Şimdi Ara

Konsollarda Multi-Platform oyunlar OYNANMAZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil konsol demeyin arkadaş.Yeni kelimesine ayıp.Bu çöp donanımlı oyun konsolları yüzünden grafiklerde bu nesil çağ atlayamadık ve atlayamayacağız.Dün ubisoft ceosu artık yeni nesil konsol donanımlarını baz alarak üst seviye grafikleri belirleyeceklerini açıkladı.Yani xbox one ve ps4ün donanımı yüzünden 10bin liraya pc alan adamda aldığı donanımın hakkını göremeyecek

Bundan sonra bir demo sunumu yapacakken yapımcı ekibe bu demonun gerçekten de hedef donanımlarda(yeni nesil konsollar) oynanabilir olup olmadığını soruyoruz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_Bundan_Sonra_Sisirilmis_Grafikli_Oyun_Tanitimi_Yapmayacak-79641.htm

Hangi nesilde çıktığı yıl konsolların donanım limitleri konuşulmaya başlandı. Ucuz olacak diye tablet işlemcisi ile konsol çıkarmaya kimsenin hakkı yok.

Sony ps3'ü 600 dolardan satışa başladı ve en az 200-300 dolarda zarar ediyordu yani konsolun maliyeti 800-900 dolar civarıydı.ps4 399 dolardan satışa başladı ve Sony konsol çıktığında bile kar ediyordu. Sony zarar etsin demiyoruz ama ucuz olacak diyede çöp donanımla gelmeyecekti. Bu konsollar 1-2 yıl hayatımızda olmuyor en az 5-6 yıl oyun dünyasında standartları belirliyorlar.

Umarım MS seneye en geç 2017 içinde yeni nesil çok iyi donanımlı konsolunu çıkarırda Sonyide ps5i çıkarmaya zorlar erkenden.

• Ps4 Grafiklerine kötü diyeni Allah taş yapar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda boş beleş pc muhaabbeti yapanlar, sadece laf kalabalığından başka bir şey yapamazlar.Bu güruh böyle boş beleş konuşurken, ps4'te kral oyunlar çıkmaya ve bu oyunları oynayacak insanlar olmaya devam edecek ve bir çok ps4 kullanıcısı nesil bittiğinde, mükemmel bir neslin bitirmenin keyfi ile yeni nesili bekleyecek.Bu arada pc kullanıcısı tahminen 5-6 ekran kartı ekitmiş olacak.Hani diyorlar ya, konsollar yetersiz çıktı diye, ulan 7870 değilde, 7970 gpusu oldaydı ne olacaktı ps4'te, 30fps olan oyun en fazla 60 fps çalışacaktı. Emin olun daha güçlü bir gpu olsaydı yine 30 fps yapıp grafiklere abanacaklardı.Bunu bir türlü bazı beyinler kavrayamıyor.
  • Bundan önce pc donanimlarindan full performans aliniyormus gibi.10 senedir ayni islemciler verimlilik ve guc tuketimi dışında cok iyilesmis gibi.shader canavari kartlarin bile optimizasyon sorunu cektigi yerde. Onceki nesilden 10 kat daha yüksek ozellikli konsollar tu kaka oldu şimdi. Evet bekleneni veremiyor olabilirler ama buradaki sorun teknolojinin sikismis gibi yavas ilerlemesi.hala ddr4 ramlar kac kiside var kaci performans aliyor tam olarak.konsollarin top limiti belli adamlar ona gore oyun yapicak tabi.intel islemlemcileri neden surekli erteliyor.nvidia neden insanlari kanndiriyor bunlardan hesap sorun abi once. Orta seviye pc ler çöp olur en ust donanimda.bugün 4k diyenler yarin 8k da ne dicekler 4k kötü mu olacak. Oyun ruhu ve zevkine ters durumlar bunlar. Sanki konsollar cikmadan super ultra bilgisayarlar olarak lanse edilmis gibi.bekleyip istedigimiz teknolojiyi 2020 ye kadar pek yasyayamicaz gibi o gunde kim bilir ne sorunlar cikaricaklar.biraz isin keyfini yasamak lazim oldugu kadari ile.konsola pahali diyip 300 tlye mouse klavye aliyorlar.pc de paranlada oyniyamiyorsun şahsen ben yeni nesil ekran kartlarindan gunumuzde 4k high performans beklerdim hala 1080pde sürünuyorlar bazen.umarim windows 10 pc oyuncularini biraz rahatlatir sahsen is sektörüne getirecegi yenilik ve teknolojileriyle ilgiliyim pc de. Bilgisayar ve ps4 sahibiyim konuyu acan arkadasin xbox one icin dediklerinede katilmiyorm. Zaten pc almak isteyip onun yerine konsol almak garip bir psikoloji herhalde.sevgiler saygilar iyi oyunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Burda boş beleş pc muhaabbeti yapanlar, sadece laf kalabalığından başka bir şey yapamazlar.Bu güruh böyle boş beleş konuşurken, ps4'te kral oyunlar çıkmaya ve bu oyunları oynayacak insanlar olmaya devam edecek ve bir çok ps4 kullanıcısı nesil bittiğinde, mükemmel bir neslin bitirmenin keyfi ile yeni nesili bekleyecek.Bu arada pc kullanıcısı tahminen 5-6 ekran kartı ekitmiş olacak.Hani diyorlar ya, konsollar yetersiz çıktı diye, ulan 7870 değilde, 7970 gpusu oldaydı ne olacaktı ps4'te, 30fps olan oyun en fazla 60 fps çalışacaktı. Emin olun daha güçlü bir gpu olsaydı yine 30 fps yapıp grafiklere abanacaklardı.Bunu bir türlü bazı beyinler kavrayamıyor.

