Şimdi Ara

Konsolmu Bilgisayarmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla verdiğin seçeneklerde pc olayını ben geçtim yani ilk başta pc yi eledim...fakat çok kararsız kaldım ps2 mi ps3 mü buraya yazmaya...ALLAH kimseyi iki arada bırakmasın arkadaşım..çok zor bir durum..

• Online oyun için Pc, tek kişilik veya çoklu oyunlar için konsol... Ama ben Pc derim genede tabi upgrade olayları baya kastırıyo ama değiyor bence... Konsol bana göre gelip geçici...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aakın

walla verdiğin seçeneklerde pc olayını ben geçtim yani ilk başta pc yi eledim...fakat çok kararsız kaldım ps2 mi ps3 mü buraya yazmaya...ALLAH kimseyi iki arada bırakmasın arkadaşım..çok zor bir durum..

Yaw ps2 almakta ne var, o kadar ucuzladı ki, sen önce bi PS2'yi al hele, sonra PS3'ü düşünürsün

• ps2 alma ps3 alma pc alma xbox 360 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

Simulasyon,strateji,fps,mmorpg için PC.

Diğerleri için tabiki de konsol.

+3456789009876543

bilgisayardaki medal of honor ın tüm serilerinden çok zevk aldım.fakat ps2 hüsranla karşılaştım oynanabilirlik çok kötü mouse gibi net dönüşler yapamıyosunuz buda benim canımı sıktı.
    sims oyunu biliyosunuzdur umarım ben bu oyunu bilgisayarda baya oynadım sonra ps2 ye aldım yine hüsran güzel değil
  • ya bir de ps2 de fanatigi olunan bir kaç oyun var cok begenilen neyse aldım oyunları hepsi aynı abi elinde bıcak kılıc vb bişi var sürekli gelen adamları öldürüp içinden cıkan ruhları topluyosun bu ne gyik iştir bre
    aynı oyundan 20 tane var ve bunların 3 4 tanesi ne super deniliyor hani birini sevdin de diğer 3 ü aynı be

ama artık bilgisayar ekrank kartı ram vb muhabbetinden de sıkıldım ondan ben de cevap olarak sana

konsol ya da pc değil

xbox360 diyorum
  • konsol daha keyifli fakat age of empires tarzı strateji oyunları elbetteki pc de
  • iş için bilgisayarını oyun için konsolunu kullanacaksın bu kadar basit
  • kolsolun yeri ayrı pc nin yeri ayrı ben 8-9 senedır pc kullanıcısıyım 4-5 aydırda ps2 ım var pc dede oyun oynaması çok keyifli kendie göre keyifleri var pc başında birşeylerle uğraşmak ayrı zevk ama ps2 karşısındada büyük ekranda özellkle 2 kişiyle oynanan oyunlar ayrı bir zevk veriyor ikiisndende bulunmalı bence...ama sırf oyun oynamak için alıcaksan konsolu tavsiye ederim
  • ikiside oyuna göre değişio ben çoğu oyunu konsolda oynuom ama bazı oyunlar konsolda oynanmıo pc'de oynuom
  • 2si arasinda en cok kullandigim konsol ama internet ve strateji birde fps tarzi otomatik nisan alamadigim oyunlarda splinter cell ornegin pcyi tercih ediyorum oteki turlu deli ediyor beni ayrica konsol hem ekonomik hem pcye gore daha uzun omurlu bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Bu başlığı "Konsol Bölümü"ne açtığına göre genel olarak cevaplar konsoldan yöne olacaktır.

PC'de oyun oynamak zahmetli bir iştir, sürekli donanımını güncel tutman gerekir. Güncel tutmak demekse para demektir. Yani çok paran varsa PC oyunculuğunu alternatif olarak düşünebilirsin.

Bana sorarsan PS3 al derim, oyunlardan alacağın grafik PC'lerdekiler kadar kaliteli olacaktır. Hemde bu kaliteyi upgradeye tonla para dökmeden yaşarsın. Yatağıma uzanıp, gamepad ile oyun oynamanın keyfini hiçbirşeye değişmem

BİR ŞEYİ ATLADIN PCLER KADAR KALİTELİ OLACAKTIR DEMİŞSİN BENCE ŞU ANKİ PCLERDEN KAT KAT ÜSTÜN ÇÜNKÜ PS3 ŞU AN GÜCÜNÜN %20 SİNİ KULLANDIĞI HALDE PC DEN KAT KAT ÜSTÜN BEN BUNU CARBONDA NET BİR ŞEKİLDE GÖRDÜM CARBONU PC İMDE FULL AYARDA OYNATIYORUM DAHA PS 3 ÜMÜN YANINA BİLE YAKLAŞAMIYOR BİRDE İKİ KİŞİLİK SPLİT SCREEN YAPIYORUM ÜSTTE 8 ARABA ALTTA 8 ARABA YAĞMUR YAĞIYOR YOLDA OLUŞAN SU BİRİKİNTİLERİNİN ÜSTÜNE YAĞMUR DAMLALARI DÜŞÜYOR GRAFİKLERDE EN KÜÇÜK BİR DÜŞME YADA YAVAŞLAMA OLMUYOR SEN EN GÜÇLÜ PC İNDE BİLE BU KADAR PERFORMANS ALAMAZSIN ALSAN BİLE SADECE 1 EKRAN KARTINA 1000 DOLAR VERMEK ZORUNDA KALIYORSUN BENİM DEDİĞİM SİSTEM YANİ PS3 SADECE 600 DOLAR HEMDE BÜTÜN DONANIM MEVCUT O YÜZDEN UZUNCA BİR ZAMAN PC GRAFİK OLARAK KONSOLLARI(PS3 VS XBOX360) GEÇEMEZ O KADAR...............................

