Şimdi Ara

konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhul-Kifl -- 31 Mayıs 2014; 10:46:46 >

• Dhul-Kifl D kullanıcısına yanıt
    tanıdıktan borç bence en kolay çözüm bankaya göstericek geliryoksa kredi vermez tanıdıktan borç al bence
    2 hafta içersinde 1000 tl çalıarak bulman zor iş bulması bi eziyeto parayıvericek yer daha eziyet bence tanıdıktan borç en mantıklısı gibime geliyor yada bilgisayarını sat :D
    en iyisi tanıdık
  • kemal2020 kullanıcısına yanıt
  • Tek tavsiyem asla bulaşmaman gereken bir yol var arkadaşın aklını vs. çeler sakın bulaşma benden söylemesi.Sakın senetle telefon ya da elektronik eşya satan bir yerden bir şey alıp birni satmaya kalkmayın özellikle Evkur tarzı yerlere.

Şayet hattın faturalı ise bir faturalı hatta geç Turkcell,Avea vs. sonra tablet ya da telefon alacak biri bul nakit paraya anlaş ona sat sende Turkcell'e öde ay ay hem tefeci derdi olmaz.
  • teşekkürler tavsiye için. Araştırayım bir. Ama faturalıya yeni geçene vermiyolar galiba. Yine de bir bakayım sağolasın
  • Bakın ama sakın Evkur'a vs. bulaşmayın alacaksanız Turkcell,Avea ve Vodafone'a bakın gerisi net dolandırıcı ve insanı sömürüyorlar
  • Şimdi baktım ancak ne yazık ki vermiyolar. Turkcell benim hattım. Faturaya yeni geçmiştim. Normalde taksitli verebilecekleri telefonu hemen tek çekim olarak gösteriyolar. Kredi kartı da olmadığından internetten denedim yapamadım. Fırsatı kaçırmak istemesem çok da önemli değil ama işte 2 hafta kaldı. Sonrasında KOSGEB belgem falan da var hibe şansı da olduğundan desteklenebilir dendi. O yüzden bu kadar acil ihtiyaç duydum. Aile hele ki akraba veya arkadaştan istemekten de nefret ediyorum. İngilizce öğrenmek isteyen bir tanıdığınız varsa yönlendirebilir misiniz ? Gerçi kimse de parayı peşin vermez ama eğer verirse 1000 TL ye İngilizceyi öğretene kadar özel ders veririm
    Vallah yok ama tavsiyem bir ingilizce kursuna gidin bunu anlatın sözleşme imzalayın şayet 2 ay amelelik yaparsanız adamlara size bunu verirler.
  • Uluslararası İlişkiler okudum. Öğretmenlik okumayanı almıyolar artık. Kanun böyle galiba yoksa ceza gelebiliyo onlara.
  • 1.000 tl limiltli Kredi Kartın varsa 1.000 tl yi 9 ay vade ile bulabilirsin. Tabii 100 tl komisyon alırlar..
  • doridori85 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öneri için ancak malesef kredi kartım yoy...
  • dünkü atletico madrid real madrid maçına 1000 tl ile ilk yarı 2 ms 0 basmış olsaydın şu an 14.000 liran olacaktı ..
  • Kaçırdık işte bankoyu
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.