Şimdi Ara

KontrolFreek Almak İsteyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
6.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fps oyunları için Vortex modeli en iyi konbinasyon gibi duruyor. Deneyen varmı acaba.
  • Hocam örnek resimler ve açıklayıcı bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasan

Hocam örnek resimler ve açıklayıcı bilgiler için teşekkürler.

Rica ederim.

Bu arada 15 gündür kullanıyorum, çok memnunum. Wolfenstein, Far Cry, Last of Us ve COD ile denedim, önceki durumuma göre bariz iyileşme oldu. Sadece ilk başta da dediğim gibi iki analoga da yüksek olan modelden takılırsa yorucu oluyor, biri uzun diğeri kısa (hatta belki sadece kaydırmayan analog koruyucu ile) tavsiye ederim.
  • ps4 için sniper modelinden çok memnunum çift olarak forumdan almıştım tekini arkadaşıma hediye verdim, sağ analog sniper sol tarafa cqc buldum taktım çok memnunum. 2 side uzun olunca sıkıntılı oluyor tavsiyem değişik kombinler halinde kullanmak ki ben çok çok memnunum her oyunda. bir mouse kadar analogla hassas hareketler yapabiliyorum artık,soldaki cqc ile oyunlarda karakteri çok daha yumuşak biçimde yürütüp durdurabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzaymuhendisi

ps4 için sniper modelinden çok memnunum çift olarak forumdan almıştım tekini arkadaşıma hediye verdim, sağ analog sniper sol tarafa cqc buldum taktım çok memnunum. 2 side uzun olunca sıkıntılı oluyor tavsiyem değişik kombinler halinde kullanmak ki ben çok çok memnunum her oyunda. bir mouse kadar analogla hassas hareketler yapabiliyorum artık,soldaki cqc ile oyunlarda karakteri çok daha yumuşak biçimde yürütüp durdurabiliyorum.

hocam çok iyi mantık. bende de sendekiler var, aynı kombinasyonu yapacağım hemen.
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    çok memnun kalıcaksınızdır eminim bende forumdaki bir ustadan kaptım bu mantığı hatta boşa tekini kullandığımdan kalanları arkadaşlarıma hediye ettim herkes memnun oynuyor. şu ana kadar hiç bir oyunda problem yaşamadım aksine çok keyifli ufak dokunuşlarla kontrolün tamamen sizde olduğunu hissediyorsunuz. zaten vortex modelide bu mantık üzerine çıkmış bir model ama ben dış yapısından dolayı cqc solda sniper sağda çok rahat ediyorum. iyi oyunlar dilerim.
  • Bence Dualshock 4'lerin en iyi performans artışı mevcut stickleri Xbox One stickleri ile değiştirince oluyor. Bütün D4 kollarımı bu şekilde kullanıyorum.
  • Solda cqc, sağda vortex mi sizce phantom mu?. Vortex'in dış bükey, phantom iç bükey oluşu kafamı karıştırdı ne fark eder acaba. Bir de phantom Vortex'e göre 2 mm daha küçük. Vortex'in sağı 12,58mm Phantom'un ikisi de 10,8mm.

Cqc + vortex , cqc + phantom. Hangisi mantıklı olur sizce?.
  • Schroef kullanıcısına yanıt
    merhaba,vortex den memnun kalmamıştım ben sebebi ise öncelikle diğer modellere göre parmaklarımda kayma yapıyordu (dış bükey olayı sağ tarafta bana daha kullanışlı gelmişti) bu olay kişiden kişiye değişir tabi 2.si ise renk olarak hiç hoşuma gitmemişti.phantom daha iyi vortex den ama en rahatını ben snipr modelinde bulmuştum.
  • Hocam teşekkürler. Bende sipariş verdim Amerika'dan. Phantom + CQC Signature olarak. Umarım pişman olmam :)
  • Schroef kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun siparişiniz tahminlerinizden çok daha iyi olacaktır hiç şüpheniz olmasın, benim freeklere olan mevzum fizik yada rahat kontrolden ziyade hızlı oyunlarda sol analoğu sağ tarafa sağ analoğu sol tarafa çevirdğimde baş parmaklarımın birbirine çarpması yüzünden yaşadığım huzursuzluktandı ama freek takınca özellikle sağ analogta oldukça rahat ve keyifli oyun deneyimi yaşatıyor futbol, araba yarışı rpg hiç farketmeden sizde keyifle oynarsınız umarım.
  • 19 Ocak'ta verdiğim sipariş, 31.12.2017'de Hırvatistan'a geldi, o günden beri bir değişiklik yok. Bende en sonunda kayıp posta, araştırın diye bildirim girdim.

