Bakin arkadaslar konu disi network teknik yardim gibi bolumler var forumda onlardan birine tiklayin konularin siralandigi listenin ustunde Yeni Mesaj var oraya tiklayin
Çok Teşekkür Ederim Buldum SAOL
konu açamıyorummmm lutfen cevap acık anlatım
beylerr !!! bnm ayakabı nike mercurial turuncu ve siyah sürtme izi oldu nasıl çıkartırım
quote:
Orijinalden alıntı: ayberk3535
beylerr !!! bnm ayakabı nike mercurial turuncu ve siyah sürtme izi oldu nasıl çıkartırım
yeri buramı la dingil
ya kardesm network nerde konu dışı felan adam aıkıllı acıklayıcı olun yenı mesj butoonu aktıf deıl yardım plaseee
ya bi videolu anlatım yapın konu açmaya yeter artık öldum aramaktan
quote:
Orijinalden alıntı: ayberk3535
turuncu ve siyaha boya işte olur
quote:
Orijinalden alıntı: hanım keleşi getir
Bakin arkadaslar konu disi network teknik yardim gibi bolumler var forumda onlardan birine tiklayin konularin siralandigi listenin ustunde Yeni Mesaj var oraya tiklayin
Arkadaşlar Bu Kadar Basit Birşey İçin Boş Boşuna Yormayalım Arkadaşlarımızı İsteyen Bulur Ben Kendim Buldum
ya arkadas nasıl konu acacaz bi allahın kulu sewabına bi widolu anlatım fln veya acıkca anlatsa...
quote:
Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mirach
quote:
Orijinalden alıntı: HowL2828
NasıL konu açıcaz ?
Ekrana kıçını iyice yasla.İçinden geçenler ekrana yansıyacaktır.
komiksin...
quote:
Orijinalden alıntı: kartalbjkuysl
ya arkadas nasıl konu acacaz bi allahın kulu sewabına bi widolu anlatım fln veya acıkca anlatsa...
Arkadaşım Üstten Ana Sayfa De Sonra Tekrar Forum De Bölümler Gelecektir Bölümlerin Birine Tıkla Başında Yeni Mesaj Var Oradan Açarsın
Yha nerede bu kardeşim bi türlü bulamıyorum deli oldum artık!
arkadaşlar ben buldum şimdi forum gırıyoruz sıteden ana sayfa karsımıza cıkıyor sonra yenı konuyu hangı konuda açmak ıstıyorsanız o baslıga tıklıyoruz sonra reklamın oldugu yerın altında sağ tarafta yenı mesaj yazar oraya tıklıyoruz :D simdiden rica ederim
Beyler yazı nasıl yazılıyor.
nasıl konu açıcağım hakkında bilgisi olan ?
Tekrar yazıyorum
Bakin arkadaslar konu disi network teknik yardim gibi bolumler var forumda onlardan birine tiklayin konularin siralandigi listenin ustunde yeni Mesaj var oraya tiklayin