Şimdi Ara

Kontrolü kaybedilen drone ufak bir çocuğun gözünü kaybetmesine sebep oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam bir koruma alın diycem de bu cihaz için ben baktım şimdi göremedim.

benim mini quadın batarya bağlantısı koptu, sanırım lehim yapmam lazım. uygun fiyatlı acemi işi bir havya makinası almak istiyorum ama bulunduğum yerde en adisi 35 lira diyorlar. tabancalı alsam ince lehim yapabilir miyim acaba ?

http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/einhell-tabanca-havya-bt-sg-100-194137874#product-detail
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

hocam bir koruma alın diycem de bu cihaz için ben baktım şimdi göremedim.

benim mini quadın batarya bağlantısı koptu, sanırım lehim yapmam lazım. uygun fiyatlı acemi işi bir havya makinası almak istiyorum ama bulunduğum yerde en adisi 35 lira diyorlar. tabancalı alsam ince lehim yapabilir miyim acaba ?

http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/einhell-tabanca-havya-bt-sg-100-194137874#product-detail

bu havya ile normal lehim yapilmaz bunlar televizyon icin.

https://www.tekzen.com.tr/kl_js201c_havya_kalem_tipi_/813415

bu sizin icin ideal bende bunu kullaniyorum. ya da yakinlarda elektrik bolumu olan okul varsa onlara goturun yaparlar 2 dakikada.

• adamın kafasına saksı düşüp öldü diye saksı yasaklanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cceviz

adamın kafasına saksı düşüp öldü diye saksı yasaklanmaz.

güzel fikir gibi
    ama sığ biraz...
    saksı yasaklanmaz ama balkona korumasız saksı koymak yasaklanabilir.

drone değil korumasız kullanmak yasak olabilir, zaten vicdanen yasaklamalı insan kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Bende Wingsland scarlet minivet var. Pervane korumalığı yok cihazda. Benim elimi ve kolumu parçaladı. Kesinlikle insan olan yerde uçurmuyorum boş alanda uçuruyorum. Araçların üstünden dahi geçirmiyorum birisi bakar gözü dalar kaza yapar diye. Kesinlikle koruması varsa takın yoksa çok dikkatli olun.

Wingsland Scarlet Minivet... Catherine Zetha Jones...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan olan canlı olan yerde rc olan hiç bir araç kullanılmamalı...

bu bukadar basit ve net... Bunu anlamayan cahil insanların sonucunda böyle kazaların meydana gelmesi kaçınılmaz..

bunlar oyuncak değil !!! 3-5 dolar verip de insanların hayatlarını 5 dakikalık eğlenceniz le kabusa dönüştürmeyin !!!!
  • Cihazlar tehlikeli bu yüzden insanların olduğu alanlarda uçurmamaya özen gösteriyorum. Cihazlar çok hassas ve ne olduğunu anlamadan cihazı yerde bulabilirsiniz. O yüzden gösteriş yapayım derken birilerini sakat bırakabilirsiniz.

• Eğitim her yerde şart... Çoluk çocuğun olduğu açık alanda uçurmak hele cihaz boyutları da büyükse aslında gayet tehlikeli... Esecek ters bir rüzgar her türlü kazaya sebebiyet verebilir.

Küçücük bir çocuğun bir gözünü kaybetmesi gerçekten çok üzücü bir durum. :/
  • Yemişim la droneu ufacık bir çocuğun gözü gitti yahu. Babası ben olsam o adamı çeker vururum. Ne kadar gereksiz bir şey arkadaş yahu. Bir insanın gözü gitti bu gereksiz şey yüzünden. Sokayım böyle teknolojiye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cceviz

adamın kafasına saksı düşüp öldü diye saksı yasaklanmaz.

O zaman Pokemonu yasaklayanların kafasından istiyorum bi duble

• Eğer suç pilotta değil, cihazda ise üretici firma müthiş derecede büyük ceza yiyecek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.