Şimdi Ara

Konsolcum.com güvenlimi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben pc için xbox 360 gamepadi almak istiyordum.konsolcum.com da 120 tl civarında satılıyor.Acaba bu site güvenli midir yada vere bileceğiniz site önerileri varmı?

• Valla ps4 ön sipariş verdim ordan benim durum daha riskli 10 ocak ta gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguka14

Valla ps4 ön sipariş verdim ordan benim durum daha riskli 10 ocak ta gelicek

Güvenilir bir firmaya benziyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120 lira madem vereceksin git kendin gör al teknosa mediamarkt felan yokmu ordada 120 civarı
  • o kadar para vereceksen teknosadan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: casus13

120 lira madem vereceksin git kendin gör al teknosa mediamarkt felan yokmu ordada 120 civarı

Valla hiç biyerde bulamadım pc ile uyumlusunu.Bildiginiz satan bir yer varmı?

• Güvenli hocam sıkıntı olmaz.
  • 120 biraz fazla sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O parayı verdikten sonra gidip bir mağazadan alsan çok daha mantıklı olurdu.
  • daha kazık satan bir firma bulamadın mı?_
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Bulamadım,yoksa benim de hoşuma gitmiyor fazla para vermek.Böyle söyleyeceğine daha uygun bir yer biliyorsan söyle bizde faydalanalım dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raithorn -- 2 Ocak 2014; 18:29:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizz_t

O parayı verdikten sonra gidip bir mağazadan alsan çok daha mantıklı olurdu.

Maalesef hiç bir perekande mağaza da bulamadım,sizin bildiğiniz bir yer var mı hocam?
    İlla xbox kolu olmasına gerek yok.Pc de oynaya bileceğim sağlam ve kaliteli bir şeyler istiyorum.Logitech f710 almayı düşünüyordum ancak onda da bağlantı kopması sorunu yaşanıyormuş.Senin önerin var mı hocam?

• benim anlamadıgım sen pc kolumu arıyorsun xbox kolu mu?
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Pc için xbox 360 kolu.Yani şöyle oluyor,normal xbox kolu ve bilgisayarın bu kolu wireless üzerinden tanıması için bir aparat.Bu aparatın foyatı ise 15-20 tl civarıydı sanırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

benim anlamadıgım sen pc kolumu arıyorsun xbox kolu mu?

hocam sen anlamadın sanırım arkadaş pc alıcı aparatı olan xbox kolundan bahsediyor sanırım. microsoftun kırmızı kutulu pc alıcılı olan paketi için 120 tl çok iyi fiyat .. konsolcum.com gnd bilişimin sitesihttp://www.konsolcum.com/hakkimizda-sID12.html burada yazıyor, güvenilir yani

• quote:

Orijinalden alıntı: SefaKORMAN

quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

benim anlamadıgım sen pc kolumu arıyorsun xbox kolu mu?

hocam sen anlamadın sanırım arkadaş pc alıcı aparatı olan xbox kolundan bahsediyor sanırım. microsoftun kırmızı kutulu pc alıcılı olan paketi için 120 tl çok iyi fiyat .. konsolcum.com gnd bilişimin sitesihttp://www.konsolcum.com/hakkimizda-sID12.html burada yazıyor, güvenilir yani

ben anladımda arkadaş anlatamadı :D

• ''Merhaba arkadaşlar ben pc için xbox 360 gamepadi almak istiyordum''
    Bu cümlenin anlamanız için yeterli olduğunu düşünmüştüm hocam kusura bakma
  • yazdıgına göre alamadın sanırım :D
  • aynen 115 tl iyi fiyat her ikiside var içinde.
    bende yeni bir gamepad alacaktım ama one ınkini bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.