Şimdi Ara

KontörÜn Gİtmeden Mesaj Yolla(mors Alfabesİ) %100 DenenmİŞtİr..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

Bu program, telefonun yaptığı çağrıları harf olarak kodluyor ve karşıda decode yaparak harfe dönüştürüyor, karşı tarafın telefonunda göndericinin telefonundan yapılan çağrılar harflere dönüştürülüyor ve ekranda mesaj olarak çıkıyor.Göndericinin telefonu her harf için ayrı uzunluklarda çağrılar atıyor..

EVET ARKADAŞLAR KONTÜRÜNÜZ GİTMEDEN BAŞKA Bİ ARKADAŞINIZA MESAJ ATABİLİYORSUNUZ BU VERECEĞİM PROGRAM SAYESİNDE NASILMI?ÖNCELİKLE BU PROGRAMIN KARŞI TARAFTADA OLMASI LAZIM (TELEFONUNDA YÜKLÜ OLMASI LAZIM YOKSA KODLARI YANİ HARFLERİ GÖREMEZ)PROGRAMI AÇIP MESAJINIZI YAZIYORSUNUZ TAMAM DEDİKTEN SONRA GÖNDERECEĞİNİZ NUMARAYI GİRİYORSUNUZ TAMAM DİYİP SEND(GÖNDER)DİYORSUNUZ TELEFONUNUZ KARŞI TARAFI ARAMAYA BAŞLIYOR(NOT:KARŞI TARAF TLF AÇMAMALI YOKSA KONTÜRÜNÜZ GİDER)Bİ NEVİ MORS ALFABESİ GİBİ ÇAĞRIYLA MESAJ GÖNDERİYOR BİZZAT KNDİM DENEDİM MESAFE ÖNEMLİ DEĞİL..

http://download2.getjar.com/downloads/web/pub/5183/TDIALER31.sis
    Uyumlu telefonlar: Nokia 3230, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, N70, N72
    SEE YOU LATER........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adman -- 7 Ağustos 2007; 9:15:18 >

• way babaan anaan kemiğüne!!

tabi programın illa karşı tarafta olması lazım hatta arka planda bile açık olması lazım anladığım kadarıyla
    eyw paylaşım için
  • ben burda değildim ve döndüm artık hep böyle paylaşımlar yapacağım ama bence güzel program.
  • yeni 1 kullanıcı adıyla kaydolmuşsun galiba mesaj sayın daha 9
  • Evet. Daha önce de duymuştum bu programı fakat denemek bir türlü nasip olmadı.
    Özellikle mors alfabesi tabanlı mesaj gönderimi fikri çok güzel.
    Yalnız karşıdaki kişi mesaj geldiğini anlamaz da telefonu açarsa o zaman ne oluyor onu merak ediyorum
  • kapat! diyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.