Şimdi Ara

KonsolOyun Bakırköy Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatıcam ;

Ben PS4 Oyunlarını kutulu alıp satmadan önce daha 1 hafta oluyor neyse önce PS4 konsolunu almıştım ,

Elimde oyun yoktu ve Konsol oyuna gittim

İlk önce PS4 konsolu için 1.5 hafta oyaladılar ,

Oyun için oraya gittim Killzone Shadow Fall verdiler , türçe dediler oyun NSTC çıktı ,

Neyse öyle bitirdik oyun yok ellerinde parayı iade etmedilerde , gittim , BF4 pal istedim NSTC vermiş yine kutuyu açtıktan sonra DLC'ler çıkmadı ,

Değiştirmedi ilk başta ısrar edince AC4 verdi ,

PSN'de dlcler gözükmedi Premium alamadım , gittim tekrar AC4 istedim bana bir kağıt ve kod verdi , bunu girip yükselteceksin dedi , fakat Diskide gerekiyormuş bende yırttım attım kağıdı , bidahada uğramam ölsem bile.

Sizde böyle uğraşmamak için uğramayın bu kadar yaygın ağızlı müşteri ağırlıyorlar 1 lafı 2. sini tutmuyor.

Acayip üçkağıtçılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 28 Ocak 2014; 14:36:03 >

• Konu başlığını görünce burası hakkında fikir almak istiyorsun sandım hemen ne kadar sahtekar olduklarını anlatacaktım ki sen zaten deneyimlemişsin.Bu adamlara para kazandırmayın daha önce de forumda bir arkadaş burada Xbox One ile ilgili bir problem yaşamıştı.Ben de defalarca telefon ile sorduğum oyun fiyatının 10-20 lira üstünde olduğunu öğrendim gidince.Daha fazla ileri gitmek istemiyorum ama denecek şey çok bu heriflere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Konu başlığını görünce burası hakkında fikir almak istiyorsun sandım hemen ne kadar sahtekar olduklarını anlatacaktım ki sen zaten deneyimlemişsin.Bu adamlara para kazandırmayın daha önce de forumda bir arkadaş burada Xbox One ile ilgili bir problem yaşamıştı.Ben de defalarca telefon ile sorduğum oyun fiyatının 10-20 lira üstünde olduğunu öğrendim gidince.Daha fazla ileri gitmek istemiyorum ama denecek şey çok bu heriflere...

Bakırköyde birde psoyunu varmış dükkan. Siteside varmış psoyunu.com diye. Orası hakkında da tecrübe veya bilginiz var mı? Oyunların ps4 için 135 tl olduğu söyleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PSOyunu güvenilirdir foruma 135 TL fiyat veriyor tüm oyunlarımı oradan alıyorum..
  • Psoyunu oldukca güvenilir zaten ıkıncı elde psoyununa ait konuda var herkes ordan alıyor
  • Konsoloyun dan herkes aynı şeyleri yaşıyor hem kazık hem ne yaptıkları bellı degıl yalan dolan uzerınden rant saglamaya calsıyorlar ordan 2 kere alısverısım oldu ıkısındede pişman olsum

• quote:

PSOyunu güvenilirdir foruma 135 TL fiyat veriyor tüm oyunlarımı oradan alıyorum..

Bugün bana fifa 14 ps4 için 139 tl dedi. Sanırım zam gelmiş...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sea_wolf

quote:

PSOyunu güvenilirdir foruma 135 TL fiyat veriyor tüm oyunlarımı oradan alıyorum..

Geçen hafta 135'ti hocam 140'a çıkmış olabilir kurlar nedeniyle vs.
  • quote:

quote:

tam emin değilim ama dh forumdan olduğunu söyleyince indirim yapıyorlar sanırım
  • bende konsoloyundan 1 sene önce far cry 3 almıştım 0 diye 120 liraya. kutuyu açınca anladım tabi. kitapçıklar falan baya kötü durumdaydı. kutusu bile kırıktı. zaten jelatinin de sonradan takıldığı belliydi. sakın uğramayın!
    psoyununa zam geldi mi bir bilgim yok. ama gelmiştir herhalde.
  • Bi tanede kadıköyde var dükkan ismini vermek istemiyorum. Ps4'ü 2.200 TL lere satıyordu facebook sayfasında biri "bu fiyat çok değil mi ayıp" yazmış, bunlarda "keşke daha ucuz olabilse" yazmışlar. Samimiyetsizlik ve fırsatçılığa bakarmısınız. Yurtdışı cihazları 1800 -1900'e satan fırsatçı esnaf. İllaki herşeyden %300 kar edicekler yoksa yapmazlar. Hepsi batsın zerre acımam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

quote:

Donanım habere özel fiyat 139 tl imiş...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

quote:

Donanım habere özel fiyat 139 tl imiş...

normalde 145 donanım habere 139 psoyununda fıyatlar en iyisi feza da 160 sirkecide 155

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.