Arkadaşlar araba alıcam. Aklımda Fiat-brava/ Fiat-albea/Hangisi Daha iyidir. Bilenlere sormak daha iyidir.
Arkadaşlar Nasıl konu açacağız?
denemedir
ben konu açmayı buldum hatta açtımda nasıl resim koyucaz profile
we yönetici onayı nedir
quote:
Orijinalden alıntı: tuna_36
Yha nerede bu kardeşim bi türlü bulamıyorum deli oldum artık!
kardeşim saol NET açık açıklamayı sen yaptın adamın kralısın tşk.
quote:
Orijinalden alıntı: forever alone
ben konu açmayı buldum hatta açtımda nasıl resim koyucaz profile
nasıl açtın detaylı sölermisin bi konu hakkında acil açmam lazımm
arkadaş nerden açılıyor konu bulamadım bir türlü cevaplanan mesajlara girdim orda olması lazın yeni konu die yok ama
1-ana sayfaya git yani forumdonanimhaber.com 2-foruma tıkla sayfanın en üstünde ve en altında var hangisi olduğu farketmez 3-Konu açmak istediğin forum başlığına tıkla 4-Konunun hemen üzerinde yeni mesaj butonunu göreceksin.. 5-yapamazsan resim ekleyeceğim.
Arkadaslar elimde bi tane oto anfisi var ve bunu eve bağlama istiorm bi tanede subwoofer var JBL-GT5 bunu eve bağlamak istiorm anfi 400w buna göre hangi güç kaynagı onerirsiniz ilgilenen arkdaslara simdiden teşekurler..
Bu kadar korkak olma para senin sonuçta
“Bazı insanlar hayatta hiçbir gayeye sahip olmadan yaşarlar. Böyle insanlar bir nehir üzerinde akıp giden saman çöplerine benzerler. Onlar gitmezler; ancak suyun akışına kapılarak akarlar.” SENECA
Yeni Konu Açma, Cevapla, Profil, fln bunlara tıkladığımda Bu yazıyla karşılaşıyorum;
Bu özellik ya kapalı ya da erişim izniniz yok.
Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.
üğyeyim gördüğünüz gibi yukarda üye açık diye gözüküyor.Erişim mi yok o zmn nasıl erişeceğim?aktivasyonla ilgili olamaz aktive etmiştim lütfen yardım edin!
merhaba arkadaşlar ben almanyaya gidicem allahın izniyle almanyaya gittiğim zaman oradan leptop telefon tablet bilgisayar almayı düşünüyorum. dönüşte gümrükte sorun olurmu? bilgisi olan arkadşların cevaplarını bekliyorum....