Şimdi Ara

Konsolsepeti.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun , ps3 , wii kiralayabildiğimiz online bir site arkadaşlar.Ben de internette tesadüf eseri buldum bu siteyi.Sipariş vermedim hizmet koşulları nasıl bilmiyorum ama herkes için faydalı olabileceğini düşündüğüm için paylaşayım dedim.

Fazla uzatmadan ;www.konsolsepeti.com

Umarım ihtiyacı olan arkadaşlara faydalı olur...

• GOW3 çıktığında forumda birisi konsol ve oyunu bir haftalığına kiralamak istiyordu..öyle arkadaşlar için süper bir fırsat bence..
  • Ps3 cafelerde kiralıyor diye biliyorum ben.Yani en azından bizim burda öyle.Güzel site fakat, kira işi, alırken güzel ama verirken çok koyuyo adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Ps3 cafelerde kiralıyor diye biliyorum ben.Yani en azından bizim burda öyle.Güzel site fakat, kira işi, alırken güzel ama verirken çok koyuyo adama.

Ayrıca sitede oyun çeşitliliği çok düşünen arkadaşlar için güzel fırsat
  • faydalı bir sistem...
  • buranın adresi varmıdır kendimiz gidip alsak süresi bitince geri götürsek
  • Fiyat iyi değil bence.

Günlük: 7,90TL
    Haftalık: 9,90TL

en azından oyunların günlük fiyatını biraz daha hafifletebilirlerdi..

Yani misal arkadaşlarım bizde toplanacak ama 1 günlük oyun almak istiyorum yani aldığım oyun bende 1 hafta kalsa bir işime yaramayacak,arada 2tl fark var 1 haftaya göre.Halbuki günlük fiyatı 5tl yapsalar 2-3 tane alırdım.(örnek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suspect.TWT -- 25 Mayıs 2010; 13:49:03 >
  • bence haftasonu paketlerı gayet guzel adamlar güzel düşünmüşler
  • Bende yeni gördüm. Acaba oyunu elden alabiliyor muyuz? valla eğer öyleyse süper olur benim için. Mekanı kadıköymüş.
  • X360 ta olsa güzel olurdu valla bu bahaneyle konsol almaktan bile vazgeçerdim
  • Birazdan arıyorum.sorayim bakayim.

Teli açan olmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlayer00 -- 25 Mayıs 2010; 15:27:29 >
  • Geçiniz.
  • xbox ta olsaymış keşke, alan wake oynamak için xbox almak istemiyorum:):)
  • Umarım işim düşmez
  • İlginç bir site ayrıca çok güzel bir uygulama oyun kira fiyatları haftalık olarak uygun geldi. Her oyunu satın almak veya fark vererek takas yapmak yerine arasıra buradan kiralayıp oynamak daha mantıklı gibi görünüyor. Eğer sistem iyi işliyorsa gayet güzel.
    Bilgilendirme için teşekkürler.
  • single oyunlar için kıyak uygulama platium kasanlar için felan
  • Merhaba arkadaşlar,

Konsolsepeti.com ile ilgili tüm isteklerinizi ve şikayetlerinizi bana iletebilirsiniz.

Bazı konulara ise açıklık getireyim. Oyunları Hasanpaşa'daki (kadıköy evlendirme dairesinin karşısındaki sokak) ofisimizden temin edebilirsiniz.

Teslimatların yoğun olduğu günlerde sabit telefondan cevap veremeyebiliyoruz ancak bu sebeple giriş sayfasına destek hattı olarak bir cep numarası koyduk, bu numaradan her zaman arayıp dilediğiniz soruları sorabilirsiniz.

Teslimatlar gün içinde motorlu kuryemiz tarafından yapılıyor, birgün önceden verdiğiniz siparişlerinizi istediğiniz saatte elinize ulaştırabiliriz, akşam saat 8'e kadar verilen siparişleriniz, yine aynı gün elinizde olur. (akşam 8 sonrası için yine de arama yapabilirsiniz, ofiste olmamız durumunda siparişlerinizi yine aynı akşam-gece ulaştırmaya çalışacağız.)

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.