Şimdi Ara

Kontratlı Mobil İnternet Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell bireysel faturalı hat sahibiyim. Şu anda ilk 3 ay indirimli 1gb internet paketi kullanıyorum. 3 ay dolmak üzere ve herhangi bir taahhütüm olmadığı için tarifemi değiştirmek istiyorum. Ancak mobil internet için herhangi bir kampanya vs. göremedim turkcell web sitesinde..
    Turkcell'den başka bir operatöre geçmek istemiyorum malum 3g hızından memnunum.. Bu yüzden 12 ay kontratlı falan kullanabileceğimiz bir kampanya, tarife var mıdır? Sözün özü uzun vadede indirimli internet kullanmak mümkün müdür?

• Genç Vınn var .
    Yaşı 25'in altında bir yakınınızla beraber en yakın tim'den alabilirsiniz.
    4GB 29TL aşım riski yok,kota bitince hız 5kbps'ye düşüyor. (FATURALI YENİ DATA HATTI İLE.)
    Yeni hat almadan geçebilmek için bilgi alın bir daha yeni hat vergisi ödemezsiniz.
    Bende aynı özellikte KAMU VINN var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 6 Mayıs 2012; 12:36:09 >
  • Hocam sen beni yanlış anladın sanırım ben vınn istemiyorum ki. Telefonda kullanmak için sormuştum mobil internet paketi diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeP_SiLeNCe

Turkcell bireysel faturalı hat sahibiyim. Şu anda ilk 3 ay indirimli 1gb internet paketi kullanıyorum. 3 ay dolmak üzere ve herhangi bir taahhütüm olmadığı için tarifemi değiştirmek istiyorum. Ancak mobil internet için herhangi bir kampanya vs. göremedim turkcell web sitesinde..
    Turkcell'den başka bir operatöre geçmek istemiyorum malum 3g hızından memnunum.. Bu yüzden 12 ay kontratlı falan kullanabileceğimiz bir kampanya, tarife var mıdır? Sözün özü uzun vadede indirimli internet kullanmak mümkün müdür?

1 GB için ne kadar veriyorsunuz?
  • 12 ay taahütle full paket alın 59 tl 1000dk+1000sms+1gb internet
  • faturalı hatla nete girmek sakat iş tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

12 ay taahütle full paket alın 59 tl 1000dk+1000sms+1gb internet

Bu kampanya sanırım sona ermiş ben turkcell sitesinden göremedim. Varsa linkini gönderebilir misiniz?
  • quote:

quote:

Bu kampanya sanırım sona ermiş ben turkcell sitesinden göremedim. Varsa linkini gönderebilir misiniz?

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/yeniturkcellilereozel/Faturali-Full.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ucuza internet yok hocam bende cok arastirdim.

avea'da 2 gb'tan sonra 128 kb ile sinirsiz net var.

turkcellden sinirsiz internet yakindir avea'daki gibi.

ipad'te yaptigi sinirsiz internete benzer bir sey yaparlar diye bekliyorum yakin zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

quote:

quote:

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/yeniturkcellilereozel/Faturali-Full.aspx

En mantıklısı bu geldi ve aldım.. tavsiye için teşekkürler..

• Mobilde En düşük Hız 256 kbps olsun... Hep Destek Tam destek.... Katılımlarınızı bekliyoruz önemli bir konu sonuç almamız yakındır link aşağıda

http://resim.donanimhaber.com/m_63698700/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63698700
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.