Şimdi Ara

Konsollara mod desteği gelmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta sonra gta5 için Türkçe yama çıkış yapacak , Technogame sonunda yamayı çıkartmayı başarıyor lakin yalnızca PC ile sınırlı bir yama ... Şimdi burda düşünmek gerekiyor 190 tl veripte oyunu 1 hafta önce satın alan ben , 1 hafta sonra oyunu korsan indirip Türkçe oynayacaklar ise hiç bir ücret ödemeden emek hırsızlığıyla bu zevki yaşayacaklar .

Oyunum satmıyor diyerek ağlayan firmalar sağlasınlar mod desteğini ne biz onlara mecbur kalalım ne onlar bize ... Normal yollardan Ubisoft , Rockstar gibi firmaların bize dil desteği vermeyeceği belli bu yöntem olsa herkes rahat etmezmi arkadaşlar ?

• Süper olur. Ben 1997 yılından beri Konsol oyuncusuyum. Pc'de hem oyunların ucuz olması hem de Mod Tr dil destekleri artık inanılmaz cazip geliyor. Şimdi oyunlara ek Gümrük vergisi geliyor diyorlar. İşte ondan sonra daha çok keyfim kaçacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FAllout 4 ile bu mümkün diyorlar bilmiyordum bunu , eğer kesin bir durum varsa Türkçe yama olma ihtimalide vardır .. . Umarım söylentiler doğrudur mod desteği konsollara giriş yapmalı :(
  • Mukemmel olur ama her moda izin vermezler su konsollara tr yama uygulanabilse pc yi çöpe atarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu ancak Sony halleder Sony yazmazsa oyun firmaları ne yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

Bunu ancak Sony halleder Sony yazmazsa oyun firmaları ne yapsın

Haklısın bu yönde çalışmalar vardır umarım .
  • Kesinlikle gelmeli. Tüm oyun firmaları ingilizce dil dosyalarını sitesinde yayınlamalı. Düzenlemeyi yaptıktan sonra da usb ile ps4 e yükleyebilmeliyiz. Bir oyuncu hiç ingilizce bilmese bile dosya içerisindeki metinleri google translate e kopyala yapıştır yapsa en azından oyunun hikayesini kaba taslak anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 3 Temmuz 2015; 12:21:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E3'te XONE'a mod desteği geleceğini söyledi Microsoft. Ama Sony'den bir haber yok malesef.
  • Konsollarin kirilmasini sirf su turkce yama olayi yuzunden istiyorum, eger mod ile gelebilecekse kirilmasina gerek yok, sonraki nesile kadar kirilmadan kalabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: trancenden

E3'te XONE'a mod desteği geleceğini söyledi Microsoft. Ama Sony'den bir haber yok malesef.

Ooo bu doğru mu acaba yav ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn'den nasıl dlc satın alabiliyorsak aynı şekilde mod indirebilmemiz lazım tabiki sony onayı olmadan olmayacak . Siteden indirip flash belleğe falan atmak biraz ters yani cihazın kırılmasına sebep olabilir :/ Yalnızca Türkçe yama PSN'den satışa sunulsun fıstık gibi taktik işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.