Şimdi Ara

KontrolFreek Almak İsteyenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
6.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cakma link atabilirmisiniz merak ettim

Edit:iml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 18 Ocak 2018; 8:33:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox ve ps birbirine uyuyor mu her model ayri satiyorlar ama? Tr de ps modelleri satiliyor sadece bizde xbox var.

• Tabiki buyrun

http://s.aliexpress.com/yMFVziqQ?fromSns=Copy to Clipboard

(from AliExpress Android)

http://s.aliexpress.com/AzmEbmQF?fromSns=Copy to Clipboard

• Benim siparişimi iade ettiler:). Paket teslim edilemediği için. Bir daha sipariş vericem bakalım

• Alastair JR A kullanıcısına yanıt
    Usta yeni uye oldum 4 $ kupon verdi site bunu direk kullanabilirmiyim yoksa 10 kati alisverisde indirim vs mi oluyor. Birde filtrelerde aliexpressin sattigi urunleri gosterme yok bir turlu test edemedim ilginc bi site

• Ne işe yarıyor analoglari mi koruyor ne yapıyor

• Valla bende kullandim o kuponu, hic dikkat etmedim. Bu ikisini birde 2-3 dolarlık birsey almıştım 18 tl civarı bir para kesilmis. Zannetmiyorum ama alt sınırı en fazla 10dolardır tahminim. Burdan alışverişim çok olmadi bilmiyorum sistemlerinin nasıl işlediğini kardeşim. Ama urunlerin hepsi kargoya verilmiş gozukuyor. 2 saticiylada iletisim kurduk sagolsunlar.

Edit:satıcılardan biriyle iletişim kurdum,yanlış söylemişim. Birde diger urunu aldığım saticiyla konustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alastair JR -- 18 Ocak 2018; 17:32:42 >
    Peki sadece aliexpressin sattigi urunleri nasil gorebiliriz? Sen hangisinden aldin usta ?

• Bunlarla uğraşmayın orjinallerine bakın kontrolfreak diye geçiyor sitesi ve markası ... oynadığınız her oyunun tarzına göre ürün çeşidi var hb ve gg sitelerinde de var ... 2.el bölümüne de bakın çok yıpranmamışlar işinizi görür .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 19 Ocak 2018; 0:37:17 >
  • Hocam sadece aliexpressin sattığı urunleri nasil gördüğümüzü bilmiyorum. Ben bu linki attıklarımi aldım

• Usta 15 dolar civari arti kargo ucreti dolarda ucuk bunlari bi denemek istiyorum birde hepsiburadada vs ps icin var bende xbox var

• Xbox içinde var bulabirsiniz denemek istersen kadıköy yazıcıoğlu iş merkezinin yanında başka bi han var 2.el 2çift 20₺ aldım ve sıfıra yakındı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Schroef

Benim siparişimi iade ettiler:). Paket teslim edilemediği için. Bir daha sipariş vericem bakalım

Para iadesi yaptıkları, gelmeyecek diye düşündüğüm, bu nedenle yeniden sipariş bile verdiğim bahse konu Phantom ve C&C Signature kontrolfreek az önce ulaştı :).
    Şaşırdım 1 ayda geldi yani. Hala kargo sitesinde 31.12.2017 den beri Hırvatistan'da gözüküyor :).
  • Konuyu canlandıralım.
    Yıllardır PC kullanıcısyım ancak ps4 pro alıp oyun işini konsolda çözmeyi planlıyorum. Bütün gün masa başı çalışıp tekrar akşam eve gelip masa başına oturmak istemiyorum.
    Sorun şu ki bilgisayarda millete kök söktüren ben joystick ile multiplayer oynamaya çalıştığımda sersem gibi ortalarda koşup, head shot alabilmek için kılı kırk yarıyorum. Anlayacağınız durumum içler acısı
    Sorum şu:

- Bu küçük plastik alet bu alışma sürecinde bana destek olur mu?
    - Ayrıca ortalama ne kadar zamanda pc'deki gibi rahatça multi FPS oynayacak kıvama gelirim.
    Geldi mi usta ?

• Dostum 1 tanesi geldide kullanma firsatim olmadı, tam 20 günde elime ulaştı. Istersen akşam resmini çeker atarım. Görünüşe göre beklediğim gibi.

• elimde kontrolfreek fpsfreek modeli mevcut call of duty infinty model olanından var 0 olarak 75 tl ye aldım. Ama çok sert hareketlerde yerinden çıkıyor. 55 liraya kutusuyla beraber elden teslim edebilirim. tüm kocaeli ve tuzla civarında.
  • 1 Piar

http://s.aliexpress.com/bAbeUjEz?fromSns=Copy to Clipboard

Ben bu ürünlerden aldım gayet memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: raizel

1 Piar

http://s.aliexpress.com/bAbeUjEz?fromSns=Copy to Clipboard

Ben bu ürünlerden aldım gayet memnunum

Bende orijinal kontrolfreek var bir çift de burdan sipariş verdim. Bakalım orijinale kıyasla nasıl

• Beyler aliexpress kargo takibi burga kaldi kac gundur?

2018-02-13 11:23

【8】Arrival at Destination Post (Country: TR)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.