Bu kafayla bir daha konsol çıkmasın. 4x furyx koyarlarsa 30fps yerine 1030fps olur oyun ne gereği var.

• Valla ben çatır çatır oynuyorum
  • Konsonlarda sadece EXC oyun oynanır onun dışında diğer oyunların %90 ı PC içinde çıkıyor . PC de ben bir oyun 90 lira verdiğimi hatırlamıyorum en son çıkan oyunları key olarak alıyorum onları da 45-60 TL arası bir fiyattan alıp oynuyorum . Bakıyorum da dünyada fakir cihazı olarak adlandırılan konsollar ülkemizde lüks bir aletmiş gibi adlandırılıyor . Hiç yurtdışına çıkmamış bizim insanlarımız orada her çalışan insan çok rahat bir şekilde konsolunu alabiliyor . Oyunlar desen zaten çerez parası orada , bizdeki gibi kazık fiyattan satılmıyorlar . PC oyunu da 60 dolar konsol oyunu da 60 dolar ...

İş bize geldiği zaman 250 liradan geçiriyorlar sizlere Almayın bu fiyattan oyunları inanın bana sizi düşündüğümden söylüyorum . Size enayisiniz , avanaksınız , salaksınız DEMİYORUM !

Bizlere - verdiğiniz zaman sinir olmuyoruz biz , en fazla aman bunlar saf bırakalım çarkı döndürsünler deyip gülüyoruz Zira ARAL ın biçtiği fiyat yenilir yutulur değil ...

O bakımdan fakir bir ülkede yaşadığımız gerçeğini göz önüne alırsak . Türk halkı konsolların kırılmasını bekliyor ki korsan korsan oynasınlar AKK leri daha ayın başında patlatsınlar çünkü niye birden oyunlara saldıracaklar

PC de oyunlar ucuz dediğimiz zaman HE RÖ RÖ RÖ yapmanıza gerek yok , ya da STEAM , ORİGİN , UPLAY , GOG GALAXY , var dediğimiz zaman böyle yapmayın Evet biz MP oyunlara para vermiyoruz vallahi

PSN PLUS a 150 lira vermiyoruz da biz steam indirimleri başladığında sizlerin hayal edemeyeceğiniz fiyattan oyunlar alıyoruz En basit örneğinden Witcher 3 PC de 60 liradan satıldı , konsolda 170 lira ki dua edin ARAL getirmiyor oyunu

PC pahalı evet ama bunu oyun bazında değerlendirirsek bedava . Akıl karı değil konsola Türkiyeden oyunlar almak . Ha varsa ucuza şöyle oyunlar alıyoruz , böyle yapıyoruz diyenler cevap bekliyorum zira yakında bende konsol alacağım param cebimde kalır .

Seviyorum sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 7 Temmuz 2015; 23:41:21 >

• Vurmayın artık öldü zaten.

• Kıskanç PC Fanboyları çıldırmış durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Konsonlarda sadece EXC oyun oynanır onun dışında diğer oyunların %90 ı PC içinde çıkıyor . PC de ben bir oyun 90 lira verdiğimi hatırlamıyorum en son çıkan oyunları key olarak alıyorum onları da 45-60 TL arası bir fiyattan alıp oynuyorum . Bakıyorum da dünyada fakir cihazı olarak adlandırılan konsollar ülkemizde lüks bir aletmiş gibi adlandırılıyor . Hiç yurtdışına çıkmamış bizim insanlarımız orada her çalışan insan çok rahat bir şekilde konsolunu alabiliyor . Oyunlar desen zaten çerez parası orada , bizdeki gibi kazık fiyattan satılmıyorlar . PC oyunu da 60 dolar konsol oyunu da 60 dolar ...

