Şimdi Ara

Konsolmu Bilgisayarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce bilgisayarda oyun oynamak mı yoksa playstationda mı oyun oynamak daha keyifli?
    PS2 fiyatları bu kadar düşmüşken PS2 mi yoksa PS3 mü nedersiniz
    Bilgisayarmı
    PS2 mi
    PS3 mü
    ?

• Bu başlığı "Konsol Bölümü"ne açtığına göre genel olarak cevaplar konsoldan yöne olacaktır.

PC'de oyun oynamak zahmetli bir iştir, sürekli donanımını güncel tutman gerekir. Güncel tutmak demekse para demektir. Yani çok paran varsa PC oyunculuğunu alternatif olarak düşünebilirsin.

Bana sorarsan PS3 al derim, oyunlardan alacağın grafik PC'lerdekiler kadar kaliteli olacaktır. Hemde bu kaliteyi upgradeye tonla para dökmeden yaşarsın. Yatağıma uzanıp, gamepad ile oyun oynamanın keyfini hiçbirşeye değişmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 1 Şubat 2007; 1:20:03 >
  • ama şimdi dx10 kartlar çıkıyor en az ps3 kadar kaliteli olacak bu pc oyunları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AltınYumruk

ama şimdi dx10 kartlar çıkıyor en az ps3 kadar kaliteli olacak bu pc oyunları.

Şu 700 küsür dolar olan Geforce 8 serisi kartlardan bahsediyorsun değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

Orjinalden alıntı: AltınYumruk

ama şimdi dx10 kartlar çıkıyor en az ps3 kadar kaliteli olacak bu pc oyunları.

Şu 700 küsür dolar olan Geforce 8 serisi kartlardan bahsediyorsun değil mi?

ama 1 ay sonra filan orta sınıf dx10 kartlar çıkıcak.yani nasıl dx9 ların 100ytlliğide varsa 700ytl liğide varsa dx10 çıkıcak artık dx10 ların 100ytl den 1000ytl gibi olur.

birde benim imzamdaki sistemim var öle oyun oynamıyorum ps2 de oynuyorum bütün oyunları.Bence ps3 derim ben ama ps3 ede kopya cd bulman zor olacak ve kopya oyun bile 50 ytl olur.sebepler;

zaten bd(blueray) disklerin boşu 35ytl.ve bd-rw yazıcı lar ise 1milyar 300ytl.ki bu bd yazıcılarıda her cdci alamaz hatta 30 cd ciden 1 inde zor olur.Olsa bile oyunları en az 50 ytl olur.(nasıl bugün bir tane ps2 dvd boş cd 1ytl,oyunları 10ytl ise)Birde şunu unuttum zaten chipleride en az 100ytl olur 100ytl yede çip taktırman gerekecek.Eğer ''maddi durumum iyi,ben bu oyunlara bu kadar para ayırabilirim'' diyorsan o başka.O zaman dünyanın en eğlenceli oyun konsolu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 1 Şubat 2007; 1:52:03 >

• Konsolda daha zevkli
  • ben bazen şole dusunuyorum pc de korsan oyunlar 5 ytl dvd olarak ps2 de dvd 10 ytl 5 e de bulunur herhalde ama benim aldıgım yerde 10 ytl bide ps3 u dusunelim size gor kunuşuyorum ps3 korsan oyunları 45-50 ytl olur diyosunuz pc de korsan oyun kaç para 1 dvd 5 ytl hadi şuan yok ama 4 dvd lik oyunlar bile cıksa ki şuan daha ole oyunlareı bırak 1 dvd yetiyo geneline ps3 çıksa korsan oyunlar 45-50 ytl pc 1 dvd 5 ytl pc de parca almak gerekse bile sizce oyunların fiyatları bu zararı karşılamaz mı?

veya ps3 de parça alımak yok sizce oyunların parası bunu deiştirmez mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    2 ay önce açıldı
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaldı ki ps3de kopya oyun değil kopya iso olacak.Bluraye oyun yazma olayı olmayacak.Geniş bir hard alıp aynı psp gibi oynanacak oyunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Kaldı ki ps3de kopya oyun değil kopya iso olacak.Bluraye oyun yazma olayı olmayacak.Geniş bir hard alıp aynı psp gibi oynanacak oyunlar.

o zaman artık 5-50 gb arası oyunları netten nası cekcez 256 kb ile keşke cd satıcalı oyunları indirip satın almak istedigimizdede 5-10 ytl arası olsa hdd yi cd satan yere goturup yukletsen guzel olurdu
  • ben 2 günde ps2 oyunu indiriyorum 2,0gb lik
    (256 sınırsız)

tabi pc bütün gün açık.

Birde birşey söyleyeyim.

Sınırlı adsl kullananlar için bu geçerli olamaz.
  • KONSOL

Bu arada TT Mart ta indirime gidiyormuş kotasızda hadi hayırlısı yine fahiş olacak ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 1 Şubat 2007; 4:12:05 >
  • tabiki konsol...
  • Arkadaşlar PC 'nin asıl amacı oyun değildir , Oyun konsollarının asıl amacı ise Oyun oynatmaktır...

''Oyun Konsolunda Oynanır.''
  • Strateji için PC
    Action için konsol
  • Simulasyon,strateji,fps,mmorpg için PC.

Diğerleri için tabiki de konsol.
  • ya pc de oynamak bi keyifli konsolda oynamak bi keyifli ama ben genelde konsolda oynuyorum futbol oyunları konsolda da çok sarıyoo
  • Bi defa aynı pc'de yanyana iki kişi oynayamıyosun, ama konsol'da 4 kişi bile oynuyo bazı oyunlarda
  • şu bi gerçek 6 sene sorunsuz oyun oynamanın tek zevki konsol pc de her geçengün yeni parça çıkıyor ve bu teknolojiye ayak uydurmak zor oluyor o yüzden konsol
  • pc'de oynancak oyunların yeri ayrı konsoldakilerin ayrı. mesela bi PES'in, MGS'nin, Resident Evil'in zevki bilgisayarda çıkmaz.. bunların tadı konsolda bence. online oyunlar wow, ko, uo fln için mecburen PC zaten. ama ben paso oyun oynarım diyenler için konsol
  • grafik, donanım bir yana ben joystick ile tv karşısında oyun oynamakdan daha çok zevk alıyorum bu yüzden konsolda oynamak daha zevkli geliyo bana
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.