Şimdi Ara

Konsollarda Multi-Platform oyunlar OYNANMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü PC'nin çok gerisinde kalıyoruz konsollar olarak. XOne'ın durumu hayli beter. Benim PS4'üm evde toz topluyor sadece. Exclusive oyunlar için aldım onu,sadece Exclusive oyunları oynuyorum. Zaten FIFA PES falan seven bir tip de değilim. Ayda yılda bir açıyorum PS4'ü. Konsol aldığıma pişmanım diyebilirim. Daha 2016'ya girmeden konsollar tıkanmaya,zorlanmaya başladı..Ve durum böyle olunca oyun piyasasını da etkiliyorlar. Konsollara uygun olacak diye PC grafikleri kısılıyor. Şu gerçeği kabul edelim. Konsol devri bitiyor..

• Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi bitmediniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayım oynayacak oyun bulamıyorum. BF4 veya Hardline oynuyordum oda sıktı artık. Konsol 2-3 aydır yatıyor.
  • Satın arkadaşlar o zaman konsollarınızı memnun değilseniz fiyatları daha fazla düşmeden. O para ile de güzel bi ekran kartı, ram v.s alırsınız.
  • Toparlanın gidiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Toparlanın gidiyoruz.

Hadi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsanlar kendi gerçeklerini genel gerçek zannetmekten ne zaman vazgeçecek yahu?
  • 1,5 senede 24 milyon satmis kirilmadik rekor birakmamis ps4..pc deki oyunlarin durumu icin en son ornek batman. Millet 5000 liralik sistemde oyunu oynayamayip iade ediyor..diyosunki konsollarin devri bitti tamam ok bye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanır. Herkes Windows kullanmıyor sonuçta. Konsol rahatlığı hiçbir şeyde de yok ayrıca.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    :)

• Iyi bi sistemim olsaydi ps4 almazdim cunku ps3 almadim ps1 ps2 den sonra 4 e gectim bilgisayar eskimisti 400 euro ya bi pc alsaydim idare etmezdi o yuzden konsol aldim yoksa konsolda plus parasi oyun fiyatlariydi kotu yanlarida var

• ALLAH razı olsun kardeş aydınlanma geldi .

Verdiğin gazla Ps4 ü attım aşağı kablo bağlı olduğu için Tv de gitti ama olsun bu yolun geri dönüşü yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 7 Temmuz 2015; 11:44:56 >
  • Ben işten çıksamda evde ps4 ün başına geçsem diye geri sayım yapıyorum insanlar aylardır konsol açmıyorum diyor
  • silverygt kullanıcısına yanıt
    bende bu durumdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

ALLAH razı olsun kardeş aydınlanma geldi .

Verdiğin gazla Ps4 ü attım aşağı kablo bağlı olduğu için Tv de gitti ama olsun bu yolun geri dönüşü yok .

• Ben de ps4 aldım. Ps3 de kullandım. Iki cihazi da sırf gta 5 için aldım. Sonradan fifa 14-15 almıştım. Benim istediğim oyunlar bunlar olduğu için ben gayet memnunum ve huzurluyum. Ama bir sene sonra gidip en güzel pcyi toplamayi düşünüyorum. Tamamen zevk meselesi. Kişinin maddi durumu elverişli ise ikisini birden alır tartışmaya gerek kalmaz. Ha maddi durumu elverişli değilse kendisine uygun gelen aleti alır kimse de yok bu kötü şu kötü diyemez. Herkes salak bir siz akıllı değilsiniz sonuçta şu memlekette.

• Ne var ne yok arkadaşlar. Keyifler nasıl
  • hadi ya :S ben aldıüım PS4 ü satıyorum beş para veren var mı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.