• Arkadaşlar ben yaklaşık bir yıl önce ps2 aldım. Ancak memnun kalmadım. Şöyleki; görüntülerden falan çok memnunum. Konsol orjinal chip falan taktırmadım. İcabında 100 YTL ye orijinal cd ler aldım oynamaya çalıştım. Ancak Pc den aldığım tadı alamadım. Hatta direksiyon takımı Guncon2 bile aldım. Anlıyacağınız harcadığım paraları toplasaydım son model bir pc alabilirdim. Şu an elimde eski bir Pc var, sırf ps2 den umduğumu bulamadığım için paraya kıyıp pc almayı düşünüyorum.
    Sorun şu arkadaşlar özellikle mause kullanmaya alışık olduğum için hedefli oyunlarda ps2 yi kullanamıyorum. İstediğim hassasiyeti vermiyor. Dar çevremden sordum soruşturdum çözümü yok diyorlar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz , ne yapmalıyım. Lütfen bilgilerinizi paylaşın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: awolcd

Arkadaşlar ben yaklaşık bir yıl önce ps2 aldım. Ancak memnun kalmadım. Şöyleki; görüntülerden falan çok memnunum. Konsol orjinal chip falan taktırmadım. İcabında 100 YTL ye orijinal cd ler aldım oynamaya çalıştım. Ancak Pc den aldığım tadı alamadım. Hatta direksiyon takımı Guncon2 bile aldım. Anlıyacağınız harcadığım paraları toplasaydım son model bir pc alabilirdim. Şu an elimde eski bir Pc var, sırf ps2 den umduğumu bulamadığım için paraya kıyıp pc almayı düşünüyorum.
    Sorun şu arkadaşlar özellikle mause kullanmaya alışık olduğum için hedefli oyunlarda ps2 yi kullanamıyorum. İstediğim hassasiyeti vermiyor. Dar çevremden sordum soruşturdum çözümü yok diyorlar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz , ne yapmalıyım. Lütfen bilgilerinizi paylaşın.

çözümü war çünkü ps2 için mouse war. ayrıca joystickde oynamanın tadı başka bence.. pc'de mgs gibi bi oyunu mouse, klavyeyle oynasan ne kadar zevk verirdi yada oynanış ne kadar kolay olurdu acaba.. bence hiç tadı olmazdı. yada ben öyle alıştığım için bilemiyorum ama ps2 iyidr ya yine..

• quote:

Arkadaşlar ben yaklaşık bir yıl önce ps2 aldım. Ancak memnun kalmadım. Şöyleki; görüntülerden falan çok memnunum. Konsol orjinal chip falan taktırmadım. İcabında 100 YTL ye orijinal cd ler aldım oynamaya çalıştım. Ancak Pc den aldığım tadı alamadım. Hatta direksiyon takımı Guncon2 bile aldım. Anlıyacağınız harcadığım paraları toplasaydım son model bir pc alabilirdim. Şu an elimde eski bir Pc var, sırf ps2 den umduğumu bulamadığım için paraya kıyıp pc almayı düşünüyorum.

ilk kez böle düşünen birini görüom

• quote:

çok haklısın aynı sorun bendede var

oyüzden hem pc hem ps kullanıyorum

birbirlerini tamamlıyorlar
  • Ben de sordum ama Ps1 için mouse var ps2 için sadece Almanyada klavye mouse var dediler. Eğer Ps2 için mouse var ise nerden bulabilirim. Şu an Ankara' da oturuyorum. Şimdiden teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: eraykalkan

quote:

çözümü war çünkü ps2 için mouse war. ayrıca joystickde oynamanın tadı başka bence.. pc'de mgs gibi bi oyunu mouse, klavyeyle oynasan ne kadar zevk verirdi yada oynanış ne kadar kolay olurdu acaba.. bence hiç tadı olmazdı. yada ben öyle alıştığım için bilemiyorum ama ps2 iyidr ya yine..

• Açıkçası her iki tarafında zevki bambaşkadır.Bu senin maddi gücüne bağlı birşey.Sonuçta her zaman paranın karşılığında mutlu olursun.

Kendimden örnek vermek gerekirse hem konsol hem PC yi bi arada götürmek tercihim.Msla şu an Xbox360 almak istiorum.Seneye'de PS3 almak istiyorum.Ama bu 8800 GTX almayacağım anlamına gelmez.Ayrıca her zmn mouse klavye ikilisi her gamepad'ten iyidir bence.Ama şu anda tek bir tercih yapıcam diyorsan Xbox360 al hem PC oyunlarının çoğu geliyor hemde exclusive oyunları çok kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solid_Snake -- 5 Şubat 2007; 17:25:06 >
  • Arkadaşlar evet konsolda oyun oynamak zevkli ama pc de oyun oynamak çok daha farklı ve güzel. konsollarda 2 kişi olunca dövüş oyunları-futbol oyunları-splitscreen yarış oyunları çok güzel oluyor ve tadından yenmiyor .Ona bişi diyemem ama bir cod2 yi veya ne biliyim bi cs yi veya bir fps oyununu pc de oynamak gibiside yok..
  • kısacası ps 2 nın tadı başkaaaa pc nıın tadı başka....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.