Arkadaşlar bilmem deneyen var mı ama beni çok sevinidiren ve bir ikici ps3 kolu almaktan kurtaran bir hadise başıma geldi ve paylaşmak istedim.Ben de biraz logitech fanatikliği var ve pc de LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2 kullanıyorum ve bu sadece PC uyumlu bir gamepad olmasına rağmen bir kere de bunu ps3 te deniyeyim dedim ve usb wireless alıcısını usb girişine taktım ve bir de ne göreyim ps3 te bir kolum daha olmuş isterseniz deniyebilirsiniz belki diğer kollar da olabilir.Belki bu normal bir durumdur şaşılacak bişi yoktur ama beni şaşırttı ve bir kola alma derdinden de kurtardığı için mutlu etti
harbi çok güzel ucuzada gamepad bulabileceğiz
Arkadaşlar her ne kadar ps3 pahalı bir sistem gibi görünsede eski alışkanlıkalrımız olan memory card ve illahaki uyumlu girişlere sahip gamepad olayını ortadan kaldırıyor. Birde online destek bedava.. İstediğiniz gamepad i bağlayın.. Çoğu gamepad ve mouse-klavyeyi ps3 destekliyor..
klavye, mouse ve webcam desteği marka ve model olarak oldukça geniş ama gamepad'i ilk defa duydum bende. çok güzel bir haber oldu denemek lazım.
soner ağbi bendeki Logitech MOMO Racing Whell Direksiyonda çalışıyor.
Kanımca USB bağlantılı yeni jenerasyon kumanda ve joystıckler kullanılabılecek .
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
soner ağbi bendeki Logitech MOMO Racing Whell Direksiyonda çalışıyor.
Kanımca USB bağlantılı yeni jenerasyon kumanda ve joystıckler kullanılabılecek .
yusuf elinde sonunda aliracaksiniz banada bi direksiyon sırf şu gran turismo için yaw
soner ağbi kusura bakma ama tanıdıgım en fanatık gt cusun. Oyundan hiç anlamayan tanıdıklarım bile direksiyon ile oynuyor sana direksiyon şart ve kendi kullandığımı şiddetle tavsiye ederim. Oyle samsung hd tv almayı bilmişin bence direksiyon "senin" için büyük bir eksiklikç
Diğer arkadaşlar nerden bılıyorsun adamın dıreksıyon ihtiyacını diye soracak olursanız daha evvelden tanıdıgım için soyluyorum kımseye zorla birşey aldırmam yanlış anlaşılmasın.
alacam olm yrndan tezi yok araştırmaya başliom gaz oldum valla
ben aldıgımdan beri, 2 Sixaxisimin dışında bi tane SNOOPY bir tane Logitech dual action kolla birlikteoynuyorum toplam 4 kol
soner agbı momo racing whell diyorum yarın msn den anlatırım
2 kişilik bi oyun olsada ben de yararlanabilsem, bu gamepad in aynısından bende de var.
peki ps3 te rumble destekli oyunlar var(mesela gran turismo) işte rumble destekli controller bağlayınca o zaman titreşim oluyor mu?
Ah bide şu oyunlara klavye-mouse desteği gelse iş bitircek ps3 .İlerde gelir galiba illaki.
Evet dediğin gibi şaşacak bir şey yok.. Usb girişli gamepadler oluyor.. Hatta usb girişli xbox360 kolu bile olur düşüncesindeyim..
Her USB çıkışlı kontrolöre cevap vereceğini sanmıyorum, o kadar heveslenmeyin şimdilik.
bende zamanında eax1900 ile yanında gelen xitepadi denedim gayette güzel oldu..eli biraz yoruyor ama yinede güzel
Ya Soner'de aynı şeyi söledi hemen granturismoda denedim titreşim olayını amaolumlu bir sonuç alamadım titremiyor yani ama bi ayar falan oluyorsa bilmem bi denemek lazım adam gibi
Titreşim özelliğini açmanız gerekiyor ayarlardan bir de öyle deneyin.
titreşimde çalışırsa tam süper olur ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme