarbilgisayar.com
    WD Blue 3.5 1TB 7200Rpm 64MB Sata 3 WD10EZEX
    http://www.ebrarbilgisayar.com/wd-35-1tb-blue-7200rpm-64mb-sata-3-wd10ezex-pmu329942

Kasa: Deep Cool Smarter LED USB 3.0 Micro ATX Siyah (2 Fanlı)

PSU: High Power 500 Watt 80 Plus (12V Tek Kanal 450 Watt)

TOPLAM: 1965 lira.. Montaj ve kargo ücretleri hariç.. farklı sitelerden toplanırsa 1850 lira civarına bile düşebilir fiyat.. :)

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    Hocam bu htpc olmuyo ama yoksa bu fiyatlara hazır sistemde buldum. Zaten silverstone nun bu kadar pahalı olması kötü.Ama kasa cidden çok şık duruyo(rvz02)
  • Hepsiburada 'dan topladım. Kasa içerisindeki psu HighPower 350W 80+ Bronze Sfx. Yalnız ekran kartı yukarıdan aşağıya sığar mı bilemedim. Ekran kartının yerine low profile olan Gtx 1050 Ti alabilirsin uygun fiyatlı bulursan.

Konsol Killer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 2 Haziran 2017; 4:19:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkarbey

Hocam bu htpc olmuyo ama yoksa bu fiyatlara hazır sistemde buldum. Zaten silverstone nun bu kadar pahalı olması kötü.Ama kasa cidden çok şık duruyo(rvz02)

HTPC olacaksa fiyatı düşüremezsin o zaman kardeşim.. 2300 - 2400 olur minimum.. çok önemli değilse yazdığım şekilde alman daha iyi olur bana göre.. :)
  • Mini kasa toplamak hep daha maliyetli oluyor ama zevk meselesi :) ben RAVEN üzerinden kasa kurmak üzereyim.
  • Feratabi kullanıcısına yanıt
    Mini kasa toplamak 50 tl daha maliyetli.
    Minion kasa var. Micro atx anakart destekli. Extradan maliyet olusturtmuyor.

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Evet bu da bir tercih ama arkadaşın dediği kasa üzerinden yola çıkıyorum, kasanın maliyeti SFX psu maliyeti, kaliteli mini anakart eksikliği vs vs micro ATX anakart destekleyen modeller genelde mini severleri pek tatmin etmiyor :)
  • Evet bahsettiğiniz kasa hayli maliyetli ama istediğiniz sistem için biçilmiş kaftan, ben de RVZ01 üzerinden bir sistem topluyorum; bu kasayı seçme sebebim 3.5'' hdd desteği ve kasaya fan takma imkanı. Eksi tarafı SFX psu olayı eğer kasayla birlikte gelmiyorsa maliyet dahada artıyor.

Maliyeti düşürmek istiyorsanız küp kasa kurabilirsiniz.
  • Feratabi kullanıcısına yanıt
    Mini diye alinan bi çok "mini" den daha mini.

• Konsolu bu sistemle öldürmen çok zor hocam işin zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.