Meraba arkadaşlar php de kontrol panelli ilan verme sistemi yapmam lazımda yardımcı olur musunuz?
yardımıcı olalım nesine olalım ?
aksoydesign
kullanıcısına yanıt
Şöyleki bir web sitesi yapabilirim ama kontrol panelini yapamam vey @aksoydesign a bir veri tabanı yarım ama web sitesine çekemem bu gibi konularda mesela :(
phpden nekadar anlıyorsun ? çalışman buna bağlı olacaktır.
dediklerinden ben birşey anlamadığını seziyorum ya da üşengeçlik var.
websitesi yapmak html kodlarını yan yana getirmek değidlir. onu herkes yapabiliri. 4 saat zaman ayırsa bilmeyen brisi bile yapabilr.
admin paneli şart olan bir site ise yapmasan o sitenin ne anlamı kalır. ayrıca websitesi yapabilirim dedin php mi yapacaksın ?
Veritabanı yarım demişsin anlamadım. nasıl çekemiyorsun ?
aksoydesign
kullanıcısına yanıt
php den az ama genede anlıyorum.Admin paneli olmazsa olmaz tabi ama mantıgını kavrayamadım ben okuldaki hoca anlatamadı.php de yapacagım ewet benim sadece istedim sizden programlar sayesinde pc lere baglanıp takıldım yerde yardımcı olmanız ve admin paneli yapımını göstererek ön ayak olmanız...
1.si ben sana herşekilde yardımcı olurum ancak zamanım oldukça. ve bilgisayar bağlantısı konusunda okadar zamanımım olacağını sanmıorum.
admin panel mantığında birşey yok. aynı kullanıcı giriş mantığı gibi bir tablo oluştur yonetici diye id değeri kullanıcı adı şifre stunları oluştur.
aynı üye girşi mantığından yola çıkarak giriş sistemini tamamla.
yönetici yi session ile çereze al ve hersayfanaın başına sonuna
if$_SESSİON['yonetici'] == 1 ) {
sonuna
} else { header(index.php) }
şeklinde tanımlayacaksın. yani admin paneline senden başkası erişemez.
içerikleri bakımından aynı site işlemleri gibi yapacaksın. ancak biraz farklı olacak mesela bir içerik ekleyeceksen bu içeriği silme işlemi ekleme işlemi vs işlemer yapacaksın. genelde get kullanacaksın. ve post
aksoydesign
kullanıcısına yanıt
bende şuan hazır bir site var ama admin paneli yok buna panel nası eklerim?