Şimdi Ara

Konsol mu Pc mi? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
3
Favori
19.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • setukubin kullanıcısına yanıt
    Yazık kafana
  • Pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 19 Temmuz 2020; 21:37:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tamamen zevk meselesi böyle tartışmaları anlamıyorum ve sayfalarca sürmüş çok komik geliyor bana. İkisiyle de oyun oynamak çok eğlenceli neyi tartışayımki her ikiside keyif veriyorsa problem yok benim için.
  • eğer online oyun oynuyorsanız (futbol, hayatta kalma vs.) pc tarafında hile hırla gür gidiyor.
    zevk almak için oynadığınız oyun artık nefret ettiriyor. elinizdeki kolu duvara atasınız geliyor.

konsol sırf hileciler yüzünden bile tercih edilesidir.

• 4 yıldır ps 4 e sahibim konsol almak çok mantıksız suan sekiro hala 400 tl ye satılıyor yeni oyunlara ulasmak çok zor eski oyunları oynamanın da bir anlamı yok eskiden plus her ay 2 oyun verirdi onun için gideri var derdik smdi epic games her hafta bedava oyun veriyor bence pc topla.

• Bana 10 yil omru olan bir bilgisayar yapin fiyatida 10000 tl yi gecmesin ve istedigim oyunu oynayim o kadar yil boyunca

• Türkiye standartlarında konsol olamaz arkadaşlar.Oyunlar pahalı ve korsan oynamak da sıkıntılı ve çok zor.

Şimdi bana gelip orjinal oyun güzellemesi edebiyatı yapmayın.Türkiye burası,kimse sürekli oyunlara 300-400 er TL'leri veremez.

Ülke dibe doğru gittikçe de fiyatlar daha da aratacak ve malesef dibe doğru gidiyoruz.
  • Ps4 proyu amazon.de sitesinden ilk önsipariş verenlerdenim , üç adet xbox one x eskittim. Konsol + 55 qled tv 4k oyun da oynadım ailecek tv başında da çokca oyunlar oynadık. Hiçbirisi pc de oyun oynamanın yerini tutmayacak. Pc de oyun oynamak apayrı bir durum. Bana sorarsanız pc de oyun kendi kalitesini çok daha ön plana koyuyor. Çeşitlilik çok kolayca yama yapabilirsin, kolayca başka işlemlerini iki tuşla çözebilirsin. Herşey elinin altında.

• 2013 yilindan beri ps4 kullaniyorum, tavsiyem pc almandan yana.

Konsolda ps plus oyunlar derken toplam 8-9 bin tl den fazla harcama yapmisim 2013 ten beri.

Ama konsolda oyun oynamanin keyfi baska. Parasal yonden sikintin yoksa konsol sonuna kadar ama film dizi izlersen bi multimedya ariyorsan pc derim.

• pc de sanki aynı harcamanın 2x fazlasını yapacagını unutuyorsunuz

2013 yılındaki bir pc suan ki güncel oyunları rahat oynatma sansı yok

2013 den bu yana 8-9 diyorsun ki bu 2013 dahil 8 sene yapar

2013 de aldıgın bir i5 4460 gtx 960 2gb lı bir sistemle son model oyunları rahat oynama sansın yok mecbur yenilemen gerek en düsük yenileme 8-9 dan başlıyor
  • Kesinlikle pc.
    Biraz merak birazda reklamlarla xbox one x aldım denedim ve 1haftada bana fazlalık gelmeye başladı...

Konsol denilen nane çok basit geldi bana
    1 hafta xboxda takılmaktansa 1el csgo veya dota atmayı tercih eder hale gelince sattım pc'me döndüm huzuru buldum.

• Sp oyunlar için kesinlikle play station

• asko56 kullanıcısına yanıt
    2014 yilinda gtx 970 vardi bende suan bile bu kartı kullanan cogu oyunu oynar

• İkisi de olmalı arkadaşlar yoksa bir tarafınız hep eksik kalır

• SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt
    Oyun yapımcıları o kadar emeği sen torrent indir diye harcamıyorlar

• PS1-PS3-PS4 sırası ile kullandım ve oynamaya devam ediyorum... Cs-Go-Pubg oynamıyor isen pc alman gereksiz, mp oyunlarında hilecilerde cabası...

Örneğin cod-warzone mp oynuyorum (ps4) crossplay'i kapatıyorum pc oynayanlar ile eşleştirmiyor hilecilerden uzak güzel oyun dönüyor. Özellikle spor oyunları konsol'da çok daha güzel oynanıyor ve oyun kaldırır mı kaldırmaz mı derdin yok... Store'de 400 tl'ye çıkan bir oyunu kardeşlik ile 200 tl'ye alabiliyorsun.
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Saçma ve pc kullanmadığın belli
    Xbox gamepadi pcye takıyorsun al sana konsol :)

Konsol oyunları pahalı, fpsler düşük. Sağlam bir pcde akıcılığı direk farkediyorsun.

Totalde max 100 tl harcamışımdır

50ye yakın kaliteli oyunum var

Ücretsiz oynanan valorant vs. Cabası

Ps4 den pcye geçtim mutluyum.

He birde serilik var tabi pcde oyunu kapa youtubedal ordan çık foruma gir dizi ac vs. Bunlar konsoldada yapılabiliyor tabi ama 10 kat daha yavaş

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.