Şimdi Ara

Konsolmu Bilgisayarmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesajı yazan 5 gündür ortalıkta yok.Birileri geliyor bir konu açıyor ondan sonra bir daha uğramıyor.İşi olan konu açmasın o zaman.Madem bu kadar acildi arkadaş 5 gündür nerede? 3 günde bir aynı konular başka başka isimler tarafından açılıyor biraz arama motorunu kullanmayı öğrensinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 5 Şubat 2007; 18:50:43 >
  • ps2 yi değişmem pcde bi saat oyun yüklüyosun
  • valla bende 2 senedir hem bilgisayar var hem de ps2 var
    PC de en son dark messiah of Might and Magic i bitirdim, ps2 de ise God of War. Ve haftada birkaç saat Battlefield2 oynarım.

ve az önce bilgisayarımı sattım :) core2 duolu, X800 lü 1gb memoryli bir sistem.

neden mi?

kısca şöyle. PS2 başında 4 saat otutursanız 4 saat oyun oynarsınız.
    Bilgisayar başında 4 saat otutursanız 3 saat oyun oynayabilirsiniz. Çünkü bilgisayardan iyi anlıyorsanız her zaman yapılacak upgradeler ve updateler vardır. yeni sürücüler, yok mikrofon sesi ayarları, yeni sistemler, yeni ramler, aman ramler uyumsuzmuş. dur şu oyunda makinam 8x antialising kaldırıyordu, oyuna girmeden önce control center dan yüklememişim. çıkıp yeniden açayım. yok efendim, oyunu kurdum da, updateini kurmadım o yuzden bilmem ne menusu çalışmıyor. Mesela DArk messiah of Might and Magic de "steam i unistall edince konuşan adamların sesi gitti. :) netten aradım nedeni oymuş. geri steam yükledim. Sonra inventory de aletller takılı kaldı filan. filan.

halbuki Guitar Hero 2 oyununu ilk defa ps2 ye koydum ve eşimle 3 saat oynadık. şimdi ne demeli?

oyun için konsol benim tercihimdir çünkü ben oyun oynamak istiyorum, salak salak dertlerle uğraşmak değil....

tabi bu seçim meselesidir her zaman. Mesela Half Life 2 yi oynamak istiyordum 1 senedir.

ilk başta save i çalışmayan bir versiyon buldum.
    Sonra ai disabled hatası veren bir sürüm buldum. Saveler çalışıyordu. Neyse ai disabled problemini nette kısa bir aramadan sonra çözdüm. Grafikler muhteşemdi, bu sefer de SHIFT koşma tuşu çalışmıyordu!!!!! koşamadım. tabi hasta etti beni. Bizim oyuncuya gittim, on da şu Starforce koruması var ya onu kullnana bir sürüm varmış. Bi de onla uğraşmak istemedim. Zaten ben oyunu stres atmak için oynuyorum. Ama stres atmak için yaşadığım bu sıkıntılar yüzünden zararına satıyorum makinayı.

AMa hala sözümden dönmedim. X360 aldığımda HL2 yi oynuycam :)

şimdi 1 sene kadar ps2 ile gidicem. MS türkiyeye girince de muhtemelen 360 sahibi olucam. Bu benim yaklaşımım işte....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodenstock -- 6 Şubat 2007; 12:35:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rodenstock
    ilk başta save i çalışmayan bir versiyon buldum.
    Sonra ai disabled hatası veren bir sürüm buldum. Saveler çalışıyordu. Neyse ai disabled problemini nette kısa bir aramadan sonra çözdüm. Grafikler muhteşemdi, bu sefer de SHIFT koşma tuşu çalışmıyordu!!!!! koşamadım. tabi hasta etti beni. Bizim oyuncuya gittim, on da şu Starforce koruması var ya onu kullnana bir sürüm varmış. Bi de onla uğraşmak istemedim. Zaten ben oyunu stres atmak için oynuyorum. Ama stres atmak için yaşadığım bu sıkıntılar yüzünden zararına satıyorum makinayı.

AMa hala sözümden dönmedim. X360 aldığımda HL2 yi oynuycam :)

şimdi 1 sene kadar ps2 ile gidicem. MS türkiyeye girince de muhtemelen 360 sahibi olucam. Bu benim yaklaşımım işte....

1) Ne o yoksa sen orijinal oyun kullanmıyor musun?
    2) MS'in X360 getirmesini beklersen çok beklersin bence, alacaksan tam zamanı şu anda.
    3) Gerçekten de konsolda oyun oynamanın zevki bir başka.

• Konsol oyunları daha kaliteli ve eğlenceli.
  • Arkadaşlar, dün gittim son bir umutla nascar 06 oyununu aldım ps2 de oynadım. Açıkcası hiç memnun olmadım. Benim eski pentium II de bile nascar oyunum vardı, daha iyiydi. Şimdi Ps2 yi satmayı düşünüyorum. Orjinal inanın toplamda iki saat dahi kullanmamışımdır. Nisan 2006 da almıştım. Yanında 8 adet orjinal kullanılmamış oyun var. D&R dan almıştım. Hepsini satmaya karar verdim. Ankarada ikamet ediyorum. Sizce kaça satmalıyım, isteklisi varsa da irtibat kurabilir. Ben Pc almaya karar verdim açıkcası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: awolcd

Arkadaşlar, dün gittim son bir umutla nascar 06 oyununu aldım ps2 de oynadım. Açıkcası hiç memnun olmadım. Benim eski pentium II de bile nascar oyunum vardı, daha iyiydi. Şimdi Ps2 yi satmayı düşünüyorum. Orjinal inanın toplamda iki saat dahi kullanmamışımdır. Nisan 2006 da almıştım. Yanında 8 adet orjinal kullanılmamış oyun var. D&R dan almıştım. Hepsini satmaya karar verdim. Ankarada ikamet ediyorum. Sizce kaça satmalıyım, isteklisi varsa da irtibat kurabilir. Ben Pc almaya karar verdim açıkcası.

Nascar oyununa bakarak ps2yimi eleştiriyorsun .Git bir god od war falan oyna veya yarış seviyorsan gt falan.Grafiğe takmış durumdaysan o bilgisayarına alacağın iyi bir ekran kartı parası ile xbox 360 veya ps3 alabilirsin diğer parçaların parasıda sana kalır.Konsollar yine eskiyecek diyorsan o ekran kartıda eskiyecek ve oyunları çalıştıramaz duruma gelecek ama konsollar her zaman oyunlarını full hızda çalıştıracak.

• tabiki ps
  • Konsoldan vazgeçme alırsanda ps2 falan al(ps3'de olabiilir. Sana kalmış.) Oynamak çok eğlenceli.
  • Vay beeee :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HORT
    bir an ps2 mi ps3 mü alıyım diyince ne diyor bu kafası güzel, oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 27 Ocak 2015; 23:22:55 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.