December 31, 2017, 12:28 pm
    Departed
    ZAGREB, CROATIA
    Your item departed a transfer airport in PLESO, ZAGREB, CROATIA on December 31, 2017 at 12:28 pm. The item is currently in transit to the destination.

December 31, 2017, 8:20 am
    Departed
    LONDON, UNITED KINGDOM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ben 3 aydir bi alicam bi almicam diye gidip geliyorum alicam bi ara umarim

Sunu dedikten sonra almistim 3 seneye yakin kullaniyorum. Cok gec bile kalmisim. Her gamepadde olmasi gerek. Fps icin sag analogu az daha yukseltip ice kavisli bir model, futbol icin ise sol analogu en kisa olan ice kavisli bir model takin. Sag analoga alismak zaman alacak ama alisinca muthis. Sag uzun sol kisa en iyi kombinasyon her oyun icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Ocak 2018; 10:14:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tps oyunlarnı çok seviyorum phantom pain,wildlands, şu an aktif olarak division oynuyorum.hangi stick daha ideal nasıl kara vericez hocam?fps için modeller var onlar olabilir.spor ounları hiç oynamıyorum neredeyse.sizin önerdiğiniz, tr de satılan bir model var mı?o modele veya isme bakayım ben.
  • Dante kullanıcısına yanıt
    lyldz kullanıcısına yanıt
    Aim'im biraz kötü hem ona yardımcı olması için hemde elim biraz büyük ve oynarken R2 ve R3 tam oturmuyor elime. Bu iki tuş birbirinden biraz daha uzak olsa daha rahat edeceğim gibi. Sizce bunu alsam faydası olur mu? Bu parçanın yaptığı olay sadece tuşun yükseltisini arttırmak mı? Eğer öyleyse çok ucuza çakmaları var bir alıp deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alastair JR

Aim'im biraz kötü hem ona yardımcı olması için hemde elim biraz büyük ve oynarken R2 ve R3 tam oturmuyor elime. Bu iki tuş birbirinden biraz daha uzak olsa daha rahat edeceğim gibi. Sizce bunu alsam faydası olur mu? Bu parçanın yaptığı olay sadece tuşun yükseltisini arttırmak mı? Eğer öyleyse çok ucuza çakmaları var bir alıp deneyeceğim.

Evet yukseltiyor sadece. Malzeme kalitesi vs. daha iyi tabii ama once cakma deneyin olmazsa.

@lyldz model isimlerini bilmiyorum artik valla alali 3 sene oldu.

Siz memnunsunuz hocam anladığım kadarıyla. Sizce aim konusunda yardımı olur mu? Tabi malzeme kalitesi daha iyidir. Bir cakma olani deneyim ondan sonra memnun kalirsam bende kaliteli bir tane alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Alastair JR

Siz memnunsunuz hocam anladığım kadarıyla. Sizce aim konusunda yardımı olur mu? Tabi malzeme kalitesi daha iyidir. Bir cakma olani deneyim ondan sonra memnun kalirsam bende kaliteli bir tane alirim

Her gamepade lazim bence. Aim konusunda kat kat iyilestiriyor. Yuksek boy modellere basta alismak zor ama shooterda en iyileri bunlar. Alisinca default sticke geri donerseniz rezalet gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Ocak 2018; 20:7:54 >
    Tamamdır çok tesekkur ediyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.