İş bize geldiği zaman 250 liradan geçiriyorlar sizlere Almayın bu fiyattan oyunları inanın bana sizi düşündüğümden söylüyorum . Size enayisiniz , avanaksınız , salaksınız DEMİYORUM !

Bizlere - verdiğiniz zaman sinir olmuyoruz biz , en fazla aman bunlar saf bırakalım çarkı döndürsünler deyip gülüyoruz Zira ARAL ın biçtiği fiyat yenilir yutulur değil ...

O bakımdan fakir bir ülkede yaşadığımız gerçeğini göz önüne alırsak . Türk halkı konsolların kırılmasını bekliyor ki korsan korsan oynasınlar AKK leri daha ayın başında patlatsınlar çünkü niye birden oyunlara saldıracaklar

PC de oyunlar ucuz dediğimiz zaman HE RÖ RÖ RÖ yapmanıza gerek yok , ya da STEAM , ORİGİN , UPLAY , GOG GALAXY , var dediğimiz zaman böyle yapmayın Evet biz MP oyunlara para vermiyoruz vallahi

PSN PLUS a 150 lira vermiyoruz da biz steam indirimleri başladığında sizlerin hayal edemeyeceğiniz fiyattan oyunlar alıyoruz En basit örneğinden Witcher 3 PC de 60 liradan satıldı , konsolda 170 lira ki dua edin ARAL getirmiyor oyunu

PC pahalı evet ama bunu oyun bazında değerlendirirsek bedava . Akıl karı değil konsola Türkiyeden oyunlar almak . Ha varsa ucuza şöyle oyunlar alıyoruz , böyle yapıyoruz diyenler cevap bekliyorum zira yakında bende konsol alacağım param cebimde kalır .

Seviyorum sizi

Okumadım.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Herkes okuyacak diye bir şey yok hocam . Canın sağ olsun , memlekete okumamış adamda lazım .
  • @MALTHAEL

"PC de ben bir oyun 90 lira verdiğimi hatırlamıyorum en son çıkan oyunları key olarak alıyorum onları da 45-60 TL arası bir fiyattan alıp oynuyorum"

GTA V'i PC için 45-60 TL'ye nereden aldınız? Ben de aradım da bulamadım 100 TL'den aşağı bir fiyata.

Teşekkürler.

@d3vstator

• CPTLeBron kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle iyi gecelerin olsun . GTA V ben almadım ama nuuvem de 75 TL ye satılıyordu fakat STEAM versiyonu değildi . Bende onun yerine başka yapımlar aldım 60 TL den Witcher 3 gibi , 27 TL den shadow of mordor premium edition gibi örnekler verebilirim .

Hmm geçende 15 TL ye tüm borderlans oyunları satılıyordu , kupon ile de 50 TL ye Pre-Squal alınıyordu . Yani koca seri 65 TL ye geliyordu bunlar küçükten örnekler .

Arama kabiliyetin düşükmüş senin , ağabeylerine durumunu söyleseydin sana yardımcı olurlardı , olurduk .

P.S : Ben sizi bu kadar seviyorken sizlerin bu tavrı hiç hoş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 8 Temmuz 2015; 1:13:54 >

• Tavrınız hiç hoş değil, öncelikle bunu belirtmem gerek.

Ciddi bir soru sordum, sizi iğnelemek amaçlı yazmadım onu. Sanırım kendinize konsol oyuncuları tarafından türlü türlü komplolar, laf geçirme teorileri hazırlandığını düşünüyorsunuz 7/24. Sorduğum bu basit soruya bile böyle bir cevap geldiyse durum bunu gösteriyor maalesef, biraz daha geniş düşünmenizi tavsiye ederim.

Nuuvem'den o fiyata geldiğini biliyorum, fakat bunu yazmadan önce isterseniz bir girin bakın Nuuvem'e GTA V için, ondan sonra orayı önerin. "Araştırma kabiliyetiniz" düşükmüş gerçekten.

Bu arada The Witcher 3'ü 60 TL'ye ben de aldım kutulu olarak, güzel fiyat.
  • Selamlar;

Bu tarz "tartışma içerikli" konular açarsanız, forum ortamı sadece "gerginlik" içerir. Göründüğü üzere, konunun şu anki durumu ve gidişatı da bunun bir kanıtıdır. Size göre multi-platform oyunlar konsolda oynanmaz ise, burada konsol kullanan üyelerimize göre oynanır. "OYNANMAZ" diye bir tabir kullanırsanız, genele vurmuş olursunuz.

Kısacası, konuyu gerginliğin uzamaması adına kilitliyorum.

Kimin hangi platformda oyununu oynadığına saygı göstermek gerekir.

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.