Şimdi Ara

konsol tuşlarının pc karşılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
116.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette araştırdım bulamadım.Bu konsol tuşlarının pc karşılığı nedir? Malumunuz Pes'teki ifadeler konsol için.Yani pc karşılığı söylenmiyor.Şu RT , LT falan bunların anlamlarını söylerseniz çok memnun olurum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Konsol Tuşlarının PC Karşılığı

Bilgisayar oyunları oynarken, konsol oyuncuları genellikle Xbox veya PlayStation gibi oyun konsollarının tuşlarını kullanmaya alışkındır. Ancak, PC oyunları oynarken bu tuşları kullanmak isteyenler için, tuşların PC karşılıklarını bilmek önemlidir.

Xbox oyun konsollarında bulunan "LT" ve "RT" tuşları, PC'de genellikle "Q" ve "E" tuşlarına karşılık gelir. Benzer şekilde, "LB" ve "RB" tuşları da sırasıyla "A" ve "D" tuşlarına denk düşer.

Konsol oyuncularının kullandığı bir diğer önemli tuş ise "Home" tuşudur. Bu tuş, PC'de genellikle "Windows" tuşuna karşılık gelir ve oyun içi menülere erişmek veya oyunu kapatmak gibi çeşitli işlevleri yerine getirir.

Bu tuş karşılıklarını bilerek, konsol oyuncuları PC oyunlarını daha kolay ve verimli bir şekilde oynayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • rb hızlı koşma
    lb adam değiştirme
    y ara pas
    x şut
    a kısa pas
    b havadan pas
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulki

rb hızlı koşma
    lb adam değiştirme
    y ara pas
    x şut
    a kısa pas
    b havadan pas

RT falan diyor onları anlamıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

quote:

Orijinalden alıntı: ulki

rb hızlı koşma
    lb adam değiştirme
    y ara pas
    x şut
    a kısa pas
    b havadan pas

RT falan diyor onları anlamıyorum ben

rt sağ arkadaki tuş. klavyede c yapıyorum onu plase şut çekerken kullanıyorum. lt yi hiç kullanmıyorum desem yeridir
  • quote:

internette araştırdım bulamadım.Bu konsol tuşlarının pc karşılığı nedir? Malumunuz Pes'teki ifadeler konsol için.Yani pc karşılığı söylenmiyor.Şu RT , LT falan bunların anlamlarını söylerseniz çok memnun olurum.

RT = C
    RB = E

LB = Q
    LT = Z diğerlerinide biliyorsun zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liez07

quote:

internette araştırdım bulamadım.Bu konsol tuşlarının pc karşılığı nedir? Malumunuz Pes'teki ifadeler konsol için.Yani pc karşılığı söylenmiyor.Şu RT , LT falan bunların anlamlarını söylerseniz çok memnun olurum.

RT = C
    RB = E

LB = Q
    LT = Z diğerlerinide biliyorsun zaten

saol çok işime yaradı
  • bende RS ve LS de var bunların karşılığını bulabilirmisin admin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.