SLm arkadaslar Nokia C3 aldım fakat Y tusu ile Z tusu kombinasyonları farklı yani y ye basınca z z ye basınca y oluyo ve hesap makinesinde 3 e basınca işlev gormuyo ve z ye basınca 3 cıkıyo bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen NOT TELEFON CIN MALI VEYA CAKMA DEGİLDİR AVRUPA MALIDIR ORİGİNAL :D
daha önce bir arkadaş daha demişti sanırsam telin kodlaması değişmiş gidip yazılıım attır derim
arkadaslar iphone 5 gelecek sonbaharda sızce şimdi iphone 4 mü alsam 5 mi cevap verırsınız sevınırım iyi günler
Konu nasıl açılıyor Lütfen YARDIM edin
quote:
Orijinalden alıntı: Ordu521
Yeni konu göndermek için, mesaj listesinin en üzerinde olan YENİ MESAJ butonuna tiklayin. Mesaj yazacaginiz bir bölüm çikacak ve mesajlarinizi yazabileceksiniz. Her forum kendi izin ayarlarini içerir, dolayisiyla, eger bir mesaj atma butonu görmezseniz giris yapmayi unutmus olabilirsiniz veya izin ayarlari mesaj atamamanizi saglamakta olabilir. Izin listesi forumun sag alt kösesinde bulunmaktadir.
quote:
Orijinalden alıntı: hanım keleşi getir
quote:
Orijinalden alıntı: Ordu521
Yeni konu göndermek için, mesaj listesinin en üzerinde olan YENİ MESAJ butonuna tiklayin. Mesaj yazacaginiz bir bölüm çikacak ve mesajlarinizi yazabileceksiniz. Her forum kendi izin ayarlarini içerir, dolayisiyla, eger bir mesaj atma butonu görmezseniz giris yapmayi unutmus olabilirsiniz veya izin ayarlari mesaj atamamanizi saglamakta olabilir. Izin listesi forumun sag alt kösesinde bulunmaktadir.
Meşaj Listesi Nerde Bilgiler için TEŞEKKÜR EDERİM
mesaj listesi nerde???
Bakin arkadaslar konu disi network teknik yardim gibi bolumler var forumda onlardan birine tiklayin konularin siralandigi listenin ustunde Yeni Mesaj var oraya tiklayin
Teşekkürler
bu forumda nasıl konu açabilirim ?
cevaplanan mesajlara giriom en üslerde SON MESAJ VE SON MESAJLARIM Var . EN ALTA GELİOM . ORDA YENİ MESAJLARIM VAR TIKLIOM HİÇBİŞEY OLMUO